קים NY

New member
מעדיפה לא להגיד, אבל אני אגיד שזה

קיבוץ בין הכנרת לעפולה. לא עוזר, אני יודעת, אבל זאת המטרה.

No BoDy1

New member
אני יגיד לך איפה!!!

אמממ.... נהרים? שער הגולן? תל קציר? דגניה? עין דור? תמרה? אפיקים? בית זרע? אחוזת ברק? אמממ נראה לי זהו... חחח אם זה אחד מאלה תגידי=]

קים NY

New member
חכה רגע:

ההורים של חברה שלי היו מהמקימים של נהרים. המחנכת של הכיתה המקבילה שלי בכיתה ד' הייתה משם, ופעם הייתי שם בתחרות שחייה. חבר טוב של אח שלי גר בתל קציר. ישנתי בחוף של דגניה בחופש הגדול ופגשתי כמה חבר'ה שם. יש איזו פרחה אחת בשכבה שלי שגרה בעין דור. הנהגים שלנו בטיולים השנתיים הם מתמרה. פעם עבדתי עם ילד אחד אוטיסט מאפיקים. לאח שלי (השני) יש חבר טוב בבית זרע. ההורים של אחת שאני מכירה גרים באחוזת ברק, ואיזו מורה בבי"ס שלי גרה שם. (ד"א, אחוזת ברק זה אחרי עפולה). אבל לא, אני לא גרה באף אחד מהמקומות האלה :).

קים NY

New member
:) עוד הרבה, תאמין לי.

הנה כמה מקומות שלא אמרת: כנרת עין גב נוה איתן נוה אור בית אלפא ירדנה חפציבה ניר דוד בית השיטה מולדת גן נר עין חרוד ולא, אני לא גרה באף אחד מהמקומות האלה :)) תתפלא, בין הכנרת לעפולה יש הרבה יותר ממה שאתה חושב.

No BoDy1

New member
דרך אגב, כ"כ נהנתי../images/Emo70.gif

ערב מטאל ממש משובח =] נהנתי לאללה=]

AmiTutiT14

New member
אני חולה על מטאל../images/Emo99.gif

חבורה של לייצנים עם פנים צבועות בלבן שחותכים לעצמם את הוורידים בלייב. + קהל שיודע רק להנהן בראש וללכת מכות. + דיסטרושנים כל כך קטלניים שאתה לא יודע אם קנו את המגברים בשוק או בחנות שמפרט עולה בה 7000 דולר בגלל שכל אּ או כָ או לׁאו פֶ או גִ נשמעת אותו דבר, כמו צעקה של מפלצת שעושה סקס. אין על מטאל, אחד הדברים הכי מבדרים בעולם

למעלה