רונקה שלי 3>.
קודם כל... מה נשמע? קצת מבאס, הבטן לא עוברת ומסתבר שאני טסה עם צנימים במזוודה Oם. גיל? 15.5 אוהב חיות? מאוד מאוד. מגדל חיות? איזה? כלבה, בוני, לברדור גזעית בת 4 וחצי. פנוייה, אם מישהו מעוניין מה יותר טוב, כלבים או חתולים? כלבים אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? כלב. זה פשוט מדהים כמה שהם אמיתיים לפעמים. כל כך קל לשכוח שהם בסך הכל חיות אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? לכל דבר אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? היא פינוקי, בכל דרך אפשרית. כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? 4 וחצי רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? לא, בגלל החשש שאני לא אטפל. אם כן איזו חיה? ארנב, חתול, אריה סיבירי [סתם.] החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? הדבר הכי מתוק בכדור הארץ שומרת עליכם? מכל משמר <: אתם משחקים איתה? ברור היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא, היא סתם קופצת עליהם כי היא שמחה. כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? 4 שנים וחצי היו עוד חיות בעבר? צב, ארנבים, ציפורים הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: 7657464167. מושלמת. זה או זה: כלב או חתול? כלב גור או בוגר? גור דגים או אוגרים? אוגרים חמוסים או חתולים? חתולים תוכי או צב? תוכי פרות או תרנגולות? פרות כבשים או יונים? כבשים אהובה, תשתדלי לנצל כל רגע בבולגריה, וחסר לך שלא תצלמי תמונות. אוי ואבוי לך! אוהבת . - תודה יקירתי. אין עלייך, פשוט אין 3333>.