כלב מורעב כאומנות

../images/Emo129.gifכלב מורעב כאומנות../images/Emo129.gif

אני יודעת שכבר שירשרתי את ההודעה הזאת להודעה של תפוז, אבל אני יודעת ששם בקושי ישימו לב, וזה גם נושא מספיק חשוב לפתוח הודעה חדשה בשבילו: *הניסוח נלקח מקלי(Dead Promises Xx )* --- אני מבקשת לכל מי שקצת אכפת לו מחיות לחתום על העצומה הזו- http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html שמהווה חרם על "אומן" שהשתמש בכלב רחוב כאומנות. הוא שיער שגם ככה הכלב רחוב הזה ירעב למוות, אז הוא החליט לקחת אותו לתצוגת אומנות שלו ולהציג אותו כאומנות של "כלב רעב למוות". הוא קשר את הכלב, לא האכיל אותו ולא נתן לו לשתות. הוא אסר על כל העוברים בגלרייה שלו להאכיל אותו או לתת לו לשתות. ואנשים פשוט עברו שם כאילו כלום. --- וכן, הכלב הזה מת עכשיו. כי לאף אחד לא היה מספיק זין בשביל לדאוג לחיה האומללה הזו. --- javascript:show_attch('1_107635123.jpg',107635123)-לא הצלחתי להעתיק גם את התמונה, אז בבקשה תכנסו ותסתכלו על התמונה הזאת. אני מבקשת מכם, בבקשה תחתמו על העצומה, אסור שכזה שיגעון יורשה,הבנאדם הזה צריך לקבל את עונשו, בבקשה תעזרו לי.

EleVaTioN

New member
איום ונורא../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

חתמתי על העצומה. איזה מקרה מזעזע... הוא לא מצא גם איש מת מרעב כדי לעשות עליו פרוייקט? מה היו אנשים עושים אם היה שם איש, מעניין אותי לדעת.

לא, אם זה בנאדם../images/Emo129.gif

חייבים לעשות משהו! אבל אם זה כלב, למי אכפת? צריך בכלל להקדיש לו תשומת לב? שירעב למוות, זה לא ישנה כלום! הוא בכלל לא מרגיש, הוא לא חי, זה בסדר גמור שכלב ירעב למוות ויגווע באמצע גלריה,אנחנו? לעשות משהו? לקום נגד זה? מה פתאום!זה בסדר שימות, זה בסדר שיצור חף מפשע יגווע וימות כשאנחנו נסתכל עליו ונתפעל מהמוח הגאוני והלא מעוות בכלל של האמן הזה! חוץ מזה, הוא בטח זייף את הכל! העצמות הבולטות הן בטח איזה משחק עם איפור וצל! היבבות שלו הן קול מוקלט, או שהוא פשוט מאולף ליבב ככה! הקרחות בפרווה שלו הן בטח סתם, גילחו אותו, לא,לא, הכל בסדר, כלום לא קרה. ואם קרה, זה רק כלב רחוף מטונף, למי אכפת בכלל? אני לא יכולה להסביר לכם מה אני מרגישה עכשיו.

EleVaTioN

New member
אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך../images/Emo129.gif

אני בדיוק כמוך בנושא הזה. מיזה האמן הזה? מאיפה הוא? עצוב לי שאין חוקים נגד התעללות בבע"ח...בארץ לפחות. שיש רק עמותות שרובן מתנדבים ואין שום תקציב לתת להן מהמדינה אלא רק תרומות של אנשים שקצת איכפת להם.

מה הלאה ? תצוגות אנשים מורעבים שיתהדרו בכותרת

"אומנות" !? מבייש את העם האנושי . כמובן שחתמתי .

את יודעת לא כל שניה נכנסים לפורום.

אני אישית השנייה נכנסתי וראיתי את זה.מזעזע. אני חותמת

Zaider

New member
../images/Emo19.gif מזעזע |:

לא עובדת לי העצומה לי אני ינסה אח"כ במחשב השני

ואו זה פשוט.. איום. אין לי מילה אחרת.

ניסיתי לחתום על העצומה, וקצת הסתבכתי אז אין לי מושג אם חתמתי או לא... :S בכל אופן - העברתי את זה לכמה אנשים במסנג'ר. זה פשוט איום.

נורא.. אני המומה..

מיד אני חותמת! פשוט נורא איך אנשים מתיחסים לחיות..! כאילו הם צעצועים.. הם לא מבינים שגם בן אדם הוא סוג של חיה.. בעלי החיים רוצים לחיות ולא למות בדיוק כמו כל בן אדם.. הם גם אוכלים, שותים, יש להם רגשות.. אני פשוט נהיתי לבנה כשקראתי את זה!

WaitForTomorrow

New member
נוראא../images/Emo110.gif

זה פשוט מזעזע... צריך לעשות לאיש הזה משהו! אוףף... לא הצלחתי לחתום!

Lintu666

New member
אני עדיין לא מבינה,

איך לעזאזל הדבר הזה לא הגיע לאף עמותה?? לדעתי צריך להחרים את ה"אמן" הזה. ואני מאחלת לו מוות איטי ומלא בייסורים

זו בדיוק מטרתה של העצומה../images/Emo129.gif

העצומה מהווה חרם על האמן, וכנראה שתישלח לממשלת קוסטה ריקה. (כן, היא קוראת ודוברת ספרדית.בערך
) אגב, את חדשה בפורום?O: ברוכה הבאה

Lintu666

New member
חחח לא אני לא חדשה XD

והתכוונתי איך זה שבזמן התערוכה כשהוא הרעיב אותו זה לא הגיע לעמותות,עכשיו זה קצת מאוחר מדי

למעלה