הקורבן

lovebill

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo14.gifהקורבן../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif

אוקי...אממ...זה הרשימה =] חנה yavir Rock n Roll Doll Im shit karyn סנפ XD עברי לידר המלך1 דורין 245 מה אחרי noy flat Rock This Party dirty look crazysapir dorkiflitz tissue מי שרוצה יגיד לי..=] ומי שעכשיו הוא =//
איב
אוהבת מיקית.. יאללה להתחיל לפוצץץ=]

never cry

New member
שאלות:

שם: גיל: אזור מגורים? תחביבים: חיות אהובות? קומונות נוספות: פורמים: כשמשעם את עושה: שעה אהובה ביום? יום או לילה? שישי או שבת? איך הגעת לקומונה? מה את הכי אוהבת בה? שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זמר שנוא? זמרת שנואה? להקה שנואה? שחקן אהוב? ושחקנית? הסרט הכי טוב? סגנון לבוש? הבגד שהכי מחמיא לך? והכי פחות? קונה מוצרים שניסו אותם בבעלי חיים? אוכלת חיות? ולובשת?(עור/פרווה)
משתמשת במוצרים של לוריאל? אם כן למה? את יודעת שהם אנטישמים וגם עושים ניסויים בבעלי חיים, אם לא כל הכבוד
? הלכת פעם להפגנה? של מה? את בעד או נגד ילודה? למה? מקום בילוי מועדף? ומקום שהכי פחות? איך את מרגישה בד"כ (מצב רוח, לא פיזי)? כשרע לך מה את עושה? זה עוזר לך תמיד? המחלה הכי מוזרה ששמעת עליה? והמחלה שהכי לא היית רוצה שתיהיה לך(כולל נפשיות)? רצית פעם להיות חולה? למה? מתי הפעם אחרונה שהיית חולה? מה היה לך? כמה זמן? מה משמח אותך? ומצחיק? ומשעמם? ומבלבל? ומעניין? יש לך תכשיטים שאת איתם כל הזמן? אם כן איזה? מה התכשיט שאת הכי אוהבת? מאמינה באלוהים? ורוחות? פיות? שדונים? אמונות טפלות? אם היית יכולה להקים מפלגה בכנסת של מה היא הייתה? איזה חוק הכי חשוב לחוקק לדעתך? למה? והחוק שצריך לבטל? למה? איך היה? ותוספת קטנה בגלל השירשור שנפתח: איזה מילים את יודעת בגרמנית?

crazysapir

New member
אני לא חושבת שאיב פה..הוא נעלם ,יו נראלי ש

חטפו אותו0__0

3has3

New member
../images/Emo69.gif יאללה שאלות DDD:

יו , סאפ? XDDD מה קורה? איך החיים? DDD: אממ.. איפה אתה גר? למה?!?!?!?!?!!?!? גררררררר גיל: אתה עולה לכיתה... יש לך אחים? ואחיות? מה הגובה שלך
אמממ.. יש לך חיות? יש לך מדפסת?
XDDD אוממ אתה בא למפגש , נכון? אממ.. אין לי מה לשאול OO: אז , ביי ביי

../images/Emo174.gif

שלוםD: מה נשמע? הכל טוב? יופי^_^ מה הצבע האהוב עלייך? למה? מה הצבע השנוא עלייך? למה? את בטוחה בכך? באמת? 100% ? אם את אומרת..
מה השם שלך? מי בחר לך אותו? למה? באמת? טוב.. תהני לך בהמשך חייך ותקווי שלא תתקלי בעוד שאלון מטופש כזהD:

אז.. איב :)

בא לפה הרבה? מה אתה עושה עכשיו?(חוץ מלענות על השאלות:) מאיפה אתה? בן כמה אתה? יש אחים/אחיות? בני כמה? תעלה תמונה...! מה הדבר האחרון שאכלת?? :) מה הדבר שהכי רצית לעשות? ועוד לא הספקת או שפשוט לא יצא? נכון שטום הכי חתיך בטוקיו? תודה שהיית עושה אותו! אם לא אז את מי?? :) מה העדות שלך? אני מהמרת על אשכנזי? :) נווווו פליז תעלה תמונה סורי שחפרתי

dirty look

New member
קדימה XD

היי מה קורה? יש חדש? עושה משהו מיוחד? בן כמה אתה? לאיזה כיתה אתה עולה? איפה אתה גר? איזה להקות אתה עוד אוהב?
ומה הסיגנון מוזיקה בכללי? יש לך פירסינגים? אתה אוהב את ביל?
או את טום? גיאורג? גוסטב? XD חפרתי? ביי XD

למעלה