נמאס לי!!!!!!

../images/Emo129.gifנמאס לי!!!!!!

נמאס לי מכל כוכבי הרוק המזדקנים שעושים בוחטות של כסף על תהילת העבר שלהם. נמאס לי מזקנים המנופחים והשמנים האלה שעושים חלטורות ולא מבינים הגיע הזמן שלהם לפרוש ולהשאיר את הבמה לדור הבא. נמאס לי מכל הופעות האיחוד המסריחות האלה ומכל הלהקות והזמרים סטייל רולינג סטונס, דיפ פרפל, דיוויד גילמור (כן!!), פול מקרטני, ac\dc, שממשיכים להופיע בלי לחדש כלום, בלי להציע כלום, בלי שום דבר אטרקטיבי חוץ מהעובדה שהם ירוויחו מזה כ"כ הרבה כסף ואני לא רוצה לדמיין את הידיים המרוחות שומן וקמטים שלהם שמקבלות את הצ'קים בחיוך מזוייף, איפה הרוח האידיאליסטית והבעיטה בממסד שהביאו להם את כל זה?! הם מכרו את הנשמה שלהם לחברות הקלטה ומעריצים מזדקנים או צעירים, לא יותר טוב!!! רוג'ר ווטרס לא נלחם בכל העולם המוייף של תעשיית המוזיקה המגעילה? אז איך הוא עכשיו כ"כ עמוק בזה? מנגן כל שבוע את אותם שירים ובדיוק באותה צורה, עוצם את העיינים כאילו הוא מתרגש בפעם המיליון למרות שכל מה שהוא רוצה זה לא לראות את עצמו מרוב הבושה!!!! יש כאלה שונים, בי.בי קינג למשל עדיין חי את הבלוז לגמרי ולכן בגיל שמונים ומשהו ממשיך להופיע אבל תראו את ההופעות איחוד של הרולינג סטונס! חבורת זקנים תאבי בצע שעולה על הבמה רק, אבל רק- בשביל הכסף!!! גם בארץ זה קורה- משינה, שלמה ארצי, שלום חנוך- אותם תבניות מוכרות אותם קלישאות בכיסוי של "דיסק חדש"... זה בדיוק אותו דיסק שחוזר על עצמו, הנוסחא שמוכרת הכי הרבה- אף אחד כבר לא מעיז כי לא ישדרו ברדיו שום דבר שלא מותאם בשלמות לאוזן המאזין הרגישה ועטוף בעטיפה פופית ואופטימית. אאאאאאאאאאאאאההההההההההההה!!!!!!!!

pink floydror

New member
אההממממ

מי הולך להופעות האלה של הזקנים .. ? המעריצים !! .. אתה יודע .. זה לא שאין סיבה לעשות את ההופעות האלה כי יש מי שהולך אליהם, עדיין יש מעריצים שמעדיפים שהאמן כן יופיע .. תגיד לי שאתה לא רוצה לראות את כל פינק פלויד ביחד על במה אחת ??

