אנשימים, עכשיו חזרתי

O Boy

New member
../images/Emo13.gif אנשימים, עכשיו חזרתי ../images/Emo13.gif

ביקרתי היום בארנה, קניון שמעוצב יפה להפליא, ראיתי שם את מורן אייזנשטיין (לא משהו בכלל), וקניתי ג'ינס חדש ליום הראשון ללימודים מLEE COOOOOPER , שהולך עם חגורה חומה עליו (ג'ינס חדש שהגיע) ב-350 ש"ח. עכשיו אני אחפש קצת שרשראות...

O Boy

New member
אה ו...

הייתי כמובן בדיזל, שהדגמים שלהם סטנדרטים ביותר ולא משהו, חוץ מאחד שעולה 690 ש"ח (למה מה קרה???) ובטופ מן לא ראיתי ג'ינס יפה, הכל רגיל... אבל חולצות יש להם יפות את הקולקציה החדשה של קסטרו מן ראיתי, והג'ינס היפה היחיד שם הוא השחור עם הכיסים
כל השאר לא משהו

Adi15

New member
קודם כל- תתחדש../images/Emo70.gif

ואם כבר הזכרת את טופ מן, אז רציתי לעדכן אותכם ששלחתי להם ולהנהלת הקניון חתיכת מכתב עצבני על מה שהם עשו לי....

Adi15

New member
הכל מפורט כאן.....

http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=739&firstmsg=75

OrgazmaBoy69

New member
בניו יורק

דיזל עולה פי 10 קניתי שם ג'ינס אחד שהוא בסדר ועוד היה במבצע 200$!!!!!!!!! אבא שלי כמעט זיין אותי אוחורי זה אבל חפיף קצת אחרי שקניתי אותם התחלתי להיגמל מסיגריות והשמנתי והם לא עלו עלי אז כבר השארתי אותם בניו יורק ועכשיו הספקתי להרזות... LOL חפיף

אני כל כך מאוכזב מטופ מן...

זה כל כך לא הוגן... זאת חברה כ"כ טובה... יש להם בגדים מדהימים, וזאת אחת החברות שאני הכי אוהב, אבל אך ורק בסניפים בבריטניה... הייבואנים שלהם מייבאים לסניף בישראל רק את הג'אנק והזבל... הייתי שם כבר כמה פעמים, והביאו לשם את כל הדברים הכי פשוטים ומגעילים שיש...

למעלה