שלום לכם

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif שלום לכם ../images/Emo121.gif

אם אתם זוכרים אותי, אני יוצא השנה למסעלפולין בפעם השלישית והשנה אני יוצא כאחראי תלמידים, ויש עלי מטלה חשובה, זה להכין טקס בטרבלינקה.. עכשיו למקומות אחרים מצאתי הרבה חומר וטקסים ולטרבלינקה במיוחד לא מצאתי הרבה... עכשיו אשמח מאוד אם תפנו אותי ל: 1. מוסיקה שקשורה לטרבלינקה כמובן עם תווים 2. טקסים שקשורים למקום זה 3. קטעים לטקס שאפשר לשלב. אשמח מאוד לתגובות מהירות ולעניין...

מוסיקה

יש לך תשיר של יהודה פוליקר התחנה הקטנה טרבלינקה קטעים היה לי אני צריך למצוא וכאשר אני ימצא יעביר לך אותם

אתה עושה טקס בטרבלינקה?

יש לי טקס שלם משם (שמרתי את כל הטקסים מפולין) אבל אין לי אייך להעלות את זה לפה... הייתי ממליץ על "תחנת רכבת טרבלינקה" של פוליקר אין לי תווים של זה אתה יוצא פעם 3! אמור להיות לך כבר משהו... אבל תנסה לשלב את חזון העצמות היבשות ביחזקאל זה חזק! (זה הכי טוב לאושוויץ אבל מתאים גם בטרבלינקה..) אם יש לך חבר'ה שמנגנים... אנחנו עשינו את זה במיידאנק.. חבר'ה ישבו וניגנו 'אפר ואבק' ואחד אחר הקריא על רקע המוסיקה את הקטע שהם רצו להעביר.. היה חזק מאוד...

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif שלום לך.. ../images/Emo121.gif

אוקי.. האמת אני פשוט יוצא להכין טקס מיוחד.. לגבי יהודה פוילקר אני מכיר את השיר אבל עדיין אני מחכה לשמוע הצעות מיוחדות.. אני אשמח ממש ממש ממש אם תפני אותי מאיפה לקחת את הטקסטים וממש ממש אהיה שמח אם תפני אותי למוסיקה בנושא ועם קצת יותר פירוט. תודות חמות ורבות...

אני בן...../images/Emo6.gif

אבל בלי קשר.. יחזקאל ל"ז חזון העצמות היבשות כ"כ מתאים וחזק... ופרק פ"ג וצ"ד בתהילים.... גם מתאים מאוד.... אין בזה היגיון של אפרים קישון... מספר על היד של שכחתי מי... אני פשוט לא מוצא את הקלסר שלי... אם הייתי מוצא אותו היה לי הכל.... יש לי שם עשרות קטעים... 8 טקסים שלמים

גם במגילת אסתר ג' ח'

תעשה של לקט... זה "ויאמר המן למלך אחשוורוש ישנו עם אחד מפוזר ומפורד בין העמצים אשר במדינות מלכותך ודתיהם שונות מכל עם ואת דתי המלך אינם עושים ולמלך אין שווה להניחם אם על המלך טוב ייכתב לאבדם.......... ונשלוח ספרים ביד הרצים אל כל מדינות המלך להשמיד להרוג ולאבד את כל היהודים מנער ועד זקן טף ונשים ביום אחד ושללם לבוז....... (פשוט את הטקסטים המתנ"ל אני זוכר.. ואת כל השאר לא)

tuty fruty

New member
שלום לך

אני חזרתי עכשיו מהמסע ואני גם הייתי כחלק מהטקס בטרבלינקה. אז קודם כל יש שיר מאוד ידוע של יהודה פוליקר שנקרא התחנה הקטנה טרבלינקה שאפשר שמישהו יקריא וכל כמה זמן כל השאר שמקריאים יתופפו לפי הקצב ברגליים וישירו כאם התחנה טרבלינקה אני מקווה שהסברתי טוב. אנחנו גם רקדנו ניגנו ושרנו והכל ביחד את השיר פרח של פוליקר והיה מאוד מרגש. במהלך המסע גם כמה חברה קראו קטעים שכתבו זה היה החלק אולי הכי מרגש בכל הטקס אז תנסו לברר במהלך המסע אם למישהו יש קטעים שכתב ורוצה להקריא.

למעלה