וואי לא הייתי כאן הרבה זמן
שיר השבוע של אליס: לא שמעתי אליס השבוע, אבל ניגנתי את נאטשל, ו"וואייל אנד וואספ" שיר השבוע לא של אליס: אופת' - משפט הוגן (אם אני זוכר את השם נכון), דאליוורנס, להיפטר מהמחלה, "סגירה", וחולשה. אלבום השבוע של אליס: אממ...אין... אלבום השבוע לא של אליס: אופת', כל האלבומים שיש לי על המינידיסק ספר השבוע: רמב"ם. הידעתם שנביא לא מקבל סתם נבואה?! הוא מתכונן לזה נפשית שנים, מסגף את הנפש ומכין את גופו להתנתקות רוחנית של ממש. וגם עד שהוא מגיע לרמה הזאת - ספק יקבל נבואה ספק לא. סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרט, אז נאמר סימפסון מאכל השבוע: אממ.. ג'לי, והעובדה שכמעט הקאתי אותו בגלל תחרות עם חבר שלי באכילת ג'לי....ובוא בזמן הוא מצחיק אותי... ציטוט השבוע: 1. רק דתיים יבינו...מצטער... חבר שלי הלך למכינה, אז דיברנו על ההכנות שלו לקראת הצבא, כל הריצות וכו'.. ואז בא חבר שלי ביציאה: "נו, רואה מתן? אלה רצים(מצביע על חבר שלי) ואלה רצים" 2. אחד חסיד כזה, עם כיפה שחורה פאות וכו', עובר לידי ושומעים אותו מזמזם... הזימזום נשמע מוכר...(זה היה ווינד אוף צ'יינג' של סקורפיונס) ופתאום החברותא שלי: "מילא תזמזם, אבל לא את השירים הטמאים האלה... בסוף שיעור א' יתחילו לשמוע את זה..." אמן השבוע: אופת', מיד אחרי החפץ חיים, שיצר פשוט ספר מדהים. משהו טוב שקרה השבוע: ישיבה
אנשים, אל תטעו, ללכת לישיבה זו ההחלטה הטובה שיותר שעשיתי בחיים. אל תוותרו עליה בקלות. משהו רע שקרה השבוע: הסתפרתי....הייתי חייב
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד, ובין לבין לשמוע מוזיקה טמאה