"וויקטור הנשיא"

../images/Emo129.gif"וויקטור הנשיא"

תארו לכם את וויקטור בנשיאות ווא ווא מה ילך שם דיברו שם על הבחירות ב2004 זאת אומרת שאם וויקטור היה מתמודד הוא היה עכשיו נשיא (בהנחה שהיה מנצח) חחחח

Dawn12

New member
קח אותה ניית'ן!! ../images/Emo121.gif

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא יכול יותר עם הסיפור הזה של אוליביה! די!
לא|
אני חושב שזה כבר גובל בהתעללות בצופים. עד שכבר היה נראה שהיא סוף סוף מחלימה והסיפור הזה מתקרב לקיצו מישהו החליט לתת לנו ליהנות עוד קצת מסצינות ביה"ח האלה, כאילו לעשות דווקא. לא נשארו לי כבר כוחות נפשיים להסתכל עליה. היא נראית נורא, היא משחקת נורא והסיפור הזה... נורא זאת מחמאה. בשביל זה הביאו את דרו? לא מאמין שאני אומר את זה אבל הייתי מעדיף שהיא בכלל לא היתה חוזרת. ועוד לא אמרתי כלום על ההזיות שלה על ניית'ן. שוב אנחנו רואים כאן את ההשפעה של "תשוקות" או מה? (פייתון, לטיפולך
) העניין הוא שכשעושים את זה בסדרה על מכשפות ומלאכים זה סבבה, כשעושים את זה בסדרה שמנסה לשמור על צד מציאותי - לא משנה איך יציגו את זה - זה נראה מגוחך. וחוץ מזה, מה היה הרעיון כשליב אמרה "יש לי חום אז כנראה אני הוזה"? כלומר, היא יודעת בדיוק באיזה מצב היא גם כשהיא קודחת מחום ורואה את בעלה המת? ללא ספק עוד נקודת שיא בעלילה הזאת.
ומאיפה צץ הונטורה הזה? שלא נדע. חתיכת פרק ביזארי היה היום. אני לא יודע מה יותר מפחיד אותי - שהעלילה של אוליביה תימשך עוד או שויקטור ניומן יהיה נשיא המעצמה הגדולה בעולם.

Pete® Pan

New member
חחח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה../images/Emo70.gif

ג'סי וונטורה?! WHAT DA FUCK
מאיפה הקריצו אותו
השם המזעזע שהדביקו לו, הופך אותו לדמות מצועצעת וקריקטוריסטית... הוא גם לא נראה כמו איזה מושל או משהו כזה, הוא נראה כמו שומר באיזה באר באמצע הברונקס... הזוי לחלוטין! אוליביה - מה זה היה
!| את "ימי חיינו" הפסקתי לראות כשנכנסו במרלנה שדים ורוחות (מישהו ראה את זה פעם? מישהו רואה את זה? אתם יודעים על מה אני מדבר?) - זה היה הדבר הכי מטומטם שראיתי בחיי! הם שמו לה עדשות צהובות בעיניים והשתמשו באפקט שמשנה את קולה ועושה אותו מפחיד - כמו איזה פרדי קרוגר מגהנום... לא אוהב דברים כאלה... פעם, לפני הרבה שנים, שמעתי שבצח"מ גם יהיו פרקים שבהם יהיו שדים ורוחות... (זה לא ספויילר, אין לי מושג אם זה נכון וגם לא נראה לי) אם זה יקרה, סיונרה - אני עף מהסידרה הזו. הם צריכים להידבק למציאות... הקטע של אוליביה היה על הפרצוף... אפילו בתור קטע הזוי הוא היה על הפרצוף...
סטנד-אפ-קומדי... רוני...

Dawn12

New member
אם זה לא היה ברור

ואני מניח שהרבה לא הבינו את הקטע ההזוי הזה - אבל ג'סי ונטורה הוא בן אדם חי וקיים, שהיה בעבר מתאבק ואכן זכה להיות מושל מינסוטה. מטרת הביקור שלו היום בפרק עדיין לא ממש ברורה לי אבל לכל מי שתהה - זו לא עוד דמות - ככה קוראים לו ובתקופה ההיא הוא אכן היה המושל.

Pete® Pan

New member
ו..אם מישהו התגעגעגעגע לנת'ן ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אז..............

../images/Emo85.gifמי'שו יכול לצלם תמונות של...

בילי
מפרקים
או לשים פה תמונת שלו לא רק מפרקים

python 4

New member
היי, what do you know..

הוא באמת לבש לבן. התנצלות בפני מפיקי צח"מ - הם כן מעורים באופנה העכשוית בגן עדן.

mobyboy

New member
אכן מזעזע ומתיש

בתקווה שתצטרף בקרוב לבעלה הפוזל נייטן ולא רק בחלום האינפנטילי שהראו לנו !!!

python 4

New member
עשרררררררר בסולם תשוקות../images/Emo70.gif

זה היה הפרק האחרון יום שישי, שראיתי אחרי שכתבתי פה כמה שעיצבנו אותי אוליביה ומח העצמות שלה ב- 4 פרקים הראשונים. אבל הנה - עוד אני מתעצבן וזה בא - אוליביה בכבודה ובעצמה, משחזרת באופן מדויק את הקטע מלפני חודשיים-שלושה בתשוקות, בו שרידן נקברת בעודה בחיים (חבל שבצח"מ הם לא כאלה יצירתיים), עולה השמיימה ופוגשת שם את אמה ז"ל. רק שבגן עדן בתשוקות כולם לובשים לבן, ואילו בצח"מ נייתן לבש שחור (כמדומני). יש לזה שני הסברים אפשריים: 1. בתשוקות מבינים יותר מה האופנה העכשווית בגן עדן, וזה ברור כי בצח"מ רק התחילו להתעסק עם הדברים האלה. 2. מה שסביר יותר: אוליביה לא הגיעה כלל וכלל לגן עדן. הרי כמדומני over-acting הוא החטא הגדול ביותר שיכול ללקות בו שחקן אופרות סבון. המשך המחקר ביום שישי אחרי שנראה מה אוליביה עושה שם בדיוק. זה לא ספויילר (כי אין לי מושג) אבל יש לי חשד סביר שתפילותיי לא יענו ואוליביה לא תישאר שם הרבה זמן, אלא תשוב להטריד את מנוחתנו כצעירת חסרת מנוח מן המניין.

אפרופו בילי... עזרתך בבקשה שחר!!!

לפי התמונה הזו בילי שלנו זכה בפרס! (מתוק שכזה!!!), אם תוכל לספק פרטים על הטקס כמו באיזו קטגוריה הוא זכה ובאיזו שנה זה יהיה מצויין!!!
תודה!

למעלה