אני מופתעת מזה שיש בנות שכל יום-יומיים

רחלי ג

New member
../images/Emo13.gifאני מופתעת מזה שיש בנות שכל יום-יומיים

מחליפות לק. עד שניכנסתי לפה לא ידעתי שהנוהג הזה הגיוני בכלל,שלא לדבר על זה שהוא מאוד מציאותי פה אז אחרי שישבתי בפינה והתביישתי מעצם הגילוי וההפתעה,אני רוצה לשאול אתכן:
מי מחליפה כל יום-יומיים?
האם יש מי שמחליפה לק אפילו שהוא תקין למראה?
האם מקובל אצלכן לתקן קצוות שנשחקו או שזה ממש BIG NO NO ?

Ultra marine

New member
סקר נחמד!

אני מחליפה בדר"כ אחרי יומיים בגלל שמשעמם לי (זה לרוב) לפעמים בגלל שמשהו התפקשש או שירד בקצוות בצורה לא יפה. בעבר הייתי מחליפה פחות פעמים אבל ככל שהטכניקה משתפרת כל התהליך לוקח הרבה פחות זמן. ואז זה כיף לחדש. עכשיו אני מחליפה כל יום בגלל שקיבלתי חבילה חדשה ואני לא מסוגלת להתמודד עם זה שיש לקים שלא ניסיתי
אז לרוב אני לא מחליפה לק שנראה תקין אבל כשיש מלא לקים שלא ניסיתי - בהחלט כן! לגבי תיקון. אם הלק משובש ואיןי לי חצי שעה-שעה ככה בכיף לשרוף על להחליף לגמרי את הלק אז אני אתקן. אבל כשמחליפים כל יומיים בדר"כ לא מגיעים למצב הזה. שזה גם כיף. כי יש הרגשה של לק במצב טוב כל הזמן.

dhara

New member
חצי שעה-שעה?? ../images/Emo12.gif

זה לוקח לי גג רבע שעה-עשרים דקות.. איך שעה??

Ultra marine

New member
לוקח נגיד 10-15 דק' כל הסיפור

הכולל הסרה של הלק הקודם ולפעמים גם עוד כמה דק' לסדר את הציפורניים במידה וצריך, לשייף אותם וכו' וכמובן מריחה של הלק החדש. ואז עוד משהו כמו 15-20 דק' עד שהלק מתייבש. בדר"כ אני צופה באיזושהי סידרה במחשב במהלך הייבוש.

רחלי ג

New member
בטח שעה. להסיר את הלק היטב. לשטוף ידיים היטב

לשייף ולנקות עור עודף לפעמים אני מחכה יום-יומיים עד המריחה הבאה כדי שהציפורן תנשום ולא תצהיב. למרוח לק לחכות שיייבש,,,וכו,,,

RUTHIE1

New member
לי לוקח עוד יותר זמן...

אני אוהבת שהלק הוא בשכבה עבה יחסית ואטומה וזה לוקח 2 שכבות לק+מייבש+טופ... בקיצור בד"כ לא פחות משעה.

סקרמנטה

New member
יותר מיום-יומיים זה משעמם בעיניים :)

האמת? אני דווקא הייתי מופתעת שיש כאלה שמשאירות אותו יותר מיומיים
לי אישית זה מרגיש כמו חולצה שלבושה עליי יומיים ברציפות... נורא לא נעים. אז גם אם הלק עדיין תקין למראה (ואחרי יומיים הוא כבר לא), אני אוריד אותו ואשים אחר. ובכלל, אם אחליף רק פעם בשבוע או משהו כזה, מתי אספיק להינות ממלאי הלקים שלי? (עאלק מלאי חחח) תיקון קצוות זה רק במקרה חירום, כשממש ממש לחוצים בזמן ואין אפילו את ה-10 דקות המינימליות להסרת הלק ומריחת שכבה אחת נדיבה. כעקרון, אני מעדיפה לטרוח מאשר לתקן. שבוע טוב ומבורך

נופ ר

New member
אני מחליפה כשמתקלף

ועם חלק מהלקים זה קורה כל יום יומיים... עכשיו למשל אני עם לק של ציינה גלייז שעלי כבר 3 ימים בינתיים וגם מחר אהיה איתו כי הוא פשוט לא התקלף אין לי כוח לתקן את הלק אני פשוט מסירה ושמה חדש ואני מחליפה לק לפעמים אפילו שהוא לא התקלף כי אני מרגישה שהצבע מכוער עלי או שבא לי צבע אחר... כבר קרה ששמתי לק ואחרי כמה דקות הורדתי ושמתי חדש ואז שוב הורדתי ושמתי חדש כן כן בלאגן גדול לפעמים אני יכולה להיות איתו כל היום ולהרגיש שהוא מכוער עלי אז אני מורידה

פנרה

New member
גם אני!

