סיכום סופשבוע.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo129.gifסיכום סופשבוע.../images/Emo129.gif

בגלל שאף אחד לא טרח לפתוח, אני פה
שם:
איך היה השבוע (מ1-10):
משהו
שקרה השבוע:
משהו
שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
אדם השבוע:
התחדשות השבוע:
שיר השבוע:
תמונת השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
התמכרות השבוע:
לינק השבוע:
מחלת השבוע:
הפתעת השבוע:
תוכניות לסופ''ש:
תוכניות לשבוע הבא:
איחול הסופ''ש: סופ''ש מדהים לכולם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo23.gifI answer My Lovers ../images/Emo103.gif

שם: היילז.
מה שלומך?בסדר ^-^.
איך היה השבוע (מ1-10):נממ 8 כי היה משמעם.
משהו
שקרה השבוע:
אתמול היה ממש נחמד שהלכנו לטעימות, היה משעשע...
משהו
שקרה השבוע:
שעורים באזרחות+לחפש פרקים של בובספוג בשביל פרוייקט
אין לי כוח.
פאדיחת השבוע:אני בנאדם שלא מתפאדח.
דפקתי את הרגל בפח...
ציטוט השבוע:וול שחכתי...הו בעצם "תמשיכי!." "עוד עוד תמשיכי!." מכול מיני אנשים לסיפור שאני כותבת.
אדם השבוע:דורית, מיכל, אנה, מישל, נויה,יערה
ונראלי ששחכתי עוד כמה
התחדשות השבוע:נמ, כלום.
שיר השבוע:Angels On The Moon - Thriving Ivory
תמונת השבוע:לא לפחד: >
מאכל השבוע:כלום.
משקה השבוע:נסטי אפרסק, דה .
התמכרות השבוע:לא מתמכרת, אבל עכשיו רק ללימודים.
לינק השבוע:מזאת אומרת?OO".טוב נו. Black Sunrise
מחלת השבוע:שלא נתחיל...
הפתעת השבוע: OO....
תוכניות לסופ''ש:הפעם בית...אולי ללכת לקולנוע.
תוכניות לשבוע הבא:אולי מיכל
וכמובן שהיה מרתונים בלי סוף, בחירות.
איחול הסופ''ש:שהיה לכולם סופשבוע מדהים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק שהוא קול ומגליק יותר ממכם,דה.

alonback

New member
חתיכת סקר מקיף אבל אני אנסה

שם: אלון גיל: 23 איך היה השבוע: 7- קצת סתמי + נהרג חייל משהו חיובי שקרה השבוע: סיימתי סידורים בעירייה משהו שלילי שקרה השבוע + פאדיחת השבוע: באתי לאוניברסיטה למרות שהתבטל לי השעור ציטוט השבוע: אני באילת (בדיחה פרטית) אדם השבוע: אני התחדשות השבוע: מלתחה חדשה שיר השבוע: coming home-alter bridge, have you ever seen the rain-creedence clearwater תמונת השבוע: אין מאכל השבוע: טים טאם משקה השבוע: ד"ר פפר התמכרות השבוע: פורומים של תפוז לינק השבוע: ------------ מחלת השבוע: סרטן ( לומד עליה, אין לי אותה) הפתעת השבוע: כשבאים מוכנים לא מופתעים תוכניות לסופ"ש: לימודי ביולוגיה ( כל הזין מבחן בביולוגיה) תוכניות לשבוע הבא: לימודי ביולוגיה ( כבר אמרתי כל הזין מבחן בביולודיה?) איחולים לסופ"ש: עזבו, אני יותר מידי מדוכא מהמבחן בביולוגיה ( כבר אמרתי כל הזין?)

MIDNIGHT SKY

New member
My turn

שם:רנטה גיל: 15 מה שלומך?סבבה איך היה השבוע (מ1-10): 8 משהו חיובי שקרה השבוע:איזה אידיוט שרף את המראה בשירותי הבנות XD משהו שלילי שקרה השבוע:היה מבחן בכלכלה,נלחצתי,שכחתי הכל,כנראה נכשלתי ]= פאדיחת השבוע: -No comment- ציטוט השבוע: "אף אחד לא מת בתול,החיים דופקים את כולם" אדם השבוע: הוא 33> התחדשות השבוע:אממ..3 חולצות מזארה. שיר השבוע: Jace Everett-Bad things תמונת השבוע: מאכל השבוע: פיצה משקה השבוע: קולה התמכרות השבוע: דיוויד טננט DD: לינק השבוע: הבלוג שלי http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=587598 מחלת השבוע: אלצהיימר,למורה לביולוגיה,אבא שלה חולה אלצהיימר הפתעת השבוע: קיבלתי 200 ש"ח תוכניות לסופ''ש: בייביסיטר תוכניות לשבוע הבא: לחרוש למבחן בחשונאות >< איחול הסופ''ש: שיהיה שבוע טוב לכולם.

