ה ק ו ר ב ן !

AlmogiToMars

New member
../images/Emo129.gif ה ק ו ר ב ן ! ../images/Emo129.gif

חשבתי להחזיר את המשחק הזה כי הפורום קצת.. מת חח D: אז תקנו אותי אם אני טועה - שני,אופק,סתיו,חלי היו כבר אם אני לא טועה ובואו נקווה שאני באמת לא טועה , אז הקורבן הבא שלנו הוא ... דנה !! JaredsBlackberry lets go

ShAhArnavonXD

New member
אני אתחיל!!!!

שלום דנהההה... אחים\אחיות? חיית מחמד? במידה ויש...אוהבת אותה? במידה ואין...את רוצה? ואם כן..איזה? איך מרגישה? עוד מעט נוסעת לבולגריה...נכון? מתרגשת? זהו.. תהני בבולגריה ותנצלי כל רגע!

כפרעלייך. ../images/Emo9.gif

אחים\אחיות? אחות אחת, בר, חיילת בת 19. חיית מחמד? כלבה העונה לשם בישראל בוני. במידה ויש...אוהבת אותה? בטרוף, אין עליה. היא מלכה כזאת. במידה ואין...את רוצה? ואם כן..איזה? האמת שאני חושבת שמספיק לי כרגע. אני לא בדיוק הטיפוס המטפל וכל חייה שהייתה לי במשך השנים פשוט הזנחתי אותה ואיכשהו אמא טיפלה. ככה שעדיף שכרגע לא חח איך מרגישה? האמת על הפנים. אני חולה כבר כמה ימים והבטן רק הולכת ומחמירה מיום ליום. כרגע אני בצום כי אסור לי לאכול כלום. סססססססססכיף לי. עוד מעט נוסעת לבולגריה...נכון? נכון
מתרגשת? לא, האמת. אני מתגעגעת לטיסות וממש בא לי נתבג והמראות וזה. אבל הטיסה קצרה, והיעד לא מלהיב ממש אז.. לא יודעת, יהיה נחמד כזה. זהו.. תהני בבולגריה ותנצלי כל רגע! - תודה יקירתי. חולה לך על התחת.

STEMINEM

New member
אני אמשיך!!!!

מה מרגש אותך? מה מעצבן אותך? מתי בכית בפעם האחרונה? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על גבר? מה כולם לא יודעים עלייך ואת רוצה שידעו? איזו תכונה היית רוצה לשנות בך? חמוץ או מתוק? לצאת עם חברות או להיות עם החבר? אבא או אמא? משפחה או אהבה? תשלימי את המשפט: תפסיקו כבר... מה את רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? איזה שיר היית רוצה שישמעו בהלוויה שלך?.. *לא חובה* ומה את שמה בלאפה? חומוס, טחינה, צ'יפס, סלט, חמוצים, חריף, בצל?

עונה, עונה

מה מרגש אותך? כל הדברים הכי קטנים. בגדול אבל הרבה דברים. מה מעצבן אותך? ילדותיות, חוסר יעילות, צביעות, אובר בטחון עצמי. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על גבר? עיניים. אחר כך שיער ונעליים. מה כולם לא יודעים עלייך ואת רוצה שידעו? אף חבר יצטרך אותי, אני אף פעם לא יאכזב אותו. איזו תכונה היית רוצה לשנות בך? אני קוטרית מדיי. ואולי לפעמים קצת בטחון לא היה מזיק. חמוץ או מתוק? מתוק לצאת עם חברות או להיות עם החבר? שאלה קשה מדיי. תלוי בסיטואציה. אבא או אמא? בחיים לא יכולה להגיד. <: משפחה או אהבה? אף אחד מהם לא יגרום לי אושר אם לא יהיה לי את השני. תשלימי את המשפט: תפסיקו כבר... לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת. מה את רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? שהייתי אדם טוב בסך הכל XD. איזה שיר היית רוצה שישמעו בהלוויה שלך?.. *לא חובה* עד אז ישתנה לי הטעם. ומה את שמה בלאפה? הכללל חוץ מחריף. חומוס, טחינה, צ'יפס, סלט, חמוצים, חריף, בצל? הכללל חוץ מחריף. בא לי לאפה.

Why So Serious

New member
דנה

1.תגידי שבאטמן זה הכי שווה שיש 2.אני או אייס קפה? 3.תהני בבולגיה מותק ותרגישיב טוב3>

אממ יקירה תקשיבי לי טוב.