melancholy man

New member
לאט לאט

נכון, יש אמני רוק שמופיעים במין מופעי נוסטלגיה מביכים עם העתקה מושלמת של חומר העבר שלהם, מרבית מי שציינת (לפחות מחו"ל) אגב לא נגוע בזה, דיוויד גילמור, לא מופיע בחלטורות, הוא מופיע לעיתים רחוקות וההופעות שלו, כשהו מופיע מעידות על מוסיקאי אמיתי שנהנה מהמוסיקה ומתרגש לנגן, המופע של הרולניג סטונס הוא המופיעים הכי טובים היום בעולם (אם לא הטוב שבהם) מופע עם המון אנרגיה ורוק אנד רול משובח, הם אומנם לא מציאים הרבה אלבומים כמו פעם, אבל כשהם מוציאים הם בהחלט לא מביכים את עצמם (לפחות מאז סוף שנות השמונים, את ACDC לא אהבתי מעולם ולכן אין הרבה דברים טובים להגיד עליהם ופול מקרטני אכן הפך לגירסא מביכה של עצמו (כמו דיפ פרפל, אבל, רק היום קיניתי אלבום חדש לגמרי של אריק קלפטון שהוא לדעתי אחד הטובים שהוא הוציא, בטח אחד הטובים מאז 1977, רוברט וואיט הוציא השנה אלבום משובח בהחלט, כך גם איאן אנדרסון (מג'טרו טאל) וגם אלבום הסולו האחרון של ג'ורג' הריסון מהשנה שעברה הוא עדות לכך שהעובדה שמישהו מבוגר לא הופכת אותו לטרח ולמי שעבר זמנו. להקות חדשות הן לא בהכרח טובות, ממש כמו שלהקות (או אמנים) ותיקות, הם לא בהכרח מביכים, זקנים או תאווי בצע, תריך לשפוט כל אחד לגופו, ובקשר לווטארס, ה"אידיאולוגיה" שלו הייתה כל כך במולבלת מלכתחילה שמי ששופט אותו לפיה עושה זאת על אחריותו בלבד.

R O N Y100

New member
יש משהו בזה!!!

שאני רואה את דיויד גילמור מופיע בכל מיני תוכניות ארוח למרות שזה לצדקה.... ראיתי אותו גם מופיע באיזה סרט מנגן בגיטרה על הברכיים ,עם איזה גיטריט עיוור .. שאני רואה את זה זה לא עושה לי כל כך טוב זה לא דיויד גילמור שאני מכיר אני לא יודע אם זה חלטורה אבל זה לא זה!!!!!!! הייתי רוצה לראות אותם מופעים אבל לא ככה . יודעים מה, זה מזכיר לי כל מיני להקות ישראליות שעושות "איחודים"... רוני

נהפוך הוא...

גילמור מופיע בעיקר במופעי צדקה, או עם חברים שלו, כי הוא לא צריך את הכסף. הוא מולטי-מיליונר, אחד מהאנשים העשירים בבריטניה, והוא לא ממש צריך "איחודים" בשביל הכסף, כמו אמנים אחרים. בנוסף, גילמור גם תורם מיליונים לצדקה. וחוץ מזה, מה רע בלראות אותו מנגן עם אמנים אחרים, ולא רק עם הפלויד?

קודם כל- זה היה התקף זעם...../images/Emo11.gif

עשיתי בדיקת חמץ ועכשיו אני רגוע. בקשר לאלבומים החדשים של רוברט וויאט ואיאן אנדרסון, לצערי אני לא מכיר אותם ולא יכול להגיב. ג'ורג' האריסון- זה אלבום שהוקלט בשנות ה-70 כבר. אריק קלפטון הוא מהבודדים שמחדשים עדיין (לצידו של בוב דילן) והמופע של הרולינג סטונס אומנם רץ אבל אפילו בראיונות איתם הם אומרים שזה לכסף!!! אבל זה מטומטם להתווכח על הפרטים הקטנים, אני חושב שאומן שאין לו מה להציע יותר (מה לעשות, קורה) שישב לנוח על שפת הבריכה הפרטית שלו כשאסיאתית חטובה עושה לו מסאז' יקר ויסתום!

