אתם לא מאמינות מה יש ליייייייייי

dani 182

New member
../images/Emo13.gifאתם לא מאמינות מה יש ליייייייייי

יש לי ת'דיסק של באסטדדדדדדדדדדדדדדדד הראשוןןןןן ואתם יודעת איפה מצאתי???? בתאוורד רקורדס כןכן שם..! אתמול הלכתי לקנות ת'דיסק החדש של אבריל..וסתם שאלתי עם יש את הדיסק של באסטד...(אני כבר הייתי שם לפני כמה חודשים ושאלתי ולא היה אז חשבתי שיגידו לי לא..) אבל אז היא אמרה כן הייתי בשוקקקק היתחלתי לקפוץ על חברה לי משמחה היא אמרה לי שזה אחרון הם רק יביאו איזה 5 דיסקים לחנות.. ואז במקום הדיסק של אבריל קניתי את הדיסק של באסטד.. ואתם יודעות מה עוד? כןכן שאלתי עם יש את הדיסק שני של באסטד והיא אמרה לי כזה "תני לי לבדוק במחשב" היא בדקה והיא אמרה לי כזה ,אין את זה בחנות אבל אני יכולה להזמין לך" ואני עוד פעם קפצתי משמחה ואמרתי כןןןןןןןן והיא אמרה לי תוך שבוע שבועיים ניתקשר לעלייך ותבואי לקחת! אווי אני כלכך מאושרתתתתתתתתתת אני הייתי כל כך בשוקקקק זה היה המקום האחרון שחשבתי שיהיה ת'דיסק שלהם... אני עדיין בשוק אני מאושרת מתה כבר לקבל ת'דיסק השנייייייי

13 u S t 3 D

New member
טוואר רקורד???.. איפהV?????

בעזריאלי הייתי לפני שבוע ואמרו לי שאין ושם זה ענקקקקקקקקקק

M o T e K 16

New member
בעזריאלי הייתי עכשיו

ולא יודעים מי הם בכלל... טאוור רקורדס איפה?? ודרך אגב... למי שמעוניין הפסקול של כנפי הרעם יהיה בטאוור רקורדס עוד שבוע!!!!

this is my way

New member
הייתי כרגע בצליל וסתם הססתכלתי ויש

להם את הדיסק השני (רק דיסק אחד בכול החנות!!) אבל תאמת שמאז שיש לי אינטרנט הספקתי לקנות דיסקים מקוריים../= מודה באשמה.. אבל לכול מי שרוצה אז תדעונה שאני לפחות מצאתי בצליל

למעלה