סקר ישן

הייזל

New member
../images/Emo129.gifסקר ישן../images/Emo129.gif

כן, אני לא מקורית. כן, אני עצלנית. יש לכם בעיה עם זה? נראה אתכם יצרתיים. נץבץ תוחזר ה|חללית| לאלתר!

alond

New member
לא שאני מתנגד לסקר ישן,

אני אישית לא ראיתי אותו פה. מה שכן, מה אני אמור לענות? האם השאלה היא בעצם "איזה מהבאים קראת והכי אהבת?" או "איזה מהספרים הבאים שלא קראת תיקח לאי בודד?". יש עוד ווריאציות לדילמה אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אגב, אם הכוונה היא מילולית אז אני אקח את אמבר כי לא קראתי וזה אמור להיות טוב וזה ארוך.

byron

New member
סקר קשה מדי

למשל בשרה"ט תמיד אפשר למצוא דברים חדשים, אבל לפעמים הוא משעמם וכבד (למשל עכשיו אני תקוע כבר שנה באמצע וזו רק הפעם הרביעית שאני קורא אותו) ואת חולית כבר קראתי אינסוף פעמים ולמרות שאפשר עוד, לדעתי הספר מכל הרשימה שאני אוכל לקרוא שוב ושוב קדימה ואחרוה הוא: גר בארץ נוכריה (חוץ מאסימוב יש לי את כל הספרים בסקר. אני צריך לדאוג לספרים של אסימוב בספריה)

Ka Dargo

New member
אם כבר סקר ישן...../images/Emo8.gif

אז למה לא לחדש אותו ולהחליף אפשרויות??? חסרות לי סדרת אנדר ומחזור כישור הזמן שיכולות לגרום למסע לגרום הרבה הרבה הרבה יותר מהר...

Real J

New member
כל כתבי שייקספיר

כי נראה לי שזה יותר חומר קריאה מכל דבר אחר בסקר... וכדי לשמור על השפיות במסע הארוך בחלל, נראה לי שאין טוב מספרות שאינה מד"ב... אני לא מדמיינת את עצמי קוראת את שר הטבעות ב-loop, או את חולית. אבל לשייקספיר יש כמה? 49 מחזות, ונניח שאני אקרא באנגלית אז זה אומר שיקח לי בערך חודש למחזה (בהנחה שאני אצטרך לעשות גם קצת עבודה אחרת בספינת החלל כמו ניווט, או במקרה הגרוע תחזוקה ונקיון) וזה אומר שיש לי 49 חודשי קריאה שזה...בערך 4 שנים. לא רע. נשארו רק 16 שנה. נחליף עם מישהו אחר שלקח את שר הטבעות.

alond

New member
צר לי לאכזב אותך

המחזות של שייקספיר תופסים 1227 עמודים ולעומת זאת שרה"ט 1232 אז זה לא הבדל גדול... בכל אופן, זה נראה לי משעמם. יש גם את ספריה של זו שכתבה את "אמה" ואת "על תבונה ורגישות" (ג´יין אוסטן?) בכרך אחד מאותו גודל. לא הייתי רוצה גם את זה. אם כבר אז כמו שכבר אמרתי, אמבר. לא קראתי וזה בערך 1000 עמודים. טוב, אני אגמור את זה בשבועיים אבל לפחות אני אהנה...

Real J

New member
מעניין... ותודה על הלינקים!

דוקא רציתי להזמין לעצמי את שר הטבעות בכריכה קשה
אולי הנטייה שלי למחזות של שייקספיר נובעת מכך שאני פשוט... לא באמת שייכת לקהילת המד"ב פנטזיה. אני חובבת ספרות מד"ב ופנטזיה אבל לא הרבה יותר ממה שאני חובבת ספרות אחרת...

alond

New member
קחי בחשבון שזה יקר. יש יותר זולים.

למשל פה אבל יש גם את זה שזה שלושת הכרכים בכריכה קשה והיתרון הוא שבמשלוח משלמים על זה כפריט אחד ולא כשלושה פריטים.

SaidinsTaint

New member
אולי גם את כל כתבי שייקספיר

אבל רק בגלל שזה היחיד שאותו לא קראתי.... מצד שני... אני שוקל את סדרת הרובוטים - אם זה כולל את הספרים עם הסיפורים הקצרים.... - את אלה תמיד נחמד לקרוא הספרים היחידים שאני קורא בלופ - מיד אחרי שאני מסיים אותם - הם ספרים עם הרבה קטעים מצחיקים - את שוליית הלוחם מייד חזרתי לקרוא מההתחלה... (יוצא דופן יחיד הוא ששת הספרים המקוריים של דומח הדרקון אותם קראתי שוב ושוב ברצף במהלך תקופת יובש בכיתה ז)

למעלה