nofar858

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif../images/Emo108.gif

ככה,אני מתחילה לכתוב תסריטים חדשים מקוריים אחרי שסיימתי בכבוד רב את לימודיי התסריטאות והקולנוע בבית הספר הגבוה למקצועות מטומטמים ( יענו,דרך האינטרנט און ליין). יש רעינונות לתסריטים?יש כאן במאים,מפיקים,עוד כותבים,צלמים,שחקנים וכו´ שמעוניינים לעבוד איתי על הפקה רצינית (ואני שוב אשתדל להשתמש בקשריי שיתחזקו החודש לאחר כמה מעשים טובי לב)?

nofar858

New member
אולי...

תגיד לי באיזה סגנון אתה מצלם,מביים וכו´? אני פשוט רוצה להתאים את התסריט לבימוי,שפתאום פרט חשוב ימחק בגלל שהוא לא מתאים לבימוי.אם אתה בעל ניסיון,אתה בטח כבר מבין על מה אני מדברת...

LittleBigGirl

New member
בהצלחה...

אני כותבת, סיפורים ושירים בעיקר, אבל תסריט נשמע פצצה... לכי ל- http://stage.co.il/Authors/RitaWolk ותבחרי סיפור... מקווה שתהני! ליטל ביג

November Dew

New member
במקרה ותיהיה הפקה...

אם זה יהיה רלוונטי ויעבוד, ואת תצטרכי שירים ולחנים את מוזמנת לפנות אלי. אני כותב ומלחין שירים.

nofar858

New member
../images/Emo41.gif

או.קיי.אותך אני מכירה כבר אז אני בטח אבקש ממך עזרה מתישהו... ואם אנה רואה את ההודעה הזו עכשיו-את זוכרת שאת צריכה להחזיר לי את הסרט ואני צריכה להביא לך את הקלטת לוידאו (ועכשיו את בטח צועקת "גוד...")?

LittleBigGirl

New member
אתה מלחין רק שירים שאתה כתבת...

או שתוכל להלחין גם שירים שאחרים כתבו?

shesh1

New member
אני יכול לנסות..

אני יכול להסתכל על השיר ולנסות להלחין אותו..

November Dew

New member
אני יכול לנסות...

עד עכשיו חבר שלי ואני הלחנו שירים שלנו אבל אני או אנחנו יכולים להחין גם אחרים... אני אדבר בשמי כרגע - אני יכול לנסות, אני אסתכל על השיר ואנסה להלחין אותו.

LittleBigGirl

New member
תסתכל באתר...

http://stage.co.il/Authors/RitaWolk ופשוט תבחר שיר שמדבר אלייך, או שיש לך רעיון ללחן בשבילו.... ליטל ביג

LaSombra

New member
אני מנסה כוחי כבר הרבה זמן...

בכתיבת תסריטים... אומנם הכתיבה שלי היא לא שגרתית ואני לא כותב בדיוק תסריטים ל"all american movie" או לאיזה שובר קופות מאסיבי... אבל אני אישית חושב (בגלל שאני מגלומן מטורף שחושב שהוא אלוהים) שהכתיבה שלי מאוד טובה.... אז אני מניח שנוכל לסדר משהו... צרי איתי קשר אם תרצי... תשלחי לי מסר ואני אתן לך את האימייל שלי ונוכל להתכתב בצורה נוחה יותר... מי יודע, אולי יצע מזה משהו שיהיה שווה יותר מסרט טפשי שנוכל לראות בעוד 30 שנה ולצחוק על עצמנו ועל מר גורלנו...

lighter

New member
אני כותבת...סיפורים קצרים

אם את רוצה, תיצרי קשר ואני אתן לך לקרוא אחד מהם...מי יודע? אולי משהו טוף יצא מזה...

LittleBigGirl

New member
איך זה שאני לא ראיתי

את הסיפורים שלך?? אני דורשת פיצוי ליטל ביג שכנתך האהובה (או שלא...)

למעלה