ה ק ו ר ב ן !

AlmogiToMars

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo190.gif ה ק ו ר ב ן ! ../images/Emo190.gif../images/Emo129.gif

בגלל הביקוש הרב ... חחח סתם סתם .. הגיע הזמן שהקורבן שלנו תהיה המנהלת שלנו , לא? אז... שניייייייייייי? תתכונני נשמה! חח אחלה לילה ואחלה חג

DarkSecretLove

New member
שניייי!! כפרעעע!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בובה שלי נכון שאת יודעת שאני הכי חולה עליך שבעולם ושאת ודנה חייבות לבוא לפה בחופש? עם האוטו או בלעדיו! ועכשיו לשאלות..
מה את רואה עכשיו? מה היה הדבר האחרון שאכלת? " " " " ששתית? איך החדר שלך ?![מסודר מבולגאן] כמה דיסקים מקוריים יש לך? יש לך בובות פרווה?
כמה מוצרים של 30 ולהקות אחרות יש לך? ואני אקח את השאלה של מרי תעשי TOP10 מהלהקות שאת אוהבת חולה עליך מטורפת אחת!!

אוווווו...

מה את רואה עכשיו?
פרסומת של סמולוויל מה היה הדבר האחרון שאכלת?
סלט מיונז של סבתא " " " " ששתית?
שייק תות בננה איך החדר שלך ?![מסודר מבולגאן]
מבולגן. כרגיל. כמה דיסקים מקוריים יש לך?
בסביבות ה30.. נראה לך שיש לי כוח לספור בשעה כזאת?! יש לך בובות פרווה?
לא. אבל יש לי כרית פרווה וורודה אחת! כמה מוצרים של 30 ולהקות אחרות יש לך?
מיי גוד... 40+ של 30.. חחח.. בערך 15 שך הימ. כמה וכמה של היהודים וזהו. לא זוכרת עוד. ואני אקח את השאלה של מרי תעשי TOP10 מהלהקות שאת אוהבת
1. 30 2. הימ 3. קולדפליי 4. בולט 5. היהודים 6. A Perfect circle 7. Tool 8. Nine Inch Nails 9. Muse 10. מרלין מנסון אוח. אופק. פשוט אין לי מה להגיד מרוב תשוקה אלייך!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שאלות! :):)

לקחתי מפורום MCR: שעת התחלה: מה התחביבים שלך? תכונה אחת טובה שלך: תכונה אחת רעה שלך: כישרון אחד שלך: את מנגנת על כלי כלשהו? אם כן, על איזה? אם לא, היית רוצה? על מה? -הכי הכי- שם: צבע: מילה: חיה: פורום : להקה : שיר: זמר/ת: תמונה (צרפי נא~): מאכל: ארץ: -זה או זה- ג'ארד/שאנון/טומו? מיץ/מים? פרי/ירק? מסנג'ר/אייסיקיו? בריכה/ים? גיטרה/תופים/בס/פסנתר? -האם אי פעם...- פגשת מפורסם? צעקת על מורה? שכנעת את החברים שלך שחייזרים חטפו אותך? שתית מים?!?!?!?!? -מתי בפעם האחרונה...- שתית? אכלת? בכית? צחקת? שמעת מכ"ר? שמעת מוזיקה בכללי? האדם האחרון שדיברת איתו? האדם האחרון שחיבקת? הסמס האחרון שקיבלת? השיחה האחרונה שלך? שעת סיום:

