אבולוציה

בּאהבה

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gifאבולוציה

האדם בא מ-קופיקו... נחמד... מה הראיות??? מצאו כמה שלדים עלובים שהם משהו בין קוף לאדם... אבל דארווין בעצמו אמר שאם האבולוציה נכונה היו צריכים למצוא מליונים!!! ולא שלד פה שלד שם!!! כי זה יכול להיות שלדים של בני אדם שנולדו פגומים!!! נ.ב: הסרט המדעי המפורסם הנ"ל טוען שהשלד "לוסי" שנמצא, שאמור להיות משהו 'בין קוף לאדם' הוא למעשה של קוף!!! ועוד הסרט טוען שהמדע מסתיר המון עובדות מהציבור!!! (הסרט מתוך אתר קרישנה אבל הסרט עצמו 100% חילוני!!!)

אמנון כ

New member
!!!!סימני קריאה לא מוכיחים כלום!!!!

גם!!! אני !!! יכול!!! לכתוב!!! הרבה!!! סימני!!! קריאה!!! ובכתב!!! מודגש!!! אבל!!! זה !!! לא!!! אומר!!! שאני!!! מבין!!! על !!! מה!!! אני!!! מדבר!!!!!!!!! אז תגיד, אם הסרט ה"מדעי" הזה כל כך מפורסם איך זה שאף חילוני לא שמע עליו? איש (חוץ ממך) לא טען שהגענו מקופיקו. אם תשכיל ותלמד במקום לזרוק הערות ציניות מטופשות תבין שאנחנו לא "בנים של קופים", אלא שלקופים ולנו יש אב משותף. אבל בשביל מה אני מבזבז עליך ביטים, הרי בכל מקרה לא תאמין לי, ואני, בניגוד אליך, לא מתיימר לשנות לאנשים את הדעה שלהם. איש באמונתו יחייה. אם טוב לך להאמין שהעולם נברא ב-7 ימים - סבבה לך, אבל תעזוב אותי בשקט עם ה"הוכחות החותכות" וה"סרטים המדעיים" שלך! ואפרופו - הידעת שמחקר מדעי (אמיתי, בחיי) הוכיח שתפילות אינן עובדות?? אה! ואם אתה רוצה להצטרף לחיפושים אחר שלדים ארכיאולוגים, אני אשמח להפנות אותך למקומות המתאימים... באהבה ונשיקות וחיבוקים ואושר ותקווה וחזון ושמחה דיצה ורינה (ושאר השטויות שנועדו להשכיח מאיתנו את העובדה שאתה דתי שמנסה לשטוף לנו את המוח עם השטויות שלך...) ----------------- סליחה על ההתלהמות, אבל זה פשוט מתבקש. קוראים לפורום "פורום אבולוציה", וישר מגיעים לפה כל מיני סהרורים עם "הוכחות חד משמעיות" שהרבנים שלהם חילקו להם...

ofeking

New member
למה מעט שלדים??? תשובה

תחשוב על זה כך: אנחנו מדברים על תקופה א-ר-ו-כ-ה ובדרך כל מה שנשאר הוא לא שלד אלה שברי עצמות בודדות בשל השחיקה ועוד. עכשיו אני מבטיח לך שאם אני מראה לך ערימה של אבנים ובתוכה כמה שברי עצמות אתה לא תבדיל בינייהם. לכן לא מוצאים הרבה "ראיות". דרך אגב יש לך הרבה טעויות.

Charles Darwin

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo57.gif../images/Emo161.gif../images/Emo121.gifאמונה

דארווין לא אמר את זה. וגם אם כן (אבל הוא לא), זה היה מראה ש.........גם דארווין יכול לטעות (אבל במקרה הזה הוא לא). זה אולי ישמע לך מצחיק, אבל מותר לו לטעות. הוא לא אלוהים. והספר "מוצא המינים" הוא לא התנ"ך. כמות השלדים שמוצאים היא פרופורציונית לגודל אוכלוסיה. אתה חושב שמצאו מיליוני מאובנים של בני אדם ושל שימפנזים, ורק בודדים של "בני כלאיים"? זה פשוט לא נכון. אין בכלל שלדים של בני אדם מודרניים מלפני למעלה מבערך מאה אלף שנה, אפילו לא אחד.. (אז איך אתה מסביר את זה שלא מצאו מיליונים
), אבל יש שלדים/מאובנים (עשרות עד מאות) של בני כלאיים. צר לי, אבל כנראה שעבדו עליך. אני מקווה שתתייחס למה שאמרתי (לגבי העובדה שאין מיליוני שלדים של בני אדם מלפני יותר ממאה אלף שנה---למעשה אין בכלל שלדים כאלה---ושיש שלדים, גם אם מעטים, של "משהו בין קוף לאדם" מאותה תקופה). באהבה

למעלה