Wanted

Lord Langrim

New member
../images/Emo129.gifWanted../images/Emo129.gif

Greetings all WANTED SEVERAL SKELETON WARRIORS FOR WORK AS SKELTON WARRIORS DOING WHATEVER SKELETON WARRIORS USUALLY DO.........

simons

New member
:))

אני מוכרח להעלות את ההודעה הזאת, ולו רק בגלל שהיא מצחיקה.. :))

Lord Langrim

New member
?Hopefully going up../images/Emo129.gif

?....I wonder what prioritizes the messages ...they dont always go up to the top when there is a response

אם אין לך הענות, נסה להציע...

אם אין לך הענות, נסה להציע אטרקציות יותר מעניינות ללוחמים שלך. ושים לב, שכשאתה מדבר אנגלית אתה מאבד נתח קההל נרחב, שפשוט לא מתאמץ לקרוא.

simons

New member
אל תדאג לורד אנגרים

כל שחקן שלא יישלח לי דמות תוך שבוע אחד בדיוק - ייסופח אליך ללגיון בקרוב :) נ.ב. אופל - מה דעתך על הרעיון: כל שחקן מחאר ייצטרך לשתף פעולה עם איתך עד שייהרג.. אני מאמין שזה ייתן קצת מוטיבציה.. סימון

Lord Langrim

New member
תזהר סימון...../images/Emo129.gif

רוב השחקנים שתשלח אלי לא ירצו לחזור אליך.... הרבה יותר מדי מגניב להיות בצד של האופל... ובמיוחד אצלי...

Lord Langrim

New member
../images/Emo129.gif...Upgrade../images/Emo129.gif

WANTED DEATH-KNIGHTS .....FOR
THE DEATH LEGION ......OF
THE LORD LANGRIM

Lord Langrim

New member
...there is nothing in my E-mail../images/Emo129.gif

If you sent me something send it again... it may have been deleted with the junk mail... thanks

על בסיס מה ה-Upgrade?

מי אתה? לא קיבלתי ממך שומדבר כתוב. נא לשלוח את סיפור הקבוצה ל[email protected]. בשלב זה, ע"מ להכניס קבוצה למשחק יש לצרף לסיפור את מספרי-השחקנים התומכים בו, בהתאם לרמת ההסמכה הנדרשת מאותה קבוצה. מספרי-השחקנים הם המספרים שמקבלים שחקנים במהלך ההרשמה, לאחר ההרשמה לבסיס הנתונים של האחווה, לפני הרשמה למשחקים עצמם.

למעלה