פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo129.gifפינת השבוע../images/Emo129.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

סופשבוע..

שיר השבוע של אליס: don't follow. התמכרתי לחלק האחרון. שיר השבוע לא של אליס: לא עולה לי אחד ספציפי.. אלבום השבוע של אליס: פייסליפט/ג'אר אוף פלייס אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: לא קוראת יותר בזמן האחרוןS: סרט השבוע: סיוט בחדר המוריםXDDD שידרו אתמולXDD מאכל השבוע: לא חושבת שיש כזה. 0.0 אני שונאת את השאלה הזאת
ציטוט השבוע: "אני ראיתי אתכם מזדחלים שם!" "מה זה מזדחלים?" "נו, מתנהגים כמו זחלים" היה יותר מצחיק כשזה קרה
אמן השבוע: אליס, אני חושבת0.0 משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי הרבה אנשים טובים:) משהו רע שקרה השבוע: שאחרי זה נפלתי חזק.. תוכניות לשבוע הבא: בצפר
תמונת השבוע: נו אין לי כוח לחפש עכשיו

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של אליס:ג'אנקהד שיר השבוע לא של אליס:כל מיני של פינק פלויד,גרייטפול דד נייטוייש וקצת אפיקה אלבום השבוע של אליס:אין אלבום השבוע לא של אליס:wish you were were-Pink Floyd ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים סרט השבוע:הדייט שתקע אותי
מאכל השבוע: אורז ציטוט השבוע: And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies אמן השבוע:פינק פלויד משהו טוב שקרה השבוע:לא זוכרת משהו רע שקרה השבוע:מחר ביצפר ואין לי כוח תוכניות לשבוע הבא:ביצפר תמונת השבוע:

כשאני בוצע פיתה-יש לי קקי, יש לי קקי

שיר השבוע: וויא יש כ"כ הרבה: קללת הפרעונים, שני מלכים, אלף שנים ו-ורדים שחורים של סטלה מאריס. סר חינה, היה לי חלום וג'וני האדום של משינה. ו-בכל היא מודה וצחוק הגורל של פיטר רוט. אלבום השבוע:שיא הרגש-משינה ספר השבוע: גמרא-מסכת מכות-פרק ראשון-עמוד ראשון
סרט השבוע: התפרצות.. נראה לי שככה קוראים לזה מאכל השבוע: חוזרים לאוכל של הישיבה ציטוט השבוע: סבתא: 1. "תמיד כשאני אצלכם אני שוכחת מה אני אומרת" אני:"לא סבתא, את שוכחת דברים בגלל שאת זקנה". 2. אבא:"באיזה שעה להעיר אתכם מחר?" שלומי: (שעדיין בחופש) "ממ.. תן לי לחשוב.... מתי שבא לי!!!!!! חעחעחע ]-]" 3. דנה: "איזה גרוע שבועז מעודה ניצח (בכוכב נולד) אני: "כן, איזה הזוי.. ועוד עם 50 אחוז מהקולות" דנה: "כן, אם זה 50 אחוז אז זה היה אמור להיות תיקו!"
אמן השבוע:פיטר רוט, משינה וסטלה מאריס משהו טוב שקרה השבוע: הופעה טובה של אינסיגניפיקנס-שכוייח קרני
משהו רע שקרה השבוע: חוזרים ללימודים תוכניות לשבוע הבא:לימודים.. אני חושב
תמונת השבוע:

shula 1 6

New member
לא פה עד ראש השנה../images/Emo10.gif

שיר השבוע של אליס: Love, Hate, Love עדיין.
שיר השבוע לא של אליס: Pink Floyd - Wish You Were Here אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: התחלתי את רודף העפיפונים.. סרט השבוע: לא ראיתי מאכל השבוע: חביתה וסלט
ציטוט השבוע: אני:יש לי 10 שבתות אולפנא השנה ענבל:מה?יש רק 10 שבתות השנה?זה ממש קצת..
אמן השבוע: פינק פלויד משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי אינדסטריאל
,והיה ממש כיף בעיר משהו רע שקרה השבוע: הוא נגמר
תוכניות לשבוע הבא: להיתקע בחור הזה שנקרא נוב עד ראש השנה
תמונת השבוע:אם מישו מוכן להקטין לי אני ישים

nothingman1

New member
919293949596997996934939593495249035834509830

+2 שיר השבוע של אליס: לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של אליס: Cynic- Veil fo Maya אלבום השבוע של אליס: אין אלבום השבוע לא של אליס: Pearl jam- Ten היווה חלק נכבד מההופעה ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין מאכל השבוע: דברים סתמיים... ציטוט השבוע: בום! אמן השבוע: ג'ף אמנט משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה כמובן משהו רע שקרה השבוע: הסאונד המחורבן שהיה לי בהופעה, תספורת תוכניות לשבוע הבא: מבחנים לחיל מודיעין תמונת השבוע: .....

.....