melancholy man

New member
מה לעשות

אנשים לא תמיד יודעים מתי להפסיק, זכותם להמשיך להקליט, זכותי (וזכותך) להתעלם, מי קונה היום את האלבומים הטרחניים שקית' אמרסון ממשיך להוציא?, מי חוץ מהיפים מזדקנים שלקחו יותר מידי LSD בשנות השישים הולך להופעות של דיוויד קרוסבי?, מי יודע על הטור הבילתי נגמר של Yes? חוץ מבני משפחתו של ריק וויקמן (עוד אלוהים בעיני עצמו), אם אוריה היפ, פעם אחת הלהקות הכי גדולות בעולם, מופיעים באמפי ווהל, אז באמת שיהיו בריאים אבל הרבה עניין הדבר הזה לא מעורר. מי שממשיך לעשות וליצור מקבל יחס הולם, דיב גילמור, מופיע במשורה ועושה זאת היטב, הסטונס מעלים מופע מדהים, בוב דילן מוציא יופי של אלבומים, ג'ון לורד (להבדיל משאר חבריו ללהקה) עושה דברים מאוד מענינים, רוברט פלאנט התבגר היטב ומוציא אלבומים מעולים, אריק קלפטון, לפעמים מביך ולפעמים מדהים (והיחס בהתאם) והאלבום האחרון של הריסון לא הוקלט בשנות ה 70, ההיפך, הריסון הקליט אותו ממש בשנותיו האחרונות ואפילו לא להספיק לסיים את כל המיקסים עליו.

זה עיניין של היצע וביקוש...

אם אפחד לא היה הולך להופעות לא היו מקיימים אותם... אני אישית אשמח ללכת למופע של כל אחד מהגיריאטרים/מתים הנל וכך גם כל אדם שאוהב את המוזיקה שלהם ולו רק בשביל לומר ראיתי אותו בלייב,שלא לומר נהנתי מלשמוע את המוסיקה שאני אוהבת,כן זו הישנה. אותי אישית לא מעניין מאיזו סיבה אוריה היפ הופיעו בארץ אבל אני נהנתי מכל אלפית השניה בהופעה שלהם שרובה הורכבה מלהיטים וחומר ישן,הייתי חודשים אחרי ההופעה בהיי ממה שראיתי... וכן הם די מתרגשים בהופעות ,ברור שלא כמו פעם ברור שלא כמו בהופעה שיש בה עשרות אלפים קהל אבל האדרנלין הזורם כשהם על הבמה אי אפשר לתאר אותו במילים..

itaikuskus

New member
שני דברים

1.יש בזה נקודה אבל בתור אחד שהפסיד את התקופה ההיא לא הייתי מתנגד לראות את מקרטני או את פרפל על הבמה... 2.שלמה ארצי נותן 3 שעות של נשמה כל הופעה...מול 20 צופים או 20000 צופים זה לא משנה...וגם הוא וגם שלום חנוך עדיין יוצרים חומרה חדשה ומנסים לשנות (בהצלחה או לא, את/ה המחליט..חוצמזה גם דיפ פרפל רק שנה שעברה הוציאו אלבום חדש,אז הנה יש עדיין להקות שמנסות ליצור ולא סתם למחזר תחומרה שלהם פעם אחר פעם....

תראה, דיפ פרפל הוציאו חרא דיסק

וגם שלמה ארצי. לשלום חנוך עוד יש קצת הברקות אבל פעם הוא היה מחדש בכל אלבום! הוא לא מיחזר את עצמו והאחרון שלו פשוט לא מעניין!

N a V e

New member
אלבום האולפן האחרון של חנוך,

"אור ישראלי",הוא אלבום משובח בעיני.יש לו סאונד מאוד עדכני,ושלום נשמע בו נהדר,וגם הלחנים והטקסטים ברמה גבוהה מאוד.

אני חולק בעוז

הוא נשמע טוב על רקע מצב המוזיקה הישראלית שלא מגרדת אפילו את הסוליה של בריטני וכפילותיה (וואו נסחפתי!) אבל יחסית ליכולות של שלום חנוך אני מאמין שאם הוא היה משקיע יותר ושם את השיקולים המסחריים בדרגה שנייה היה יוצא משהו יותר מעניין. מה שכן מגניב ממש זה האלבום החדש של אהוד בנאי- מעולה!!!!!

N a V e

New member
אני חולק על המחלוקת שלך../images/Emo13.gif

שירים כמו "ראש המשלה","היום"(של חנוך,לא של בנאי),"הצרחה"... שירים מעולים בעיני.

למעלה