היום ב-
אנשים

../images/Emo129.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo64.gif

בדיוק תכננתם להחליף מלתחה? עופר גולד, המעצב הראשי של עונות, יתארח בפורום אופנה מלאה הערב ב-17:00, ואתם מוזמנים לשרשר שאלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=89124357
אמן האיפור גיורא שביט יתארח בפורום איפור וציור גוף הערב ב-19:30 זו ההזדמנות שלכם לשאול את כל מה שתמיד רציתם לדעת, לקבל טיפים ועצות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=89207615
תחרות עיצוב הלוגו של פורום ימי הולדת ומתנות בעיצומה! עצבו עוד היום את הלוגו היצירתי שלכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=89235716
רוצים לקבל הזמנה למסיבה עם כוכבי ערוץ הילדים? פרטים בקרוב!

M e n s R e a

New member
נצל"ש: התחדשתי בדה סיסטם

אחלה אלבום. איזה כיף לשמוע מטאל בנסיעה לאוניברסיטה וחזרה ממנה.

תתחדש טל ../images/Emo9.gif

זה באמת כיף לשמוע מטאל בנסיעה ובחזרה, אני חייב לרכוש אמצעים לשמוע בוטלגים מחוץ לבית כי זה כבר לא עובד ככה

M e n s R e a

New member
חחח, ואתה עוד מאיזור אשדוד

פאק, בטח הכל שם מוצף במזרחית כל הזמן. וסליחה עם כל אוהבי המזרחית, יש כמה שירים יפים בסגנון הזה, אבל יש גם המון זבל, אין ספק.

כן, תראה מה זה...

הכל מוצף אם לא במזרחית אז בהיפ הופ מהסוג הזה שאתה פשוט שומע שמי ש"שר" הוא אפרו אמריקאי (לא גזעני או משהו אבל זה מהסוג של ה"שירים" שאתה מזהה שאחד כזה שר שם). אי אפשר לנהל שיחה עם אנשים כאלה על מוזיקה, הם ישר מתחילים להתגונן ולהגיד שמה שאני שומע זה הכל צעקות..והם בטוחים שלאפרו אמריקאים האלה יש "סטייל". אז יאללה כדי לברוח מהמציאות וגם כדי להכיר את מטאליקה טוב יותר יש צורך פשוט להביא בוטלגים לשמיעה בזמן הפנוי...זה עדיף על השמיעה של כל ההיפ הופ הזה מהסלולאריים.

StaffordshirE

New member
הזמן הרס את המוזיקה.

כמו במזרחית כך גם במוזיקה שחורה, עם הזמן המוזיקה נהייתה יותר ויותר ממוסחרת. אבל עדיין יש אומנים שהם פשוט גאונים בז'אנר שלהם. קחו לדוגמא את אמינם, הבנאדם בכל אלבום שהוא מוציא הוא כותב שיר אחד שהוא קצבי ומצחיק ומשחרר לו קליפ, ככה הקליפ נהיה להיט וכולם קונים את האלבום, אבל באלבום עצמו יש שירים פשוט מרגשים, לדוגמא stan, אחד השירים הכי יפים שיש, מי שלא מכיר שישמע!

JumpInTheFire

New member
נראה לי שאני מכירה, שמע

אני לא שופטת ז'אנרים שלמים, כל אחד והטעם שלו, אבל הזמן באמת הרס את ה'טוהר' במוסיקה בוא נגיד.. עכשיו כמעט כל ז'אנר ממסוחר נורא וזה כבר מגעיל אין לי בעיה עם כל ההיפ הופ הזה שכפיר דיבר, אבל רואים (ושומעים!) שאלה אנשים שעושים כסף ולא מוסיקה וגם לא מתוך אהבה למוסיקה וזה מעצבן ומגעיל (אותי לפחות)

StaffordshirE

New member
תתחדש אחי ../images/Emo13.gif

בנזונה של אלבום, תהנה ממנו! איזה שירים אהבת עד עכשיו?

M e n s R e a

New member
תודה ../images/Emo140.gif

בלקמייל טוב, במיוחד הקטע של The stage is set, שראיתי אותו גם בפרומו לג'יגנטור שהבאת אז. גם השני והשלישי נחמדים (צריך עוד זמן לשמוע אותם כדי להתרגל לשירים האלה). בק אין שיר ממש מעולה, ומשום מה נראה לי ש-Of mice and men הוא מאד לא מוערך מספיק. זה ממש שיר מדהים! מאלה שאתה לא צריך יותר מפעם אחת כדי לאהוב אותם. מה שכן, זה לא נכנס לאוסף הרי אישיו, נכון? כי לי בכל מקרה אין את זה בצורה הזאת.

KsE

New member
אוף מייס אנד מאן שיר מצוין

ריף יפה וקליט, שירה טובה (גם הליריקה), וגם הקליפ טוב. אני מאוד אוהב ת'שיר הזה.

למעלה