אורית
נאוה
- יש

Dalia M

New member
../images/Emo13.gifאורית../images/Emo12.gifנאוה../images/Emo24.gif- יש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוריתוש נ-ו-ע-ם מתפתחת טוב? מתי תצא הביתה? כמה שוקלת כבר? ראיתי בתמונה ששלחת שהיא י-פ-ה-פ-י-ה
אמיתית! נאווה הנאווה הפעוט
בא לעולם? איך את מרגישה
ספרי לנו כי אנחנו איתך
בכל הדרך
לכן ולכולם
ו-
דליה

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ו- ../images/Emo25.gif גם ממני........

ועידכונים יתקבלו בשימחה. ערב נפלא לכולם!! רומי

אורית...2

New member
../images/Emo23.gifדליה !!!!../images/Emo24.gif

היי דליה !!!!נועם ,עדין באותו משקל, ויש עדין בעיות עם האוכל שלה...מאכילים אותה קצת עם בקבוק וקצת עם זונדה, התכנון הוא שביום ראשון היא אמורה לצאת...אבל בגלל הבעיות שהיא עושה עם האוכל...לא ידוע
הבת שלי כל 4 שעות מתייצבת שם עם אספקה טריה של חלב.... ואני מקווה שהסיוט הזה יגמר מהר...ודרך אגב היא נהית יפה יותר מיום ליום....
איך המזג אוויר בחיפה ??? ק..ר...!!! רומי את יודעת מה זה "קר"???
אלה העידכונים, פחות או יותר היום היו אצלי
וגם ביום חמישי יבואו אלי...זה גיל קצת מתיש לרדוף אחריהם ...אז אני עכשיו ניכנסת למיטה לנוח.....לילה טוב...ןשיהיולנו רק בשורות טובות
סיאמוש !!!אחרי מה שסיפרת על החלומות ניזכרתי...שגם לי היו...עוד לפני שעשיתי בדיקת הריון ידעתי בגלל החלומות...וזה עובר רק אחרי הלידה !!!אז שיהיו לך חלומות נעימים !!! ביי...

RomiVais

New member
אוריתוש ../images/Emo24.gif

אני מקווה שנועם תצא מהפגיה בהקדם האפשרי ושהכל יהיה מושלם.
כמובן שאני יודעת מה זה "קר".
עובר עלינו כאן באילת החורף הכי קר שאני זוכרת. באמת שקר פה. חברים שהגיעו מהצפון, סילחה, מהמרכז
לא האמינו שאכן קר פה אבל נוכחו לדעת שממש ממש קר .
אורית, אני מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. תמשיכי לעדכן אותנו... שיהיה לכולם לילה טוב וחלומות נעימים ביותר, בהשפעת סיאמית
רומי

למעלה