חידות באפלה

aniviel

New member
../images/Emo129.gif חידות באפלה ../images/Emo121.gif

הייתה לנו הפסקה ארוכה, אבל חזרנו
חידון בנושא דמויות מאוד מישניות חובר בידי ובידי ליאור (אלרוס) 1. מה אומר מלך המתים על אנדוריל? 2. מי הציע 'חדרים להוביטים'? 3. בשדה של מי פיפין ומרי היו? ומה הם עשו שם? 4. מה אומר האורק-מסטיק לשאר האורקים כאשר מעיפים עליהם סלעים ממינאס טירית'? (בבקשה תכתבו במדויק מה הוא אמר באנגלית!!) 5. אחרי שגאנדלף נפגש "מחדש" עם לגולאס, גימלי ואראגורן, מי ה'דמות' הראשונה שהם פוגשים? 6. מי הראשון (שידוע לנו את שמו) שמת ב'שני הצריחים'? 7. למי אראגורן כורת את היד? 8. מה ביקש האורק הראשון שנהרג על ידי אנט? (לפני שהוא נהרג מן הסתם חח) 9. איפה נהרג האורק הראשון על ידי האחווה? 10. איזה דמות ב'שיבת המלך' משחקת בתפקיד מאוד, מאוד, מאוד מישני באחד הסרטים האחרים? ובאיזה סרט?
לירון

g tamir

New member
תשובות

1)שהיא נשברה 2)לא יודע את השם שלו (הברמן בפונדק הפוני המרקד) 3)בשדה של מר מגאוט גנבו ירקות(תירס) 4)"Stay where you are" "השארו במקומותיכם" 5)זה חייב להיות בן אדם אל לא אז שאדופאקס 6)מאגווניאן(האלף בנקרת הלם) 7)לאורק שהרג את בורמיר 8)בוא נשים חור תולעים בבטן שלך? 9)מוריה 10)לא יודע מקווה שצדקתי

g tamir

New member
מה הבעיה עם 7?

אלא אם רצית שם (אני לא יודע את שמו) 6)אמה

g tamir

New member
המשך תשובות

6)אמה 10)הסגן של פראמיר (לא נראה לי שאמרו שם) והוא משחק ב"שני הצריחים" שהוא אומר לפארמיר שאם הוא ישחרר את סם ופרודו אז הוא יצטרך לוותר על חייו

maglor

New member
תשובות

1) שהיא נשברה, לא? 2) בעל הסוסון המכרכר, השם לא זכור לי 3) בשדה של האיכר מאגוט, והם אספו סוגים שונים של ירקות 5) שאדופאקס 6) המה, לא? 7) ללרץ, המפקד של האורוק-האי בסוף אחוות הטבעת 8) לתקוע חרב בגופו של מרי 9) מוריה

8. הוא לא ביקש כלום.

הוא רק אמר למרי "נעשה חור תולעים בבטן שלך" ואז האנט מעך אותו. הרגע ראיתי את זה. אולי את מתכוונת למורחב?!?...

למעלה