אני אשמח לקבל הסבר לגבי הTIME ZONE של ארה"ב - כמה יש? מה הבדלי השעות בינהם? מה זה אומר כשכתוב ששעת שידור של תוכנית מסויימת זה 9/8c? ET זה החלק המזרחי? ומה זה PT? אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן...
איפה אני יכולה להוריד את הקטע של ההדחה מהתוכנית האחרונה? באמיול לא מצאתי, ולא הבנתי איך בדיוק בפורום, ולא הצלחתי בwatchidol.com... מישו יכול לעזור לי? שבוע טוב, Hodjen
תגידו, כמה קהל יש בכל הקלטה של איידול? מישהו יודע באופן הכי מדוייק שאפשר? אני יודע למשל שבאולם קודאק בהוליווד, ממנו משודר הגמר יש ככה 3,500 מקומות, לכן אני מניח שבגמר יש 3,500 איש בקהל. מה דעתכם?
כשרשום 8/9 זה אומר שנגיד ב-8 זה משודר בחוך המזרחי וב-9 בחוף המערבי... או הפוך.. בעיקרון זאת הכוונה. ההפרשת שעות ביננו לבין קליפורניה הוא 9 שעות, עם החלפת השעון 10 שעות. ביננו לניו יורק, פלורידה וכו' 6 ועם החלפת השעות 7.
מניו-יורק זה 7 שעות בד"כ, ולתקופה קצרה עד שגם הם מחליפים שעון- זה הופך ל-8 שעות. יש לי שם דודה- זה בדוק. ואזור לוס-אנג'לס- בד"כ זה 10 שעות הפרש. אגב, טל- שמת לב שכתבת הפרשת השעות?
העיקר שהכוונה הובנה... בקליפורניה זה בד"כ 10 שעות (גרתי שם), אבל לפני החלפת השעון אצלם לקיץ זה 9 שעות ובניו יורק זה בד"כ 7 שעות, אני יודעת, גם שם שרצתי לא מעט... אבל אם את אומרת ששמונה אז יכול להיות שקליפורניה זה עכשיו 11... אני לא זוכרת אם הם כבר החליפו שעון... זה תמיד מתבלבל לי..
הפרשי השעות בין החוף המזרחי למערבי הוא בין שעתיים לשלוש אבל בכל מקום משודרת התכנית "לדוגמא" אמריקן איידול בשעה 8 לפי הזמן באותו מקום ובכ"ז כתוב באתר הרשמי של איידול 8/7c באתר TV TOME כתוב שאמריקן איידול משודרת ב 8 בערב.. אז עדין לא מובן לי מה זה אומר 8/7c בנוסף אני יודעת שיש שלושה אזורים בארה"ב אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה הפרשי השעות ע-כ-ש-י-ו ביננו לבין כל איזור זמן בארה"ב(אני יודעת בוודאות שביננו לבין ניו יורק זה 7 שעות כרגע) וגם מה זה אומר PT (ETזה EAST ז"א מזרח-ניו יורק)
ומצאתי כמה תשובות לשאלות שלי: ET זה Eastern time- זמן החוף המזרחי PT זה Pacific time שזה החוף המערבי - קליפורניה יש 4 TIME ZONES - כאשר ET זה הבדל של 7 שעות מאיתנו וPT זה הבדל של 10 שעות מאיתנו - יש הבדל של שעה בין איזור לאיזור מה שאני לא יודעת זה- מה השמות של 2 האיזורים האחרים וגם מה זה אומר 8/7c
סטאר מקדימים את ערוץ 33 בשתי תוכניות ולגבי ערוץ 1, סטאר מקדימים בחודשיים-שלושה כי בערוץ 1 שודר שבוע שעבר הפרק הראשון של הטופ 24 (נדמה לי) והיום אנחנו בטופ 5.