איך אתן קוצצות את הציפורניים שלכן?

רוני325

New member
../images/Emo13.gif איך אתן קוצצות את הציפורניים שלכן?

אני למשל גיליתי שקוצץ ציפורניים גורם לפיצולם וזה משגע אותי כי אני לא יכולה לגדלם כמו שצריך ניסיתי עם מספריים ואני יכולה לגזור רק ביד ימין

סקרמנטה

New member
אני קוצצת רק בקוצץ, וקצת משייפת

לא ידעתי שקוצץ גורם לפיצול בציפורניים... כי אצלי הן באמת מפוצלות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הציפורניים שלי היו ארוכות ויפות עד שהתחלתי להשתמש בקוצץ
מאז- השכבות של הציפורניים נפרדות ומתפצלות.. הבעיה שאני ממש עקומה ביד ימין [שמאלית] ולא יכולה לעבוד עם משייף כמו שצריך.

רק עם פצירה

אחרת כפי שצויין כאן הציפורניים מתפצלות, רק יש בעיה אחת, צריך המון סבלנות

אני לא הבנאדם המתאים לשאול...

כי מעולם לא סבלתי מבעיית התפצלויות.... אבל לכי תדעי, יכול להיות שזה בדיוק בגלל שאף פעם לא גזזתי עם קוצץ אלא רק שייפתי עם פצירה או מקסימום גזרתי עם מספריים עדינות של תינוק...

lilo4

New member
מספריים או פצירה

יש אצלי שני מצבים. המצב הנדיר יותר- הציפורניים שלי קצת ארוכות מדי ויש לי סבלנות/נסיעה ארוכה, ואז אני פשוט משייפת אותן קצת לאורך הרצוי. המצב הנפוץ יותר- הציפורניים שלי כבר ארוכות מדי, או לא ארוכות מדי אבל מתחילות להישבר ואז אני משתמשת במספריים. בדרך כלל במצב כזה אני כבר ממש מקצרת אותן, כדי לתת לעצמי מרווח גדול יותר עד שאני אצטרך לעשות את זה שוב
[זה החלק השנוא עלי....] כדי להתגבר על העובדה שקשה לי לגזור עם יד שמאל- אני פשוט גוזרת לאט יותר, ומשאירה לעצמי קצת יותר ציפורן ממה שהשארתי ביד שמאל [כלומר ביד שמאל יש לי ציפורניים ממש קצרות, ביד ימין אני משאירה עוד כמה מילימטרים]. בכל מקרה אני עושה תיקונים עם פצירה, וביד ימין אני צריכה קצת יותר לתקן- בגלל זה אני משאירה לעצמי יותר "חומר" לעבוד איתו

רחלי ג

New member
עכשיו הבנתי הכל. הייתי קוצצת בקוצץ וזה היה לא

טוב. עכשיו אני מבינה שזה היה פיצול. עברתי לשופין ואני משתשמשת רק בשיוף. ואני מרוצה מאוד.

danra

New member
מה שנופל לי קודם ליד...

קוצץ, פצירה או הציפורניים השמנות האלה. קוצץ הוא המועדף עלי בכל מקרה ואחריו שימוש בפצירה.

danra

New member
חחח

התכוונתי המספריים השמנות האלה... לא יודעת איך קוראים להן.

מחשבות

New member
לפי דעתי פצירה הכי טוב

כי במספריים רואים קצוות לא מעוגלים ובפצירה אפשר לעגל ולקצר בדיוק לפי מה שרוצים.

למעלה