אני

לא קשה לגלות את שמי. ואני בת 22 שלומי עמוס באוכל, השבוע היה 7. לא קרה שום דבר יוצא דופן חוץ מזה שהבראתי משפעת (סוף סוף) התמכרתי קשות לתשחצים. לסופ"ש אין לי תוכניות (חוץ מלצפות בש"ח של דם אמיתי) בשבוע הבא יש לי קצת קניות ללמודים לעשות. ואני מאחלת לכולנו שבוע נעים וכפי, ושלא נרגיש לבד.

Over My Head

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo90.gif../images/Emo141.gif../images/Emo113.gif../images/Emo18.gif../images/Emo119.gif../images/Emo15.gif

שם: קארין
מה שלומך?בינתיים מעולה.
איך היה השבוע (מ1-10):8. היה קצת משעמם. טוב. הרבה משעמם.
משהו
שקרה השבוע:
אממ..אחלה תעודה..הפנים שלי השתפרו קצת
, יש לנו גדנע!וסתם חברות שלי שאני פשוט אוהבת
.
משהו
שקרה השבוע:
אתמול היה פשוט ערב מבוזבז. שלא הלכתי לאודישנים, ועכשיו יש בי טיפטיפה של חרטה אפילו שראיתי את הלוח חזרות שיש להם וקיבלתי חום, אז יותר טוב שלא נגשתי
.
פאדיחת השבוע:לא עולה לי עכשיו
ציטוט השבוע: אוי אני גרועה בזה
אדם השבוע: כל אחת ואחת מהחברות שלי. אני פשוט מתה עליהן. תודה אלי שיש לי אותן.
ץ
התחדשות השבוע:אמ..אין לי שום דבר חדש. שישאר הארנק משבוע שעבר
הוא כזה יפה[אפילו שאני היחדיה שחושבת ככה].
שיר השבוע: HOMELESS של ליאונה לואיס.
אין מילים.
תמונת השבוע: נופ
מאכל השבוע: פסטה שהכנתי עם חברה שלי ויצאה מ-ז-ה טובה
משקה השבוע: חחח מה?
שיהיה- מים. לא ממש שתיתי משהו אחר
התמכרות השבוע:סימס. אני פשוט אבודה.
לינק השבוע:הממ. טוב.
מחלת השבוע: ???
הפתעת השבוע:60 במתמטיקה. ציפיתי לפחות
תוכניות לסופ''ש: אתמול הייתה תוכנית לעשות משהו מעניין, אבל אי אפשר להגיד מעניין על לשבת ולקפוא מקור. היום זה ללכת עם הלהקה לאנשהו, ואם זה אל יצא לפועל אז ליומולדת של בת דודה שלי הקטנה. מתוקה שלי
.
תוכניות לשבוע הבא: לעשות מלא שיעורים במתמטיקה, לעשות משהו כיפי.
איחול הסופ''ש: שיהיה סוף שבוע מאושר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ד"א למי יש מקושרים? יש לי 30 חברים. אני גרועה
אז אני צריכה עוד אנשים

Keren 104

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שם: קרן גיל: עוד מעט 16 מה שלומך? סבבה איך היה השבוע (מ1-10): 8 משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם חברות בת"א והיה כל כך כיףףףףף עשינו שופינג מטורף! ואתמול בערב אני וחבורות עשינו גירלס נייט אווט והיה שולט P: משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה.. פאדיחת השבוע: חח לא מצליחה לחשוב על משהו ציטוט השבוע חברה שלי אומרת לי : "אני יכולה לדמיין את עצמי גרה רק ברעננה"........................ "או בסביון" אדם השבוע: חברות התחדשות השבוע: ג'ינס מזארה, סריג מבול אניד בר, מין שכמיה כזו מנו ניים, צעיף עם הדפס סקוטי כזה, חולצה שחורה מספרינג פילד שיר השבוע: the killers -human תמונת השבוע: מאכל השבוע: תפוחי אדמה בשמנת וגבינה צהובה בתנור משקה השבוע: נסטי מנגו אננס התמכרות השבוע: לשופינג לינק השבוע: מחלת השבוע: הפתעת השבוע: תוכניות לסופ''ש: ללמוד :(((((((((((( תוכניות לשבוע הבא: לשרוד את המבחן באנגלית איחול הסופ''ש: סופ"ש כייפי

