ניחט!!!!!!!!

GLooMgIR L

New member
../images/Emo129.gifניחט!!!!!!!!../images/Emo54.gif

אני נעמה חברה של דיקלה אני מחולון...ק"ש...אני בדיוק ההפך מהסטיגמה של ק"ש... ממ...דיקלה וסיגי אני אוהבת!!!! בהביי

נעמה?!?!!?!?../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחח מה את עושה פה פריקית שלי!?!?!? חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תהני להיות פה... כולם תגידו לה שלום יפה!!!!!

GLooMgIR L

New member
רועי???../images/Emo87.gif

כן זאת נעמה נטאשה זה רועי הג'ינג'י? ואת? פריקית?????? מזה הקיטלוג המגעיל הזה?!?! אני נעמה...תודה שלום..

בואי תעשי לילדה אאוטינג לגמרי

ותגידי גם מה הגובה שלה, משקל, מידת נעליים, מידת חזיה, שם האב, שם הבן, שם החבר לשעבר ושם הכלב. ואל תשכחי להוסיף תמונה שלה...

jack s

New member
שלומלום נטאשה כפרהההההה.....

מה העניינים ילדה פואטית שלי?

GLooMgIR L

New member
ממ..

תמונה.....ממ לא תבוא למטולה 18... מידת חזיה אין לי שמץ ואין לי כלב

GLooMgIR L

New member
רעסמי

מזה היה הפתיחת מידע הזאת עליי?! מי שלא תהי כן אני נעמה זאדה ממטולה 18 אני שוקלת 40 ...כן כן הייתי בשואה הגובה שלי הוא בערך 156 יש לי שיער שחור ועיינים חומות כהות יש לי עגיל בצד של השפה וספטום לאמא קוראים אביבה ולאבא הרצל אני ממוצא עירקי ... לעוד פרטים נא לפנות אליי...

40?!!?!?

נעמה מותייק...את לפחות 25 ואני לא נותנת לך יותר מזה... את מקלות ארטיק!!!! חולה עליך פריקית שלי... מי מדבר אליה אני ישחוט אותו... ששששששששששש

lol girl

New member
אממממממ

כי אני פשוט גרה שני בניינים ממך אז אני יודעת מי את.............הממממממממממ ואת כל הזמן מסתובבת במחששה

למעלה