אני טסהההההה לשבוווועע וחצי לטווררקייה אני יתגגעעעגעעעעעעעעע כלללכךךך
ש שנינוושש New member 13/8/07 #1 ../images/Emo13.gifאני טסהההההה לשבוווועע וחצי לטווררקייה אני יתגגעעעגעעעעעעעעע כלללכךךך
B butbut New member 13/8/07 #2 תספרי לי איך היה,אני גם יטוס לשם עוד חצי שנה בערך..>< סתם מקום משעמם..ריקני..ו..ו..מלא בתורקים.. אגב שלחת את ההודעה ב-16:16..מישהוא חושב עלי=]
תספרי לי איך היה,אני גם יטוס לשם עוד חצי שנה בערך..>< סתם מקום משעמם..ריקני..ו..ו..מלא בתורקים.. אגב שלחת את ההודעה ב-16:16..מישהוא חושב עלי=]
O O0NoNi0O New member 13/8/07 #4 תהני!../images/Emo24.gif איזה כיף לך! ואמ..בלי להיות זבל וכול זה אבל פעם הבאה תשרשרי טוב, חבל על הודעה חדשה, זה מבטלח אחרות יותר נחוצות.
תהני!../images/Emo24.gif איזה כיף לך! ואמ..בלי להיות זבל וכול זה אבל פעם הבאה תשרשרי טוב, חבל על הודעה חדשה, זה מבטלח אחרות יותר נחוצות.
M m o r 1 0 2 New member 13/8/07 #5 יאוו...תהני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif גמאני רוצה ח"ול... תחזרי עם חוויות ותמונות... רגע אני מה עם המשחק התמונה הכי יפה?...את רשומה בקבוצה של דני והתחלתי כבר ת'משחק.. אז להוציא אותך??
יאוו...תהני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif גמאני רוצה ח"ול... תחזרי עם חוויות ותמונות... רגע אני מה עם המשחק התמונה הכי יפה?...את רשומה בקבוצה של דני והתחלתי כבר ת'משחק.. אז להוציא אותך??