אהה תודה רבה...

my kelly

New member
../images/Emo13.gif אהה תודה רבה...

יש לי את התמונה של אומנות השרשור כי Rontwins הסביר לי על זה בפעם הראשונה אז הוא גם שם אותה... בהתחלה חשבתי שאם אני שואל שלאה בדיון אז לא שמים אותה בדיון אלה אני מוסיף הודעה חדשה אבל עכשיו הבנתי תודה רבה על ההבנה והתמיכה.

Because Of May

New member
אממ. לא שרשרת טוב P:.../images/Emo109.gif

תקשיב, כל הודעה שיש לצידה כוכב כתום- זה דיון/נושא/אשכול/שרשור חדש. כדי לכתוב הודעה שקשורה להודעה בכתום, אתה לוחץ על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" בתוך ההודעה שלה אתה רוצה להגיב. ההודעה שלך תופיע עם עיגול כחול לצידה. אתה יכול גם להגיב לתגובה קיימת. נגיד, להודעה שאני כותבת עכשיו- יש לצידה עיגול כחול. אם תרד קצת למטה בהודעה שלי ותלחץ על "הוספת תגובה"/ "הוספת תגובה מהירה", תכתוב משהו ותשלח- ההודעה שלח תופיע מתחת לשלי, באלכסון, ולידה גם יהיה עיגול כחול. אה, ועיגול "חלול", שקו כחול רק מקיף אותו אומר שלהודעה אין תוכן... P:. אין על מה
.

my kelly

New member
אהה...

ומה ההבדל בין הוספת תגובה מהירה לבין הוספת תגובה
רק שזה מהיר יותר כאילו...

RiMiK

New member
../images/Emo207.gif קליפ של קטי פרי לLong Shot

מהתקופה שלפני שהיא התפרסמה (נראה לי). סורי אם מישהו כבר שם את זה קודם... במילה אחת: מזעזע (למרות שאני אוהבת את קטי פרי, ואת השיר. זה פשוט לא הולך ביחד)

Because Of May

New member
אוי וויי זמיר -__-.../images/Emo109.gif

יואו, זה ממש ממש מזעזע! וגם אני אוהבת את השיר ואת קייטי, אפילו מאוד, אבל... לא, פשוט לא XD.

למעלה