|
אפשר גם אחרת-רוצים לשמוע?

|../images/Emo13.gifאפשר גם אחרת-רוצים לשמוע?

אצלנו במשפחה הסיפור קצת שונה אבא של בנותי הוא אבא נפלא את זה ידעתי מהרגע שנולדו בתור בן זוגי זה לא הלך משום שהוא רעה בשדות זרים. הרבה שדות ומה שבר אותי זה שהוא רעה בשדה של חברתי. המוזר הוא שהרגשתי רע בגלל לא בגללו, כנראה אהבה כבר לא היתה ביננו. אומנם הפסדתי בעל אבל....הרווחתי חברואבא רגוע לבנותי.עובדה אנחנו ביחסים מצוינים ,אחת לחודש אנחנו נפגשים ארבעתינו ויוצאים לבלות ,קרה כבר שגם חגים עשינו ביחד מתןך התחשבות בו,שלא יהיה לבד.בימי הולדת אנחנו מברכים אחד את השניהוכמובן חוגגים ארבעתינו יחד.את יום ההולדת האחרון שלו חגגנו עם חברתו, החבר שלי,האחים שלו ונשותיהם,בנותינו וכמובן הוא ואני. כששוחחתי בסוף הערב עם האיש המיוחד שלי-חברי היקר שאלתי מתוך סקרנות איך הרגיש? והוא ענה לי:בהתחלה קצת מוזר אבל כמעט מיד הוא נרגע והיה זה לגביו ערב בלתי נשכח, ממש נפלא. כמובן יש לציין שחברי היקר כבר פגש מספר פעמים את האבא של בנותי אצלי בבית וגם אני פגשתי באירוע משפחתי את חברתו של... אישי היקר אומר שהוא מקנא ביחסים הנפלאים האלו ומקווה שפעם גם לו זה יקרה עם האקסית שלו... אז זהו מצטערת שזה היה ארוך אבל רציתי שתדעו שאפשר גם אחרת . אני מאחלת לכל מי שסובל מהמורכבות הזאת שיהיה אופטימי יש תיקווה זה אפשרי..

blonda3

New member
אהלן תותחית../images/Emo24.gif

את בהחלט צודקת. אפשר גם אחרת. ומי ייתן וירבו עוד סיפורים דומים לסיפור הזה שלכם. אצלינו-מה שאני ניסיתי לעשות זה לשפר את היחסים שלנו ולהגיע למצב שנוכל לדבר ולהרגיש בנוח. לבינתיים הצלחתי לארגן את מסיבת הבר מיצווה עם המשפחה של שני הצדדים והיה מאד מוצלח. הקרח נשבר והיחסים השתפרו. מתי אנחנו בקיבוץ?

היי בלונדה../images/Emo68.gif

אני שמחה שאת בפורום היה ליקצת משעמם פה. תמשיכי להתעקש ולבנות יחסים טובים ובראים ם האקס שלך מנסיון שלי אני יודעת שכולם מרווחים כי מי רוצה לריב?
מי רוצה מלחמות
כל הזמן. התגרשנו כדי שנחיה בשקט
והילדים יהיו רגועים ומאושרים
והלוואי ותמצאי גם את ,את האושר שלך ומישהו שידאג לך ו
אותך ומתי שתרצו ותגידו אתם בקיבוץ.

blonda3

New member
מישהו שידאג לי....../images/Emo9.gif

נראה לי שהוא יגיע כשהמשיח יגיע..... יש לך מישהו נחמד להכיר לי אוליי?

../images/Emo68.gifהיי מותק עוד לא ישנה?

יש לי רעיון איך לעזור לך. ישלי חבר שהוא פסיכולוג והוא מארגן ערבים לפנויים שמחפשים קשר . הוא גר בתל אביב והוא מארגן את הערבים אצלו בבית תודיעי לי אם תרצי ואני אעביר לו טלפון כדי להסביר על העניין קצת יותר . הייתי בערב כזה ואני ממליצה בחום באים כל מיני אנשים וחלקם גם מעניינים שווה לנסות תודיעי לי ביי מתוקה.

blonda3

New member
נרדמתי....../images/Emo6.gif

אתמול ממש לאחר ששלחתי את התגובה הזאת. תודה על ההצעה שלך אבל.... אחת הבעיות שלי היא לשלם לביביסיטר בלילות. והיות ואין לי שום בעייה להכיר אנשים או לפגוש אנשים גם בשעות הבוקר אאלץ הפעם.... תודה בכל אופן. והמצב לא כלכך גרוע.

ערב טוב בלונדה ,את שם?

ביום חמישי גנבו לי את הנייד אז המספר שונה.מה עם השכנה? דיברת איתה על הנושא שלנו?תחזרי אלי, טוב? וחוץ מזה איך עברה השבת?

גם אני רוצההה

שמחה שזה כך אצלך
לא יודעת אם הייתי מסוגלת לעמוד ביחסים כה טובים עם האקסית אבל הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי.(אין סיכוי)

סול11

New member
אין חזק מרצונו של אדם

אמר הרקלייטוס 540-480 לפסה"נ זה שאינו מקווה,לעולם לא ימצא את אשר לא קיווה שימצא. והוסיף הרצל. אם תרצו אין זו אגדה. ולכן הכל פתוח,ואין זה מאוחר.הכל תלוי,במה שנבחר.

למעלה