Groovy Benjemin
New member
../images/Emo13.gif א נ ש י ם ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo23.gif
אנשים יקרים , מי שמחברי הפורום הינו חדש בפורום "זינה : הנסיכה הלוחמת" לא יכיר אותי אך מי שכבר שנה ומעל אכן יזכור אולי (אולי
) קוראים לי בן, אני בן 15 מת"א . ומגיל 8 (פרק ראשון, עונה ראשונה של "זינה וגבריאל") עד גיל 14 (פרק אחרון מס' 134, עונה שישית של "זינה וגבריאל") הייתי אחד מהילדים שהושפעו רבות וגדלו על סידרה זו . ההורים שלי, למזלי, אינם דאגו שהושפע מן הטלוויזיה ולכן נתנו לי לראות בחופשיות את הסידרה ומאז לא הפסדתי פרק בחיי + כולל הקלטה שלהם ולראות כול פרק מיליון פעם . ממש לא הייתי אחד מן המעריצים שקנה פוסטרים וביזבז את כול כספו על הסידרה ומוצריה - הייתי מהמעריצים שלא הפסיד פרק בסידרה, נהנה מכול רגע, אני מטבעי אוהב מוסיקה מכול הסוגים (בעיקר מוסיקה שחורה, רוק, וקלאסית) קניתי את כול הפסקולים של זינה ונהנתי לשמוע, והיו לי מיליונים של תמונות בתיקיית תמונות במחשב, שתמיד שניתי ב- Desktop חוץ מזה לא הגזמתי . גדלתי על הסידרה, ואהבתי אותה כ"כ
בסביבות גיל 13 וקצת, התחלתי להתעניין גם בכתיבה והתחלתי לכתוב קבוע כולל כתיבת מאמרים בפורום זה של "תפוז" . ולאחר שהסידרה נגמרה לחלוטין אפילו אחרי ש.ח של העונה השישית ב- "Star World" נגמרה הסידרה ונכנסתי לדיכאון הרב, עד שהבנתי כי צריך להמשיך הלאה בחיי . אבל תמיד אני ישמור את הזיכרון הכייף שלי מזינה, בידיעה כי בעוד כמה שנים כול הפרקים יובאו בתוך אריזה של DVD אני יוכל לקנותה בארה"ב ולשמור את הפרקים איתי כמשהו שגדלתי עליו . לאחר שנגמרה בש.ח העונה השישית בערוץ 15, בדיוק הפסקנו את המנוי ל"תבל דיגיטל" מפני שהוא עשה לנו בעיות ולכן לא יכולתי לראות את הפרקים החוזרים ב"ביפ" . Anyway, הפסקתי לכתוב בפורום לפני חצי שנה וקצת מפני שלא היה לי על מה לדבר יותר על הסידרה ועל שחקניה כי כבר ידעתי הכול (אפילו את כול השאלונים ב- Xena.com כבר פתרתי את כולם בגיל 12) . ככה, שאם אני יכתוב כאן אני ירגיש בדיכאון שאתם מדברים ורואים את הסידרה ואני לא ... אני שם
שאפילו מנהלי- הפורום התחלפו (
מ ז ל ט ו ב
לחדשים
) Well, פשוט רציתי להגיד לכם/ן שאם תרצו לדבר או אולי אני יחזור לפורום כתבו לי במסרים ואפילו כאן, אני ישמח לכתוב . הפסקולים של "זינה : הנסיכה הלוחמת" הינם מדהימים
כולנו מודעים לכך
פשוט בכול חנויות המוסיקה, חיפשתי במשך שנים את הפסקולים של Volumes 3/5 כלומר : The Bitter Suite : A Musical Odyssay והפסקול החמישי Lyre, Lyre, Hearts of Fire . הפסקולים האלו הם אמורים להיות הכי יפים מפני שאלו הפסקולים שבהם השחקנים שרים . ויש לי את הפסקולים Volumes 1/2/4/6 - אמא שלי נסעה לפני יומיים לברצלונה, ספרד עם דודה שלי (אחותה) והיא אמרה לי היום כי היא מצאה לי את הפסקולים . אני ממש בעננים
. מי שיכנס לי לכרטיס אישי . יראה שאני לומד ב- "תלמה ילין" במגמת המחול עם מלגה שנה הבאה לניו- יורק ואני רוקד בלט- קלאסי ומחול מודרני . אני חושב לשים את המוסיקה של זינה כחלק מן הבגרות שלי במחול המודרני, זה יוסיף מאוד ... אז למי מכולם יש את הפסקולים של Volumes 3/5 ? שיאמור לי ויגיב כיצד הם
ובנוסף תגיבו לי על מה שכול כתבתי ...
אנשים יקרים , מי שמחברי הפורום הינו חדש בפורום "זינה : הנסיכה הלוחמת" לא יכיר אותי אך מי שכבר שנה ומעל אכן יזכור אולי (אולי