יאללה יאללה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 01:01 מה התחביבים שלך? לצייר, לקרוא, להאזין למוזיקה, לבלות עם חבריי, לטייל (בעולם ובכלל), לצפות בטלוויזיה ו.. עצלנות. תכונה אחת טובה שלך: אני יצירתית תכונה אחת רעה שלך: אני מתעצבנת מהר. כישרון אחד שלך: ציור. (דה.אני פאקין מעולה) את מנגנת על כלי כלשהו? נופ, ניגנתי בעבר אם כן, על איזה? אם לא, היית רוצה? על מה? אכן הייתי, גיטרה כמובן, ו..פסנתר ו...כינור. -הכי הכי- שם: ליה. צבע: סגול. מילה: דאמ. חיה: חיה? נו.. אממ.. נו.. אני לא טיפוס של חיות. פורום : הזה! להקה : 30! שיר: Was ti a dream-30stm והזמן שלך- היהודים זמר/ת: אורית שחף. וילה. ג'ארד. הם אצלי באותה רמה תמונה (צרפי נא~): בבקשה.. מאכל: כל מאכל עיראקי בערך. בואו נגיד.. פלפל ממולא ארץ: ישראל. אני פטריוטית. -זה או זה- ג'ארד/שאנון/טומו? תומו. דה. מיץ/מים? מיץ פרי/ירק? ירק מסנג'ר/אייסיקיו? בריכה/ים? אני שונאת את שניהם. בואו נגיד ים. רק כי המים באמת זזים שם. גיטרה/תופים/בס/פסנתר? גיטרה. הכי סקסי -האם אי פעם...- פגשת מפורסם? בטח! ג'ארד,שאנון,תומו, טים, יודה לוי, יוני בלוך, כל היהודים, דויד דביר (כל יום בבצפר איכ.) ועוד אחרים. צעקת על מורה? כן. היא לא נתנה לי לענות על השאלה בכיתה כי לא הכנתי שיעורים שכנעת את החברים שלך שחייזרים חטפו אותך? לא. מה אני מפגרת?! שתית מים?!?!?!?!? אני חיבת. -מתי בפעם האחרונה...- שתית? סתם שתיתי או אלכוהול- אלכוהול- היום וסתם שתייה היום אכלת? לפני... שעה חח בכית? אולי לפני שבוע צחקת? היום. שמעת מכ"ר? איכ. אבל ראיתי קליפ לפני... שבוע שמעת מוזיקה בכללי? עכשיו אני שומעת. האדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו. עם אלמוג. אבל בטלפון- אופק. ו.. פנים אל פנים- אמא האדם האחרון שחיבקת? אמא הסמס האחרון שקיבלת?אבא השיחה האחרונה שלך? אופק שעת סיום:01:08

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif יואו שני לא שמתי לב!

לשאלה הזאת = שמעת מכ"ר? איכ. אבל ראיתי קליפ לפני... שבוע חחחחחחחחחח שיניתי הכל ל-30 ואת זה לא .. חח לא נורא

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif עוד שאלות!!! ../images/Emo6.gif

הפעם מפורום אבריל
ויש פה שאלות שחוזרות על עצמן פשוט אל תעני :) האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר? 2.רצית למות? 3.חשבת שאתה הולך למות? 4.דיברת מתוך שינה? 5.הייתה ער כל הלילה לבד? 6.עישנת? 7.ממש התגאת בעצמך? 8.נתקתע בעמוד? 9.נדרסת? 10.עשית משו והתחרטת עליו? מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? 2.צעקת עליו? 3.צחקת איתו? 4.חשבת עליו? 5.רצית לראות? 6.התגעגעת אליו? 7.רבת איתו? 8.דיברת איתו? 9.ראית? 10.התכתבת איתו? תכשיטים בגדים וכו.... 1.אוהב תכשיטים? 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? 3.אתה מכור לנעליים? 4.אוהב לקנות בגדים? 5.יש לך חורים באוזניים?כמה? 6.אתה אוהב לבזבז כסף על בגדים ונעליים? 7.אתה מכור לבזבוזים? 8.מה אתה לובש עכשיו? 9.יש לך פירסינג?איפה? 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? אוכל 1.אוהב לאכול? 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? 3.אתה בדיאטה? 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? 7.אתה צימחוני? 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? כללי: איך עבר לך היום עד עכשיו?. אתה מת שהשאלון הזה יגמר כבר? אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