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

שם:טל גיל: 14 מה שלומך? הכל טוב מה איתך? איך היה השבוע (מ1-10): 9.9 (; משהו
שקרה השבוע: עשינו יומולדת לחברה... היה ממש כיף משהו
שקרה השבוע: לא יודעת פאדיחת השבוע: חח גיליתי שאני חירשת... אני שעה מנסה להסביר למוכר במקדונלדס שאני רוצה רוטב שבעצם כל השיחה הוא שואל אותי שוב ושוב "אני יודע שאת צריכה רוטב, איזה רוטב את רוצה?" חחח בשלב מסויים הוא התחיל לצחוק ולצעוק עליי ציטוט השבוע: חברה שלי *ילדת היומולדת*: "מה התאריך היום?" אדם השבוע: אממ. לא יודעת. התחדשות השבוע: מתנה, מקדונלדס&גלידה סאנדיי. נחשב? שיר השבוע: Dream Theater - The Way It Used To Be תמונת השבוע: מאכל השבוע: עוגה
משקה השבוע: מיץ ענבים התמכרות השבוע: --- לינק השבוע: --- מחלת השבוע: עייפות. הפתעת השבוע: כלום? תוכניות לסופ''ש: הסופ"ש עבר.. שישי שבת עם חברות, יומודלת תוכניות לשבוע הבא: כלום בנתיים איחול הסופ''ש: בהצלחה?

shvaik

New member
מסכם

גיל :23 מה שלומי : סבבה אגוזים דירוג השבוע: 7 שבוע מעפן אבל אתמול שיפר אותו -פירוט בהמשך משהו טוב : היום יומולדת שלי ואתמול של האחיין שלי משהו רע : בעבודה קראו לי לשיחה בגלל טעות שלא אני עשיתי פאדיחת השבוע : טעות בעבודה שכן אני עשיתי משקה השבוע : "פליימינג למבורגיני" משקה אלכוהולי שהחברים הזמינו לי בבאר שיצאנו אליו אתמול לכבוד היומולדת שלי תוכניות לשבוע: לכתוב אי מייל לידידה שלי תוכניות לסופ"ש: לנוח ולקרוא איחול הסופ"ש: שיהיה לכולם שבוע נפלא

../images/Emo9.gif

שם:
מור
17 ועשרה חודשים [בעוד חודש ו30 יום אני בת 18,לא סופרת בכלל
]
מה שלומך?
סבבה לפנים
איך היה השבוע (מ1-10):
8
משהו
שקרה השבוע:
מסך חדש\,ספרים חדשים
משהו
שקרה השבוע:
באסות קטנות כאלה.
פאדיחת השבוע:
---
ציטוט השבוע:
---
אדם השבוע:
ידיד טוב שלי,עידן
התחדשות השבוע:
מסך חדש\,ספרים חדשים
שיר השבוע:
The Climb - Miley Cyrus,Shouldv'e Said No - Taylor Swift
מאכל השבוע:
קציצות בשר ממש טעימות שלמדתי להכין
משקה השבוע:
קולה,כרגיל
התמכרות השבוע:
במבה והדיסק החדש של טיילור סוויפט
לינק השבוע:
www.miley-cyrus.com
מחלת השבוע:
'דם אמיתי','בנות גילמור'
הפתעת השבוע:
החתונה של עינב בובליל.
תוכניות לסופ''ש:
לנוח בעיקר.
תוכניות לשבוע הבא:
לא מתכננת אף פעם כלום.

יאללה הפסקה מהלימודים

שם:גל גיל:17 מה שלומך?לא משהו אבל תשאלו אותי מחר..אולי אני אהיה יותר אופטימית איך היה השבוע (מ1-10):5 משהו שקרה השבוע:בגרות בהיסטוריה:( משהו שקרה השבוע:בגרות בתנך..מחר
פאדיחת השבוע:התחבאתי בשיחים ב4 בלילה עם חברה וחשבו שאנחנו..הממ..
ציטוט השבוע:"הלוואי והיו לי שערות בית שחי של ג'ירפה וצהוב מהאוזניים של כמה ארנבים..אני אומרת לכם הייתי עושה כישוף לפנים!" אדם השבוע:חברה שעודדה אותי התחדשות השבוע:כלוםם שיר השבוע:Lies-David Cook תמונת השבוע: מאכל השבוע:פיצהה משקה השבוע:שוקו התמכרות השבוע:אממ לינק השבוע: מחלת השבוע:מצוננת
הפתעת השבוע: תוכניות לסופ''ש:יציאה לדאנס-בר שמלא זמן רציתי לנסות..איך אני מחכה
תוכניות לשבוע הבא:שיעורי נהיגה והרבה מהם! איחול הסופ''ש:נצלו אותו טוב ותהנו המוןןןן

למעלה