תמירררר

הטRולית

New member
../images/Emo129.gifתמירררר../images/Emo129.gif

מאחר ולא עמדת בהסכם, ולא היית כאן להוכיח סימני עיירנות, אני רואה בזה ניצחון שלי.
עונש?! תשרשר לכאן משהו.

Jan22

New member
מצויין. שרשור ששווה לנצל ..

אז ,התחלתי לראות HEROES. פרק ראשון ,מאוד נחמד....זה ממשיך להיות מעניין או שלא ?

Jan22

New member
שני דברים:

א.אני לא צרפתי ,אז תפסיקי לחפור בסוגיה. ב.תפסי קואורדינאטה ליד מחבט ,תני לה גיבוי (וקחי מעד ומ.ק. למקרה צורך).

הטRולית

New member
שלוש תשובות:::

1. דבר ברור, ולא מילים מונפצות או קיצורים מיימי.... 2.למי אכפת אם אתה צרפתי או שבדי. 3. זדיין. סתם, כי זה הנוהג.

Jan22

New member
שלושה ,טרולית ,ש-ל-ו-ש-ה-!

קואורדינאטה זה בעצם נון.צדיק. (נ''צ) .זוכרת את זה מימי החמ''ל ? שהיו מבקשים מיקום או א' הרטבה וכו' ? יפה , אז קואורדינאטה בעצם אומרת מיקום ,ובמקרה שלנו - מיקום ליד הבלאטה שמחבט נמצאת בדר''כ. ככה תכינו קפה לכל הפורום בתפוקה של בית חרושת!

הטRולית

New member
תשובה אחת, שלוש תשובות!

אנא, ידידי, חזור לאולפן ולמד עיברית. איש לא יעשה לך הנחות אם עלית מצרפת ולא מאתיופיה. אהה. והחמ"ל שלי לא היו בו נ.צ. כאלה של הרטבה (?!) או מיקומי כוחות. יותר בכיוון של יירוטי אויב. אבל צרפתי, לך תבין..

Jan22

New member
תסלחי לי ,פשוט מתחיל S01E02.

ובוקר טוב ,בחמ''ל אוגדה גם היו נותנים א' הרטבה.

JamicaniT

New member
טוב, הDance City הזה מעפן לגמרי ..

אבל ראיתי אנשים טובים וזה מעולה. NP - נראה מי יזהה. She sits on her ass he works his hands to the bone to give her money every payday but she wants more dinero just to stay at home well my friend - you gotta say I won't pay I won't pay ya no wayyyyyyyyyyy ?Na-na why don't you get a job שיר גדול.

JamicaniT

New member
אילת.

כנראה מועדפת .. ולא בדיוק התפטרתי .. לקחתי חצי שנה [פלוס מינוס ..] חופש ללא תשלום.

למעלה