יאללה

1.איבדת משו ממש יקר?כן 2.רצית למות? לא 3.חשבת שאתה הולך למות? כן 4.דיברת מתוך שינה?כן 5.הייתה ער כל הלילה לבד? כן 6.עישנת?כן 7.ממש התגאת בעצמך? כן 8.נתקתע בעמוד?כן! ואופק עדה לזה! 9.נדרסת?לא 10.עשית משו והתחרטת עליו?כן מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? סתיו 2.צעקת עליו? אמא 3.צחקת איתו?סתיו ודנה 4.חשבת עליו? דנה 5.רצית לראות? אופק 6.התגעגעת אליו? אופק 7.רבת איתו? גל 8.דיברת איתו? אחותי 9.ראית? אח שלי 10.התכתבת איתו? אלמוג תכשיטים בגדים וכו.... 1.אוהב תכשיטים? כן 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? ההארטאגרם של הימו הצמיד אשלון 3.אתה מכור לנעליים? כן 4.אוהב לקנות בגדים? כןןןן 5.יש לך חורים באוזניים?כמה? כן, אחד בכל אוזן 6.אתה אוהב לבזבז כסף על בגדים ונעליים?כן 7.אתה מכור לבזבוזים?אכן 8.מה אתה לובש עכשיו? חולצה כתומה של בלו בירד, מכנסיים באגיס ירוקות של בלוג בירד. וחגורה שחורה עם כוכבים סגולים 9.יש לך פירסינג?איפה? לא 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? ג'ינס וחולצה אוכל 1.אוהב לאכול? כן 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של סבתא 3.אתה בדיאטה?כן 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? מחשבת 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? צהריים 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? לא 7.אתה צימחוני? לא 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? כן 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? אני תמיד שותה כי יש לי מחלה. וע"פ התורה/הלכה מותר 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? דגים. איכ. כללי: איך עבר לך היום עד עכשיו?. מעולה אתה מת שהשאלון הזה יגמר כבר? כן אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? לא קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? נסעתי לדנה וגם לקחתי את סתיו על הדרך פריט הלבוש האהוב עליך? הבאגיס שאני לובשת עכשיו. והג'קט כוכבים השחור התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא חוויתי אותם במלואם עדיין לאן היית רוצה לחזור? אנגליה כמה פעמים עברת דירה? 3. ובאוגוסט שוב
אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן. אבל אני לא יודעת מי. מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? ככה ככה מה היית משנה בך? יותר מידיי. בואו לא ניכנס לזה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי מה!? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 דבר נחמד שהיה לך היום: ראיתי את דנה וסתיו דבר לא נחמד שקרה לך היום: מחזור מתי התעוררת היום? ב4 בבוקר, טאז ב6 ואז ב7 ואז ב11 גובה: 1.58 משקל: לא אומרת הפאדיחה הגדולה של החיים: לא אומרת מה תעשה מחר? עבודה בסוציו להקה שאת/ה אוהב/ת: 30 מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בפברואר, 30 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Viva la vida- coldplay הצבע השולט בארון שלך: לבן כי יש יל טונות של טי שירטס עם הדפסים מי האשה הכי יפה בארץ? לא יודעת. מלכת היופי? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ניקול קידמן ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן..... נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רע. רציני איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני לא עושה את זה. שיתבוססו בבעיות שזה יצור אחר כך שם אהוב לבן: לא יודעת. שם אהוב לבת: ליה שם אהוב לכלב: לא יודעת. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? משהו ממש טראומטי עם דוד זר. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא יודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: יש הרבה הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנ"ל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: כנ"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: כנ"ל הבן אדם הכי מצחיק: אופק הבן אדם הכי מוזר: איזשהו ילד מהכיתה שלי הבן אדם הכי יפה: לאי ודעת הבן אדם הכי קרוב: אני הבן אדם שאתה סומך עליו: אני הבן אדם שסומך עליך: תשאלו אחרים הבן אדם שהכי השפיע עליך: דוד שלי הבן אדם הכי כשרוני: יש הרבה הבן אדם הכי מניאק: לא יודעת הבן אדם הכי אמיתי: יש הרבה הבן אדם הכי מצליח: יש הרבה הבן אדם הכי צפוי: .... הבן אדם הכי לא צפוי: ג'ארד הבן אדם הכי חכם: לא יודעת הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): עידן ואופק הבן אדם הכי מסטול: אלאנה הבן אדם הכי חרמן: גל ונדב הבן אדם הכי רומנטי: דור הבן אדם הכי זיין שכל: ג'ארד ודור הבן אדם הכי וותרן: אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חן. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הרבה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: תומו
סתם. לא יודעת הבן אדם שהכי מבין אותך: אני הבן אדם הכי עשיר: לא יודעת הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לא יודעת הבן אדם שהכי הרבה מקלל: מאט מבולט! הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: תומו דה. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: ראו שם הנ"ל חח סתם הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: עידן הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: לא יודעת אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי אם לטובה או רעה