אני גם מחליפה את הלק תוך יום, גג יומיים. בדרך כלל כי זה מתחיל להתקלף, שום דבר לא עמיד עלי. אבל מעבר לזה, בדרך כלל בערב של היום השני, גם אם זה לא התקלף, אני מתחילה לקלף בעצמי כי נמאס לי. בדרך כלל אני ממש לא מתקנת אלא כבר מורידה לגמרי ושמה חדש, אלא אם ממש אין ברירה כמו ממש לפני שניה שאני יוצאת ללימודים או משהו כזה. להחליף לק לא לוקח לי הרבה זמן, ככה שזה לא מפריע לי. זה מתאים למצב רוח בו אני נמצאת ומשאיר את הכל מעניין. גם הבחור יודע ולכן כל יום הוא בוחן לראות מה התחדש. זה דווקא נורא נחמד.

RUTHIE1

New member
אני שמה לק חדש אחת לשבוע בד"כ

בד"כ במוצאי שבת. הלוואי והיה לי זמן וכוח לשים פעמיים. בד"כ לא מתקנת, אם אני רואה פגיעה אחת לא נורא, שתיים או יותר - מורידה הכל ומחכה שיהיה לי זמן לשים שוב. עד אז כמה ימים הציפורניים נושמות, לא נורא ואפילו בריא כנראה. לק תקין למראה - לא מחליפה. משתדלת ללכת עם צבעים ניטרליים יחסית שיתאימו לכל הבגדים. מבחינת עמידות - ברגע שהתחלתי להשתמש בטופ של סש ויט העמידות אצלי השתפרה מיום אחד אולי יומיים ל-3-4 ימים בכיף. (ותודה לאולטרה מרין שלקחתי אותו ממנה במיפגש של פורום איפור תמורת צללית שהיא כ"כ רצתה, ולא היה לה מה לתת לי בתמורה ואני כ"כ רציתי שתקבל את הצללית - שאמרתי יאללה, למרות שיש לי טופ שאני אוהבת...אני מאוהבת בסש ויט!)

Ultra marine

New member
ואני לקחתי את הסשה ויט בתמורה ללק

כשבכלל לא הייתי צריכה את הסשה ויט! (היה לי אחד מלא בבית) האמת, שעלי הוא מכווץ את הלק וזה די מעצבן. אז כרגע אני פוזלת לכיוון הפושה.

Marble Arch

New member
אני ../images/Emo13.gif

מחליפה אחת ליומיים-שלושה.. גם אם הלק תקין
אין לי בעיה לתקן קצוות, אבל אני בדר"כ לא מגיעה לזה בגלל שאני ממילא מחליפה בתדירות גבוהה

צונית

New member
בוקר ../images/Emo42.gif עונה...

אם לא הייתי עובדת ולומדת הייתי מחליפה בתדירות יותר גבוהה. מאז שהפסקתי להשתמש בטופים כל העסק לוקח הרבה פחות זמן, אבל עדיין... כשאני מגיעה הביתה בעשר בלילה אחרי שהייתי בחוץ 15 שעות - הדבר האחרון שבא לי להתעסק בו זה להחליף לק. אני מאלה שהלקים מאוד עמידים עליהן, שבוע בממוצע (לפעמים גם יותר, תלוי בלק) כך שאני לא חייבת להחליף כל יום. אבל אם יש לק שלא בא לי טוב בעין, שאני לא מרגישה שמחמיא לי, שלא עושה לי כיף ללבוש אותו - אני אחליף אותו הרבה לפני, גם אם אין לי שניה זמן. אני ממש לא מאלה שמתקנות קצוות, אני לא מצליחה לדמיין מצב שבו אני אמרח לק טרי על לק שכבר יבש ואפילו הספיק להיהרס. קצוות לא ממש מפריעים לי, רק שהם מתחילים להיות ממש מובחנים. וזה בדרך כלל לוקח שבוע אז יוצא שכל שישי או שבת אני מחליפה לק. שבוע טוב!

