הפרק השבועי

MelindaW

New member
../images/Emo129.gifהפרק השבועי../images/Emo129.gif

פרטי הפרק בעברית:
שם הפרק: סיוט
תקציר הפרק: לסם יש חיזיון שבו אדם נהרג, אך הרצח נראה כהתאבדות. סם משכנע את דין שהם חייבים לחקור את המקרה, אך השניים מתפלאים כאשר הם נכשלים למצוא משהו אשר מציין שהמוות היה על טבעי בטבע. כל זאת עד אשר הם מוצאים את מקס, הבן המתבודד של הקורבן הראשון, אשר השתמש בכוח הטלקינזיס שהשיג לאחרונה בשביל לרצוח את המשפחה אשר פעם התעללה בו. סם בנוסף מגלה שאימו של מקס נרצחה ע"י אותו שד אש שרצח את אימו. הערה: תורגם ע"י איתן (dark warrior)
פרטי הפרק באנגלית:
(TheWB)
שם הפרק: Nightmare
תקציר הפרק:
Sam has a premonition in which a man is killed, but the murder is made to look like a suicide. Sam convinces Dean that they must investigate the case, but the two are puzzled when they fail to find anything that indicates that the death was supernatural in nature. That is, until they find out that Max, the reclusive son of the first victim, has been using his recently acquired power of telekinesis to kill the family members that once abused him. Sam also discovers Max's mother was killed by the same fiery demon that took his own mom.​
פרטים כלליים על הפרק:
(Tv)
מספר הפרק: פרק 14 בסדרה כולה, פרק 14 בעונה הראשונה (1.14)
שירים:
(Tv)
2 Plus ע"י The Bob Seger System
שחקנים אורחים:
(Tv) Beth Broderick
Alice Miller Brendan Fletcher
Max Miller Susinn McFarlen
Neighbor Lady Fred Keating
Neighbor Man Dalias Blake
Policeman Avery Raskin
Roger Miller Cameron McDonald
Jim Miller
פשלות ואזכורים:
(Tv)
Sam and Dean are staying at the Escanaba Motel. Escanaba, MI is in the Upper Peninsula, which is nowhere near Saginaw, MI.
Priests When Dean & Sam are dressed as priests, Dean introduces them as Father Simmons and Father Frehley. Gene Simmons and Paul "Ace" Frehley were two of the founding members of the rock band KISS.​
ציטוטים:
(Tv)
Sam: When Max locked me in that closet, that big cabinet against the door, I moved it. Dean: You have a little bit more upper body strength than I give you credit for! Sam: Well, I'll tell you one thing. We're lucky we had Dad. Dean: I never thought I'd hear you say that. Dean: I know what we need to do about your premonitions. I know where we have to go. Sam: Where? Dean: Vegas. (Sam 'harrumphs' and walks out) What? Come on man! Craps table? We'd clean up! Sam: Well, don't look at me like that. Dean: I'm not looking at you like anything...but I do gotta say you look like crap. Sam: Nice...thanks. Sam: You can't tell me this doesn't freak you out. (long pause) Dean: This doesn't freak me out. Sam: Well, I know one thing I have in common with these people. Dean: What's that? Sam: Both our families are cursed. Dean: Our family's not cursed…we've just had our dark spots. Sam: (chuckles) Our dark spots are pretty dark. Dean: You're...dark. Max: All these people kept coming with, like casserole. I finally had to tell them all to go away. Because nothing says "sorry" like a tuna casserole.​
צפייה מהנה
(תגובות על הפרק - לכאן בלבד...)

MelindaW

New member
../images/Emo8.gifרק לא לבכות../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

למה יש שידורים חוזרים
הנה לוח השידורים של הסדרה

dashamakaroni

New member
דאשה

יאא....גמאני פיספסתי ביגלל הסרט ביס 1 אבל אני יראה שידור חוזר היום!

Batelg

New member
פרק חמוד

יואו איזה מגניב (ומגעיל) איך שראו את הירייה של מקס הזה בדין בהתחלה לא הבנתי שזה עוד חזיון של סאם כי לא ראו לפני זה שכואב לו הראש או משהו.. אה ואיך רואים שדין דווקא כן נלחץ ממה שקורה לסאם למרות שהוא מנסה להסתיר את זה חחח.. פרק חמוד מאוד!