המשך

זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? אף אחד מהם בעד ההתנתקות או נגד? בלי פוליטיקה מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? קולדפליי שלום? - מתנחלים?- יהודים? - מוות? - חיים? - כבוד? - מים? ים בצפר? ציור חופש? בכי חו"ל? 30 עבודה? איכ הצלחה? - השראה? ציור מלאכים? איכ תנ"ך? מעניין סוכר? תה נשיקה? אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל ברכר מהיהודים מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שקט הכי אוהב? לצייר חבל ש...? לא נשארתי אצלך דנה יותר הלוואי והיה לי? כסף אין דבר העומד? בפניי אם תרצו? תצליחו מי ששונא אותי מצדי ש...? שילך לזיבי איבי אחרי השאלון אני? הולכת להתקלח לא הייתי צריך? לענות עליוו אני חייבת לומר תודה ל? דנה וסתיו אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד למה אני אף פעם לא? מסדרת את החדר אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? מה יומולדת זו סיבה ל? אלכוהול העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אין הערבים הם: - בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חפרתם לי בשכל

yaaruka

New member
הממ.. נראה אם אני אצליח לחבר שאלות XD

כי אותך...? אני לא ממש מכירה XD וזה לקוח מתוך שאלוני ישראבלוג חחח [שאלה ראשונה דיי מטומטמת.. אבל תתגברי XD] - מה את חושבת על אנשים שמתחתנים? - האם את אוהבת ללכת לחתונות? - האם את רואה את עצמך מתחתנת יום אחד? - אם כן, באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? - מה תלבשי ליום החתונה שלך? ומה ילבש בחיר לבך? - כמה אנשים יבואו? - היכן תיערך החתונה? - איזה אוכל יהיה? - איזה מוזיקה ינגנו? - אירוע אינטימי וצנוע, או המוני ורועש? - חתונה מסורתית וקלאסית, או אירוע מתחכם ומקורי (נגיד להתחתן תוך צניחה חופשית / צלילה עם דולפינים / סגידה לשטן)? - האם זו תהיה החתונה שתמיד חלמת עליה, או החתונה שהמשפחה לוחצת שתהיה? [חח השאלות לא יצאו קשורות אבל פסדר XD] חח את לא חייבת לענות אם לא באלך XD זה יצא שאלות הכי מטומטמות בעולםם!!!! חח עוד כמה דבריםם... -מה הדבר האחרון שעשית? - מה הדבר הכחול הראשון שאת רואה? ושאלה אחרונהה.... - מה עדיף? קרח מים מיץ או קולה זירו? חחחח זה לא סוג השאלות שמתכוונים אליהם נכון? לא נוראאא.. את תעני בכל זאת כי את הקורבןן XD

