מי רוצה להיות הבורר?
חלק ב'

מוגלי7

New member
../images/Emo129.gifמי רוצה להיות הבורר?../images/Emo129.gif חלק ב'

סופסוף זה מגיע! חלק ב' ואחרון של "מי רוצה להיות הבורר?"!! והפעם, גם הפתעה לכל המהמרים במשחק ההימורים של ליה (ליאוש)!: שלושת הראשונים שישלחו לי (מוגלי7) למסרים את כל התשובות הנכונות, יקבל עוד 800 ש"ח לקופה שלו! בהצלחה!

מוגלי7

New member
../images/Emo88.gifחשוב מאוד - להיכנס!../images/Emo88.gif

הקובץ יותר מידי גדול, אז לכן אני אכתוב את השאלות פה: 1) מי הרג את הרב איפרגן? א) אבי ו-וולדה ב) דודי אילוז ג) ברוך אסולין ד) הוא בכלל לא מת! 2) מי מבין הבאות היא פירה קנטור? א) עדנה פלדמן ב) ענבל אסולין ג) אירנה קובלובה ד) הלנה (פרק 4) 3) את מי עמרם חשב שהכניס לבוררות בזמן שהכניס את נדב? א) עופר נרקיס ב) הוא ידע שזה נדב ג) פבל קובלובה ד) הבן של חדידה 4) מה ברוך שלח לנדב בזמן שהותו בית החולים? א) קופסאת ממתקים ב) קופסאת תכשיטים ג) קופסאת רהיטים ד) מזוודה עם כסף 5) מיהו יגאל "הנאצי" מזרחי? א) יד ימינו של הבורר ב) חבר טוב של הבורר ג) המתנקש של הבורר ד) אחיו של הבורר 6) למה עופר היכה את נדב? א) כי הוא שונא אותו ב) כי הוא נישק את בת דודה שלו ג) כי הוא נישק את נירה ד) כי הוא מסומם אני מזכיר, תשובות יש לשלוח לי במסר! שלושת המהמרים הראשונים שישלחו, ייקבלו 800 שקל לקופה!! ואני מזכיר, אם אחת התשובות לא נכונות, כל התשובות ייפסלו!

מוגלי7

New member
אף אחד עוד לא שלח תשובות נכונות!

לכל המהמרים, יש לכם עוד סיכוי לזכות ב-800 ש"ח האלה!

מוגלי7

New member
אף אחד עוד לא שלח תשובות נכונות!!!!!

כל המהמרים למינהם, אתם עוד מוזמנים להמשיך ולשלוח מסרים, כי בינתיים אף אחד לא שלח תשובות נכונות, ואת ה-800 שקל האלה אנחנו מחלקים רק היום! אז קדימה!!

liaush

New member
על שאלות כאלה קלות אתם לא עונים נכון?? חח

איך אתם מתכוונים לנצח במשחק ההימורים? השאלות נעשות יותר ויותר קשות.. קדימה אנשים הגיע הזמן להרכיב אופקים XD.

מוגלי7

New member
נשלחו אליי שלוש מסרים. רק אחת ענתה נכון!

וזאת יפעתי, שענתה על הכל נכון. שאלות כל כך קלות, ורק אחת ענתה נכון. הזמן הולך ואוזל!

מוגלי7

New member
ואם מישהו טעה באחת השאלות, הוא לא יכול

לשלוח מסר נוסף! המסר הנוסף לא יהיה נחשב. רשימת הצודקים: 1) יפעתי XD 2) 3) קדימה! יש עוד לשני אנשים הזדמנות לענות נכונה ולקבל 800 ש"ח לקופה שלו במשחק!

מוגלי7

New member
OK.

אני מבין שלאף אחד לא אכפת מהפעילות של הפורום, ומהמשחקים שיש פה. אפילו שמשחק אחד מצטלב במשחק אחר. ולכן, שליחת המברים בקשר לתשובות נגמרה! הזוכה היחידה, שקיבלה עוד 800 שקל לקופה שלה היא יפעת. ועכשיו, כדי שכל י שטעה יוכל לבדוק את עצמו, להלן התשובות (מה שמסומן לידו * זו התשובה הנכונה): 1) מי הרג את הרב איפרגן? א) אבי ו-וולדה ב) דודי אילוז ג) ברוך אסולין ד) הוא בכלל לא מת! * 2) מי מבין הבאות היא פירה קנטור? א) עדנה פלדמן * ב) ענבל אסולין ג) אירנה קובלובה ד) הלנה (פרק 4) 3) את מי עמרם חשב שהכניס לבוררות בזמן שהכניס את נדב? א) עופר נרקיס ב) הוא ידע שזה נדב ג) פבל קובלובה ד) הבן של חדידה * 4) מה ברוך שלח לנדב בזמן שהותו בית החולים? א) קופסאת ממתקים * ב) קופסאת תכשיטים ג) קופסאת רהיטים ד) מזוודה עם כסף 5) מיהו יגאל "הנאצי" מזרחי? א) יד ימינו של הבורר ב) חבר טוב של הבורר * ג) המתנקש של הבורר ד) אחיו של הבורר 6) למה עופר היכה את נדב? א) כי הוא שונא אותו ב) כי הוא נישק את בת דודה שלו (כתוב בת דודה שלו. קצת הבנת הנקרא, ותבינו שמדובר בבת דודה של עופר. ג) כי הוא נישק את נירה * ד) כי הוא מסומם

כן אבל אמרת שטעיתי בשתיים../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

חח אני יודעת שנפסלתי אבל אני חח חיפשתי תטעות השנייה ולא הבנתי חח.חח חפייף

מוגלי7

New member
הטעות השנייה זה שכתב שהוא נישק את בת הדודה,

שהוא נישק את נירה. זה נשמע מבלבל, אבל בשאלה זה מנוסח כבת הדודה של עופר.. זאת שאלה מכשילה.. חחחחח

מוגלי7

New member
בכוונה עשיתי את זה ככה..

כדי שתחשבו "נו, זה אותו דבר! חפיף!" אבל בעצם עשיתם טעות, וכל השאלון שלכם נפסל. זה כל הפרינציפ של שאלה מכשילה.. XD

אושRתי

New member
מי זאת יפעת?

ובאמת לא בסדר שאתם לא משתתפים בהפעלות של הפורום, אנשים משקעים ואתם לא מתיחסים חבל.

למעלה