ענבל30

New member
תשובות לסקר...

לפני שהתחלתי את אוסף הלקים שלי (כלומר כשהיו לי "רק" 10-12 בקבוקי לק) לא הייתי מחליפה כל יום וגם לא כל יומיים. כשהתחלתי את האוסף (פתאום מצאתי המון לקים יפים והאוסף גדל משמעותי תוך זמן קצר) פתאום עלה בי גם הרצון לשתף את העולם כולו בצבעים היפים שאני מורחת על הציפורניים
במקביל מצאתי את הבלוג של תולי - ונדלקתי על הרעיון. כל זה הוביל אותי לפתוח את הבלוג. היה לי זמן פנוי בשפע, המון לקים חדשים - אז כן, החלפתי כל יום. אחר כך באה תקופה מטורפת שבה אוסף הלקים גדל בצורה מהירה. רציתי להראות בבלוג כמה שיותר, אז מעבר להחלפת הלק היומית, גם עשיתי סווטצ'ים - מרחתי לק כמה פעמים ביום, לפעמים. לא כל יום - היו ימים שבהם לא החלפתי, אבל ביום של סווטצ'ים הייתי מחליפה כמה וכמה צבעים ומצלמת לבלוג. אחר כך דברים נרגעו קצת, ונכנסתי לשגרה. גם הצטברו אצלי סווטצ'ים שעדיין לא פרסמתי, ונוצר מצב שבו לא היה צורך אמיתי להחליף לק כל יום. בתקופה הזו גם התחלתי לעבוד, אז הזמן הפנוי התמעט... התוצאה - החלפת לק כל יום יומיים ואפילו שלושה. עכשיו אני בעבודה חדשה יחסית (חודש שני) וזו עבודה שדי הורסת את הלק - בימים עמוסים אני חוזרת עם לק מקולף גם אם שמתי אותו ערב קודם
לעומת זאת יש ימים שבהם אני חוזרת הביתה בלי פגיעה במניקור. אז בהתאם לכך, אני מחליפה לק לפי הצורך: אם התקלף, מחליפה. אם לא התקלף - לא חייבת להחליף (אבל יכולה, לפעמים רוצה). בגדול - אין חוקים נוקשים, אבל לק מקולף אני חייבת להוריד. כבר יצא לי ללכת לעבודה בלי לק בכלל כי הקודם התקלף ולא היה לי זמן למרוח חדש. יש לי המון צבעים (באמת הגיע הזמן לעשות ספירת מלאי
) ואני רוצה להחליף כמה שיותר מהם כדי להנות מהם וכדי להצדיק את קיומו של האוסף
<אמא שלי: "למה את צריכה כל כך הרבה לקים???"> לתקן קצוות אף פעם לא יצא לי - אני מעדיפה לשים עוד שכבה או נצנצים אם מדובר במקרה "חירום" ואין לי זמן להשקיע בהחלפה ומניקור שלם. תיקון רק של הקצוות אף פעם לא מצליח לי להראות טוב. אבל מי שמצליח לה וזה נראה טוב בעיניה - מעולה, למה לא?

dhara

New member
../images/Emo6.gif מבינה אותך לגמרי

אני זוכרת שגם אני קראתי פה והייתי ממש בשוק, אבל אז חשבתי לעצמי - רגע רגע, זה רעיון אדיר! אז כן, אני מחליפה כל יומיים גג בזמן האחרון ואני נורא נהנית.. מי שלא נהנה לעומת זאת הוא החשבון בנק שלי - יותר מדיי מסיר לק וצמר גפן נעלמים להם...
אני מחליפה גם אם הוא תקין (ובד"כ אחרי יומיים הוא תקין). כבר כל כך התרגלתי ללהחליף שאם יש לי עכשיו לק יותר מיומיים אני מתחילה להשתגע, זה פשוט משעמם אותי! לפעמים אני מעבירה כמה ימים בלי שום לק וזה נחמד..

למעלה