שיר השבוע של אליס: Nutshell אני פשוט מכור לשיר הזה כלכך יפה בגרסה האקוסטית... שיר השבוע לא של אליס: Iron MAiden - Seven Son ....... אלבום השבוע של אליס: --- אלבום השבוע לא של אליס: Turisas - Battle Metal ספר השבוע: פרנויה סרט השבוע: קיץ אחד של סוטול מאכל השבוע: דיאט נסטי ציטוט השבוע: כמה עוד ? אמן השבוע: ואן גוך? משהו טוב שקרה השבוע: אני בבית משהו רע שקרה השבוע: שצריכים ללכת לעזה עוד שבועיים :( תוכניות לשבוע הבא: לחזור לצבא אולי ולהעביר את הפלוגה שלי לעזה :\ תמונת השבוע: :{

brass monkey

New member
וואי לא הייתי כאן הרבה זמן

שיר השבוע של אליס: לא שמעתי אליס השבוע, אבל ניגנתי את נאטשל, ו"וואייל אנד וואספ" שיר השבוע לא של אליס: אופת' - משפט הוגן (אם אני זוכר את השם נכון), דאליוורנס, להיפטר מהמחלה, "סגירה", וחולשה. אלבום השבוע של אליס: אממ...אין... אלבום השבוע לא של אליס: אופת', כל האלבומים שיש לי על המינידיסק ספר השבוע: רמב"ם. הידעתם שנביא לא מקבל סתם נבואה?! הוא מתכונן לזה נפשית שנים, מסגף את הנפש ומכין את גופו להתנתקות רוחנית של ממש. וגם עד שהוא מגיע לרמה הזאת - ספק יקבל נבואה ספק לא. סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרט, אז נאמר סימפסון מאכל השבוע: אממ.. ג'לי, והעובדה שכמעט הקאתי אותו בגלל תחרות עם חבר שלי באכילת ג'לי....ובוא בזמן הוא מצחיק אותי... ציטוט השבוע: 1. רק דתיים יבינו...מצטער... חבר שלי הלך למכינה, אז דיברנו על ההכנות שלו לקראת הצבא, כל הריצות וכו'.. ואז בא חבר שלי ביציאה: "נו, רואה מתן? אלה רצים(מצביע על חבר שלי) ואלה רצים" 2. אחד חסיד כזה, עם כיפה שחורה פאות וכו', עובר לידי ושומעים אותו מזמזם... הזימזום נשמע מוכר...(זה היה ווינד אוף צ'יינג' של סקורפיונס) ופתאום החברותא שלי: "מילא תזמזם, אבל לא את השירים הטמאים האלה... בסוף שיעור א' יתחילו לשמוע את זה..." אמן השבוע: אופת', מיד אחרי החפץ חיים, שיצר פשוט ספר מדהים. משהו טוב שקרה השבוע: ישיבה
אנשים, אל תטעו, ללכת לישיבה זו ההחלטה הטובה שיותר שעשיתי בחיים. אל תוותרו עליה בקלות. משהו רע שקרה השבוע: הסתפרתי....הייתי חייב
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד, ובין לבין לשמוע מוזיקה טמאה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה

שיר השבוע של אליס: Again שיר השבוע לא של אליס: Opeth - Deliverance אלבום השבוע של אליס: AIC אלבום השבוע לא של אליס: Deliverance ספר השבוע: - סרט השבוע: הסימפסונס מאכל השבוע: פיצה ציטוט השבוע: "יהיה צלצול רק כשיהיה צלצול!" - המורה למדעים אני: "אני בהקבצה א'" ידיד: "באמת? הייתי בטוח שאת טיפשה" אמן השבוע: אופת' משהו טוב שקרה השבוע: מפגש:) משהו רע שקרה השבוע: ביצפר<< תוכניות לשבוע הבא: ביצפר[?], מקווה למצוא סטודיו חדש תמונת השבוע:>

shirbowie

New member
תורי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אליס: rain when i die, junkhead שיר השבוע לא של אליס:לצערי "הקיץ בא" שזה השיר הכי זנותי ופקצי בחיים,אבל אחותי לא מפסיקה לשיר אותו כבר שבוע והוא נתקע לי בראש :/ אלבום השבוע של אליס: dirt אלבום השבוע לא של אליס: אפשר עוד אחד של אליס?יופי,אז אני מוסיפה את הlive :] ספר השבוע:ספר היסטוריה...באק טו סקול פיפל :| סרט השבוע: זהות אבודה..אחח איזה סרט :] מאכל השבוע: פסטה ציטוט השבוע: אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:תספורת משהו רע שקרה השבוע: התקלקלה לי המדפסת :/ תוכניות לשבוע הבא:בצפר בצפר בצפר תמונת השבוע:

Shemesh161

New member
בדיליי.

שיר השבוע של אליס: sludge שיר השבוע לא של אליס: אממ. jeff buckley - last goodbye, butch walker - maybe it's just me, chrise cornel - wave goodbye, מאיר ואביתר בנאי - אצלך בעולם. אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, כרוניקות. סרט השבוע: נחש מי, נחשו מי. אנערף. עם אשטון קוצ'ר. מאכל השבוע: ציטוט השבוע: "איך זה שבעיניים עצומות אני לא מצליחה לראות את עצמי במראה?" אמן השבוע: אין ספציפי. משהו טוב שקרה השבוע: ביתספר-אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. משהו רע שקרה השבוע: הלימודים עצמם. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד, ללמוד, ללמוד. וראש השנה. :) תמונת השבוע:

למעלה