ה ר ע ל ו ת

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

הרעלת חתולים

בשכונה שבה אני גר מרעילים בשבוע האחרון חתולים . יש (היו) לנו פה קבוצה של חתולים שכמה מאיתנו דואגים להם מבחינת מזון ואהבה . בשבוע האחרון אנו כל בוקר מוצאים כמה פגרים של חתולים או חתולים מיתיסרים אחרי שנפגעו מרעל . זה מיתבטא בדימום מהאף , היתנשפויות כבדות , היתעטשויות וכדומה . היתלוננו במישטרה על כך וגם פירסמנו מודעות אזהרה למרעיל בשכונה . לא ניראה שזה עוזר. אנו לא מצליחים לתפוס את המרעיל . מה עוד ניתן לעשות????

לילךLilach

New member
פשוט מזוויע ההרעלות האלה ../images/Emo46.gif

שוב הזוועות ממשיכות ,פשוט אין לזה סוף . נמאס כבר מההרעלות האלה , מתי יצא חוק חד משמעי ואכיפה נגד הרציחות האלה?? לגבי העלאת תמונות: 3 M זה גדול מידי , עלייך להקטין את גודל הקובץ ,ל 250K מקסימום אני ממליצה על 100K מקסימום לטובת מי שאין לו אינטרנט מהיר. (במודם רגיל גם 250 לוקח המון זמן להעלות ורסים מתיאשים). כדי לקבל קובץ בגודל סביר יש לשנות את סוג הקובץ ל JPG , ואם יש צורך להקטין את הרזולוציה של התמונה ,ככה מקבלים תמונה מספיק טובה לאינטרנט בגודל סביר ולא ענק. ביצוע: בכל תוכנה גרפית ,החל מהצייר הפשוט שנמצא כחלק מה WINDOWS (נמצא בעזרים - Accessories). או ש:תשלחי לי את הקובץ למייל :[email protected] ,אני אקטין אותו ואעלה לפה.

shanty.G

New member
צור קשר עם אתי אלטמן בדחיפות

אתה יכול להשאיר לה הודעה עם פרטים במענה הקולי בטלפון: 6241796-03. בינתיים, נסו לעשות תורנויות ערב/לילה בשכונה, אולי יתמזל מזלכם ותגלו מיהו המרעיל
. אנא עדכן אותנו אם יש התקדמות בכל כיוון!

kasa

New member
עבר. אומנם ברזולוציה מזעזעת, אבל

התוכן מזעזע עוד יותר !! נא כתבו מכתבי זעזוע עמוק לראש עיריית חיפה עמרם מצנע, וחזקו את ידיו של עו"ד רשף חן שדורש הבהרות לעניין.

shanty.G

New member
הנה הקובץ מוקטן מעט:

איכות לא היסטרית, אבל ממש לא זה העיקר. אם תוכלי קאזה, הביאי לנו כתובות, מיילים, פקסים של מערכת העיתון לתגובות, ושל יתר הגורמים המעורבים. הרעלות למיטב ידיעתי הוצאו מחוץ לחוק, האם אני טועה?
שילחי את הקובץ גם לתנו לחיות לחיות, עבור אתי אלטמן. מייל: [email protected]

kasa

New member
כתובות וטלפונים

אז ככה: לא הצלחתי למצוא שום כתובת או טלפון על גבי העיתון עצמו. העיתון נקרא "ידיעות חיפה", והכתבה הנ"ל פורסמה ביום שישי 4/10/02 בגיליון 657. בכל אופן, כתובת האתר שלהם: yedhaifa.co.il. ולדעתי - חשוב יותר לכתוב לעמרם מצנע !!!

kasa

New member
עיריית חיפה !! כתובות ומספרים

אפשריים: דובר העיריה: פקס´: 8677202-04 [email protected] דר´ דרוד דגן - מנהל השירות הוטרינרי טל´: 04-8237508 [email protected] מבקר העיריה: פקס´: 04-8356663 ofertalhaifa.muni.il פניות הציבור: [email protected] רק את הכתובת של מצנע לא הצלחתי למצוא.

fish11

New member
כתובת דואר שרות וטרינרי

שרות וטרינרי רח´ א. הלל סילבר 22 חיפה

sUpEr YoNiT

New member
אוי ואבוי !

מה זה?? אנשים השתגעו ! צריך להרעיל להם ת´ילדים ואחר כך לשאול אותם איך ההרגשה!!! איזה אידיוטים הם.. אלוהים, מה איכפת להם?? אולי יהיו אנשים שיירצו את אותם הכלבים המסכנים הללו?? חוסר התחשבות ! אני
אנשים מטומטמים... דיי זה ממש ממש ממש מרגיז ! איך אנשים יכולים לעשות כזה דבר לכלבים?! נפלו על כל הראש

sUpEr YoNiT

New member
אוי ואבוי !

מה זה?? אנשים השתגעו ! צריך להרעיל להם ת´ילדים ואחר כך לשאול אותם איך ההרגשה!!! איזה אידיוטים הם.. אלוהים, מה איכפת להם?? אולי יהיו אנשים שיירצו את אותם הכלבים המסכנים הללו?? חוסר התחשבות ! אני
אנשים מטומטמים... דיי זה ממש ממש ממש מרגיז ! איך אנשים יכולים לעשות כזה דבר לכלבים?! נפלו על כל הראש

kasa

New member
לילך, תודה. אני שולחת לך את

הכתבה למייל. ניסיתי להקטין באמצעות ZIP אבל - לןא ניתן לשלוח קבצי ZIP דרך תפוז. ואכן, שמרתי בקובץ JPG ובכל-זאת - לא הצלחתי להעלות. אני אשלח לך למייל, ותעלי אותה לפה. אני גם מתכוונת להעביר אותה לאתי אלטמן. זה פשוט פחיתות מוסר לבצע פשע כזה !!! תודה

shanty.G

New member
קאזה, שילחי אלי

למייל: [email protected] לא צריכה להיות בעיה עם zip אם הקובץ גדול עדיין מ 1M צרי עימי קשר במסרים.

kasa

New member
שאנטי, אני מנסה שוב !

עדכני אותי למייל אם זה הגיע.

shanty.G

New member
שלחתי לך מסר עם תיקון כתובת

האם קיבלת? (ישנה בעיה בימים האחרונים).

kasa

New member
לא. אני לא מצליחה לפתוח !../images/Emo46.gif

בכל אופן, הצלחתי להעלות לכאן את הכתבה, אבל ברזולוציה לא טובה... עדיין - תוכן הדברים קשה ומדבר בעד עצמו.

למעלה