1. לא. 2. זאת שאלה קשה .. כי מצד אחד אני אוהבת אותך אבל מצד שני הפיתוי הרבה יותר מפתה בשעה שאת באמת יודעת שאסור לך (להזכיר לך שאסור לי לאכול כלום כרגע בגלל הבטן). וחוץ מזה שגם בלי הבטן.. אייסקפה.. וואי כמה ימים לא שתיתי קפה.. ועוד קפה קר.. עם גלידה.. וזה.. 3. תודה תודה תודה
טוב נו ברור שאני מעדיפה אותך. 3>

DarkSecretLove

New member
הערי!@!#!$ #$../images/Emo99.gif

נכון נכון את יודעת שאני מתה עליך כמו לא יודעת מה למרות שאת לא ממש שמה עלי ?
סתם לשאלות מה הדבר הראשון שאת רואה כשאת מזיזה את הראש מהמסך?: מה יש לך כרגע על המיטה? מה את שומעת? איך עבר עליך היום? על איזו להקה את חורשת בזמן האחרון? מה היה השיר האחרון של 30 ששמעת? ולשאלה הכי חשובה כמה את אוהבת אותי ?

../images/Emo9.gif

נכון נכון את יודעת שאני מתה עליך כמו לא יודעת מה למרות שאת לא ממש שמה עלי ? - חחחחח אופק די אני חולה לך על התחת הכי הכי הכי הכי הכי בעולם. את יודעת את זה אז אל תשתמשי בזה בבקשה! סתם לשאלות מה הדבר הראשון שאת רואה כשאת מזיזה את הראש מהמסך? רמקול. מה יש לך כרגע על המיטה? הרבה מאוד בגדים. מה את שומעת? a servant - amorphis איך עבר עליך היום? חזרות חזרות חזרות. בולגרייה מחרתיים על איזו להקה את חורשת בזמן האחרון? מיוז וקולדפליי 3>. מה היה השיר האחרון של 30 ששמעת? welcome to the universe ולשאלה הכי חשובה כמה את אוהבת אותי ? הכי הכייייייייייייייי בעולם
.

adiiiXD

New member
עכשיו תורי! ../images/Emo13.gif

מאיתך ? את עדיין מנגנת בגיטרה? טבע או מבנה סגור ? מה הסרט האחרון שראית? איך הוא היה ? יום נעים ותעשי חיים בחו"ל

שוט. <:

מאיתך ? הכל בסדר, מה שלומך? [: את עדיין מנגנת בגיטרה? לא, הפסקתי מפאת חוסר זמן. טבע או מבנה סגור ? בדרך כלל טבע, אבל תלוי אם יש לחות בחוץ או לא
מה הסרט האחרון שראית? איך הוא היה ? love and other disasters שהיה לא משהו בכלל, אבל הוא צולם בלונדון והייתי מוקסמת. יום נעים ותעשי חיים בחו"ל - תודה אהובתי 3>.

30stm boo

New member
לי שי שאלון ממש ממש ארוך..תהני לך..../images/Emo8.gif

צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

עונה [:

שעת התחלה [אלמוגי, בשבילך]: 23:54 צבע אהוב: צבעי היסוד צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: חום שיר אהוב: לא יכולה לבחור אחד שיר שנוא: לא יכולה לבחור אחד <: עונה מועדפת: חורףףףףף. אבל לא של ישראל, כי הוא מעפן מדיי. חיה אהובה: כלבים. סגנון לבוש אהוב: זרוק מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? לא שומר שבת? לא בושם אהוב: ורסצ'ה ניחוחות אהובים? הדרים בניחוח תפוז סיני. חח לא יודעת, אני מגוונת. אש או מים? מים ים או יבשה? ים שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? שניהם אותו חרא דיכאון או רוק? זאת שאלה בכלל? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? לא האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? לא :ם בושה לי האם היית בחרמון? כן לפני עשור כמעט ואני לא זוכרת כלום. האם גנבת משהו? דברים קטנים? האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? הייתי מתה לשמות לועזיים יש לך חיות? כן, כלבה כפרע. אם כן איך קוראים להן? בוני האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? We are so last year - hawthorne heights אתה קנאי במערכות יחסים? כן. גם לא במערכות יחסים מה השעה עכשיו? 23:58 איזה יום היום? רביעי מאכל אהוב: סושי, פסטה, שניצל שתייה אהובה: נסטי, אייסקפה, קפה. ארץ אהובה: אנגליה, קנדה עיר אהובה: לונדון ספר אהוב: אין חג אהוב: פסח חג שנוא: אין ממש האמת.. בגדול יש ליהודים חגים מגניבים. והם מלווים בחופש אז נו.. מי אני שאתנגד. אוהב סרטים מצויירים? דיסני שליטה אלי יצפאן או יאיר לפיד? אלי יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חול? סלחו לי מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 אתה עייף? קצת. אבל יש לי עוד הרבה לעשות לקראת בולגריה ככה ששינה לא באה בחשבון בקרוב. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? חישוב של 10 שעות מאז שהלכתי לישון. יום אהוב בשבוע? חמישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? מבחינתי, כל מקום שאפשר לשבת בו ליד הים. אתה אוהב את הים? בטרוף. חבל שיש שם לחות וזה הורס את הפן
לאן היית רוצה לטוס עכשיו? קנדה או לונדון. אבל מסתבר שאני מסתפקת בבולגריה באיזה פורומים אתה נמצא? תפוז- 30, רשמי של 30, רשמי של בולט מה הדבר שבחיים לא תעשה? בנג'י מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? קורות לי יותר מדיי למען האמת, אין הכי גדולה מה את\ה עושה עכשיו?- משיבה לג'קי המתוקה ששלחה לי אסמס טיסה נעימה מה הדבר אחרון שקנית?- שמלה [כן כן] וטופ. עם מי דיברת פעם אחרונה?- חבריי הסתומים. לרעה. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- לא זכור לי אחד ממש טוב האמת עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- הקבוצה הרגילה, סוג של פרידה ממני או משהו. במה היה לך מבחן לאחרונה?- אין. D: איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לא בררנית. איפה שמוצאים מוצאים. איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- ואנס במה עשית שיעורים לאחרונה?- לא רלוונטי <: מה המקצוע הכי שונא עלייך?- אזרחות ומורשת מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- לא אהוב. נסבל. וביולוגיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- סופרמן. איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אין ממש מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- יותר להקות מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- חברים מי האחרון שהתקשר אליך? שני היפהפייה שלי. מי האחרון שהתקשרת אליו? לוטן מי האחרון שסימס לך? ג'קי המתוקה מי האחרון שסימסת אליו? ג'קי המתוקה מי האחרון שחשבת עליו? חן [the mars army] שמדברת איתי ממש ברגעים אלה מי האחרון שראית? גיא את מי היית רוצה לראות עכשיו? אותו נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? לפני שנה? אני צולעת מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? שלושה חודשים להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן. אבל במקרה הזה האקס לא רוצה להשאר בקשר איתי אז.. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא ממש קרה לך שהתאהבת במין השני? זה הנורמל, לא? אבל לא נראה לי שממש משהו רציני. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא הייתה :ם שעת סיום: 00:16 היום בולגריההההההההההההההה

