אז איך אתם מעבירים את החופש? או יותר נכון את הימים האחרונים של החופש?
א אל האור10 New member 22/8/05 #1 ../images/Emo13.gif אז איך אתם מעבירים את החופש? או יותר נכון את הימים האחרונים של החופש?
S Shani M i s h a e l New member 23/8/05 #2 נגעת בנקודה רגישה ../images/Emo122.gif אני ישנה כל הבוקר והצהריים ... כל הלילה שומעת דיסקים (יוסי , יוסי , יוסי ) ובערב יוצאת עם חברות
נגעת בנקודה רגישה ../images/Emo122.gif אני ישנה כל הבוקר והצהריים ... כל הלילה שומעת דיסקים (יוסי , יוסי , יוסי ) ובערב יוצאת עם חברות
א אורטל 31 New member 23/8/05 #3 אאויייי נכון נכון... נגעת בנקודה רגישהה..אווףףףףףףףףףףףףף לא שלא היה כייף בחופש ובילתי והכול והיה לי מוי כייף ..אבל אין אין הוא טססססססס באסה=\
אאויייי נכון נכון... נגעת בנקודה רגישהה..אווףףףףףףףףףףףףף לא שלא היה כייף בחופש ובילתי והכול והיה לי מוי כייף ..אבל אין אין הוא טססססססס באסה=\
O orianush New member 23/8/05 #4 לפני יומיים הייתי בשפיייייייים והייתה הופעה של הראללללל היה כזה מושלםםםםםםםםם!
Y yaelala14 New member 23/8/05 #5 הייתי בבריכת יער ירושלים ו.. בפארק הקופים ובסרט והיום בבריכה של גבעת זאב
S Shani M i s h a e l New member 24/8/05 #11 דרך אגב../images/Emo6.gif, אני וחברה שלי קבענו לקנות אלכוהול ולהשתכר עוד כמה ימים ...בגלל סוף החופש... אז אני מזה קולטת את עצמי: "יוםםםםם אחדדד איתךךך חחחחחחחחחח שווה לי חחחחחחחחח נצחחחחח שללל כאבבבבבבבבב ".... אם תשמעו משוגעת כזאת---אני
דרך אגב../images/Emo6.gif, אני וחברה שלי קבענו לקנות אלכוהול ולהשתכר עוד כמה ימים ...בגלל סוף החופש... אז אני מזה קולטת את עצמי: "יוםםםםם אחדדד איתךךך חחחחחחחחחח שווה לי חחחחחחחחח נצחחחחח שללל כאבבבבבבבבב ".... אם תשמעו משוגעת כזאת---אני