אני עונה

- מה את חושבת על אנשים שמתחתנים? שזה מאוד נחמד. ושכל הכבוד להם - האם את אוהבת ללכת לחתונות?של המשפוחה כן.. - האם את רואה את עצמך מתחתנת יום אחד? הממ.. כן - אם כן, באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? מקווה שלפני 30. - מה תלבשי ליום החתונה שלך? ומה ילבש בחיר לבך? מזתומרת!? שמלה והוא ילבש טוקסידו. למרות שצחקו עליי בדיוק אתמול שאני בטוח אתחתן עם חולצה וג'ינס - כמה אנשים יבואו? כל מי שאני אוהבת - היכן תיערך החתונה? לא יודעת - איזה אוכל יהיה? עיראקי חח - איזה מוזיקה ינגנו? רוק. ורק רוק. אולי כמה דברים טיפה יותר קלילים בשביל המבוגרים חח - אירוע אינטימי וצנוע, או המוני ורועש? אינטימי - חתונה מסורתית וקלאסית, או אירוע מתחכם ומקורי (נגיד להתחתן תוך צניחה חופשית / צלילה עם דולפינים / סגידה לשטן)? משהו יצירתי. אבל לא משהו צומי כמו שנתנו כאן בדוגמאות. - האם זו תהיה החתונה שתמיד חלמת עליה, או החתונה שהמשפחה לוחצת שתהיה? [חח השאלות לא יצאו קשורות אבל פסדר XD] שאני רוצה. וואו אני מה זה לא מאלה שמתחננים חתונות. איזה סתימות חח את לא חייבת לענות אם לא באלך XD זה יצא שאלות הכי מטומטמות בעולםם!!!! חח עוד כמה דבריםם... -מה הדבר האחרון שעשית? סרקתי תמונה לגלריה בדביאנטארט - מה הדבר הכחול הראשון שאת רואה? ביד. חח סתם. אמממ.. דבר כחול? לא יודעת ראיתי "וידוייה הסודיים של זונת צמרת" ושאלה אחרונהה.... - מה עדיף? קרח מים מיץ או קולה זירו? קולה זירו

adiiiXD

New member
שאלות לשני היפה ......=]

אמממ בואי נראה... -את מרגישה שיש לך בד"כ מזל? -את ביקרותית? -האם אמרו לך פעם שאת ביישנית? -" " " " " חופרת? -" " " " " מעוררת השראה? -עד כמה את בטוחה בעצמך? - איפה את הכי אוהבת להיות, ולמה? -מה הצבע של הלק האחרון שהשתמשת בו? -את מתאפרת? -איזה חיה היא הכי מגניבה ? -את חושבת שאת שאפתנית? זה או זה : - איזה גרסא עדיפה בד"כ- של הספר או של הסרט [באופן כללי]? -חברים או חברות? -מחשב נייד או רגיל? -במה עדיף לעסוק: בפוליטיקה או בהיי טק? - בבי"ס : היסטוריה או תנ"ך? - שיער: חום או בלונדיני? -בדיחות או סיטואציות מצחיקות? *כל השאלות הן פרי מוחי הרענן =)*

תודה תודה

את מרגישה שיש לך בד"כ מזל? כן -את ביקרותית? כן -האם אמרו לך פעם שאת ביישנית? גם כן -" " " " " חופרת? אחותי. אבל היא חופרת בעצמה -" " " " " מעוררת השראה? אההה... לא.. -עד כמה את בטוחה בעצמך? ככה ככה - איפה את הכי אוהבת להיות, ולמה? בחדר שלי, כשהוא מסודר, ולמה? כי הוא שלי -מה הצבע של הלק האחרון שהשתמשת בו? ורוד שקוף שכזה. -את מתאפרת?כן -איזה חיה היא הכי מגניבה ? דוב קואלה! (היי היי בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל..) -את חושבת שאת שאפתנית?כן זה או זה : - איזה גרסא עדיפה בד"כ- של הספר או של הסרט [באופן כללי]? הספר! -חברים או חברות? חברות -מחשב נייד או רגיל? נייד -במה עדיף לעסוק: בפוליטיקה או בהיי טק? היי טק - בבי"ס : היסטוריה או תנ"ך? היסטוריה - שיער: חום או בלונדיני? חום -בדיחות או סיטואציות מצחיקות? סיטואציות מצחיקות

למעלה