30stm boo

New member
לי שי שאלון ממש ממש ארוך..תהני לך..../images/Emo8.gif

צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

יפתי ../images/Emo23.gif.

קודם כל... מה נשמע? גיל? אוהב חיות? מגדל חיות? איזה? מה יותר טוב, כלבים או חתולים? אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? אם כן איזו חיה? החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? שומרת עליכם? אתם משחקים איתה? היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? היו עוד חיות בעבר? הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: זה או זה: כלב או חתול? גור או בוגר? דגים או אוגרים? חמוסים או חתולים? תוכי או צב? פרות או תרנגולות? כבשים או יונים? אהובה, תשתדלי לנצל כל רגע בבולגריה, וחסר לך שלא תצלמי תמונות. אוי ואבוי לך! אוהבת
.

רונקה שלי 3>.

קודם כל... מה נשמע? קצת מבאס, הבטן לא עוברת ומסתבר שאני טסה עם צנימים במזוודה Oם. גיל? 15.5 אוהב חיות? מאוד מאוד. מגדל חיות? איזה? כלבה, בוני, לברדור גזעית בת 4 וחצי. פנוייה, אם מישהו מעוניין מה יותר טוב, כלבים או חתולים? כלבים אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? כלב. זה פשוט מדהים כמה שהם אמיתיים לפעמים. כל כך קל לשכוח שהם בסך הכל חיות אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? לכל דבר אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? היא פינוקי, בכל דרך אפשרית. כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? 4 וחצי רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? לא, בגלל החשש שאני לא אטפל. אם כן איזו חיה? ארנב, חתול, אריה סיבירי [סתם.] החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? הדבר הכי מתוק בכדור הארץ שומרת עליכם? מכל משמר <: אתם משחקים איתה? ברור היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא, היא סתם קופצת עליהם כי היא שמחה. כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? 4 שנים וחצי היו עוד חיות בעבר? צב, ארנבים, ציפורים הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: 7657464167. מושלמת. זה או זה: כלב או חתול? כלב גור או בוגר? גור דגים או אוגרים? אוגרים חמוסים או חתולים? חתולים תוכי או צב? תוכי פרות או תרנגולות? פרות כבשים או יונים? כבשים אהובה, תשתדלי לנצל כל רגע בבולגריה, וחסר לך שלא תצלמי תמונות. אוי ואבוי לך! אוהבת . - תודה יקירתי. אין עלייך, פשוט אין 3333>.

אוקיי יקיריי, אני מניחה שאני נפרדת בשלב הזה.

מחר בבוקר אני קמה ב10 לסיים דברים אחרונים וב2 כבר נפגשת להסעה. אנחנו ממריאים בעשרה ל7, ככה שאתם יכולים להתקשר/לסמס/כל דבר העולה בדעתכם. אני אתגעגע המון המון, ואני אוהבת כל אחד מכם, ואני מקווה שתוך שבוע אני פה עם מלא תמונות וחוויות. אז שיהיה לכולם שבוע מדהים, ואני מקווה לראות אתכם בקרוב. תודה לכולם

למעלה