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

Couldn't agree more

מיטל101

New member
פרק ממש נחמד...

אהבתי את הפרק... כשהיה את החיזיון שדין מת ממש נבהלתי לרגע כי חשבתי שזה אמיתי... העלילה עצמה התפתחה קצת בזה שגילינו שלסאם יש כוחות.. הפרק עצמו היה נחמד ואהבתי את הדאגה של דין...הם ממש חמודים שניהם.. מחכה לשבוע הבא

וואי וואי כנסו שניה!!!!!!!

הפרק היה מדהים כל כך והשחקן שמשחק את מקס שחקן מעולה... אבל הקטע עם זה שנסגר עליו החלון.. ברגע שהוא סגר ת'חלון חזרה אני אומרת לאחותי..."עכשיו המנעול יפתח מעצמו ואז החלון ואז הוא יוציא ת'ראש החוצה והחלון יסגר לא על הראש ואם זה לא יקרה לא קוראים לי גילי..." וזה מה שקרא.... די ראיתי יותר מידי סרטי אימה..... בקיצור זה היה צפוי אבל הפרק מדהים והייתי כל כך עצובה כשמקס ירה בעצמו. בקיצור פרק חזק!

danduuu

New member
כן בדיוק כמוני גמאני ידעתי שזה יקרה

חחח זה היה צפוי אבל פרק מוזר יענו בדרך כלל הסדרה לא כל כך מפחידה ואין בה הרבה דם ורצח בצורה כזאת והפעם היה יותר מדי חחחח זה היה מאגניב

זה מה שטוב בה.....

זה כאילו הסדרה הראשונה שממש מפחידה לפעמים... כאילו היא כמו סרט בחלקים... פשוט הסדרה עשויה מעולה...

darklighter

New member
פרק אחד הטובים../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

חזיונות
טלקינזיס
מוכר לי מאיפשהו
לדעתי היו צריכים לתת גם כוח לדין.... הרי הוא האח הגדול והוא אמור להיות יותר POWERFUL מסאם.... כרגיל ג'נסן וג'ארד שיחקו מעולה וגם השחקן של מקס...

Charmed Or

New member
לדעתי דין הוא טיפוס../images/Emo112.gif

של אקדחים ורובים ונשק וכאלה... אני פשוט לא יכולה לדמיין אותו נלחם בלי נשק, זה מוזר כזה. P: אבל כל אחד ודעתו :]

Batelg

New member
כוחות לדין? אמממ

אני דווקא אוהבת את העובדה שלדין אין כוחות, אני מעדיפה אותו רגיל (טוב לא יחסית לאנשים נורמלים חח) זה יותר מגניב לדעתי שהוא לא צריך כל מיני כוחות כדי להילחם בשדים, רוחות מעוצבנות, יצורים וכדומה. אלא עושה את זה בגלל ידע שהוא צבר מניסיון ומהכישרון הטבעי שלו פשוט להרוג בכלי נשק (וכל מיני דברים מוזרים שהם ממצאים).

כנסי כנסי שניה....

לפי דעתי עם לדין היה כוחות זה לא היה כמו שלסאם יש כוחות כי דין כבר רגיל לכ הקטע של "להילחם בעל טבעי" וסאם רק ניסה להתרחק מזה ולא רצה להיות כזה.... אז אם לדין היה את הכוחות, הוא היה מקבל את זה יותר טוב מסאם.... ומי שעושה ת'סדרה רוצה יותר .. אממממ.... מתח... ויותר עניין.... אז בגלל שלסאם יהיה יותר קשה לקבל את זה שיש לו כוחות לפי דעתי בגלל זה נתנו לסאם דווקא ת'כוחות ואם לדין יהיה כוחות.... זה.... יהיה סתם...

darklighter

New member
שלושתכם אמרתם אותו דבר../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

וזה נכון אבל סתם זה יהיה יותר מגניב עם כוחות
אני מתגעגעת למכושפות מה;[

למעלה