יאללה יאללה ../images/Emo9.gif
שעת התחלה: 01:01 מה התחביבים שלך? לצייר, לקרוא, להאזין למוזיקה, לבלות עם חבריי, לטייל (בעולם ובכלל), לצפות בטלוויזיה ו.. עצלנות. תכונה אחת טובה שלך: אני יצירתית תכונה אחת רעה שלך: אני מתעצבנת מהר. כישרון אחד שלך: ציור. (דה.אני פאקין מעולה) את מנגנת על כלי כלשהו? נופ, ניגנתי בעבר אם כן, על איזה? אם לא, היית רוצה? על מה? אכן הייתי, גיטרה כמובן, ו..פסנתר ו...כינור. -הכי הכי- שם: ליה. צבע: סגול. מילה: דאמ. חיה: חיה? נו.. אממ.. נו.. אני לא טיפוס של חיות. פורום : הזה! להקה : 30! שיר: Was ti a dream-30stm והזמן שלך- היהודים זמר/ת: אורית שחף. וילה. ג'ארד. הם אצלי באותה רמה תמונה (צרפי נא~): בבקשה.. מאכל: כל מאכל עיראקי בערך. בואו נגיד.. פלפל ממולא ארץ: ישראל. אני פטריוטית. -זה או זה- ג'ארד/שאנון/טומו? תומו. דה. מיץ/מים? מיץ פרי/ירק? ירק מסנג'ר/אייסיקיו? בריכה/ים? אני שונאת את שניהם. בואו נגיד ים. רק כי המים באמת זזים שם. גיטרה/תופים/בס/פסנתר? גיטרה. הכי סקסי -האם אי פעם...- פגשת מפורסם? בטח! ג'ארד,שאנון,תומו, טים, יודה לוי, יוני בלוך, כל היהודים, דויד דביר (כל יום בבצפר איכ.) ועוד אחרים. צעקת על מורה? כן. היא לא נתנה לי לענות על השאלה בכיתה כי לא הכנתי שיעורים שכנעת את החברים שלך שחייזרים חטפו אותך? לא. מה אני מפגרת?! שתית מים?!?!?!?!? אני חיבת. -מתי בפעם האחרונה...- שתית? סתם שתיתי או אלכוהול- אלכוהול- היום וסתם שתייה היום אכלת? לפני... שעה חח בכית? אולי לפני שבוע צחקת? היום. שמעת מכ"ר? איכ. אבל ראיתי קליפ לפני... שבוע שמעת מוזיקה בכללי? עכשיו אני שומעת. האדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו. עם אלמוג. אבל בטלפון- אופק. ו.. פנים אל פנים- אמא האדם האחרון שחיבקת? אמא הסמס האחרון שקיבלת?אבא השיחה האחרונה שלך? אופק שעת סיום:01:08