א נ ש י ם

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo13.gif א נ ש י ם ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo23.gif

אנשים יקרים , מי שמחברי הפורום הינו חדש בפורום "זינה : הנסיכה הלוחמת" לא יכיר אותי אך מי שכבר שנה ומעל אכן יזכור אולי (אולי
) קוראים לי בן, אני בן 15 מת"א . ומגיל 8 (פרק ראשון, עונה ראשונה של "זינה וגבריאל") עד גיל 14 (פרק אחרון מס' 134, עונה שישית של "זינה וגבריאל") הייתי אחד מהילדים שהושפעו רבות וגדלו על סידרה זו . ההורים שלי, למזלי, אינם דאגו שהושפע מן הטלוויזיה ולכן נתנו לי לראות בחופשיות את הסידרה ומאז לא הפסדתי פרק בחיי + כולל הקלטה שלהם ולראות כול פרק מיליון פעם . ממש לא הייתי אחד מן המעריצים שקנה פוסטרים וביזבז את כול כספו על הסידרה ומוצריה - הייתי מהמעריצים שלא הפסיד פרק בסידרה, נהנה מכול רגע, אני מטבעי אוהב מוסיקה מכול הסוגים (בעיקר מוסיקה שחורה, רוק, וקלאסית) קניתי את כול הפסקולים של זינה ונהנתי לשמוע, והיו לי מיליונים של תמונות בתיקיית תמונות במחשב, שתמיד שניתי ב- Desktop חוץ מזה לא הגזמתי . גדלתי על הסידרה, ואהבתי אותה כ"כ
בסביבות גיל 13 וקצת, התחלתי להתעניין גם בכתיבה והתחלתי לכתוב קבוע כולל כתיבת מאמרים בפורום זה של "תפוז" . ולאחר שהסידרה נגמרה לחלוטין אפילו אחרי ש.ח של העונה השישית ב- "Star World" נגמרה הסידרה ונכנסתי לדיכאון הרב, עד שהבנתי כי צריך להמשיך הלאה בחיי . אבל תמיד אני ישמור את הזיכרון הכייף שלי מזינה, בידיעה כי בעוד כמה שנים כול הפרקים יובאו בתוך אריזה של DVD אני יוכל לקנותה בארה"ב ולשמור את הפרקים איתי כמשהו שגדלתי עליו . לאחר שנגמרה בש.ח העונה השישית בערוץ 15, בדיוק הפסקנו את המנוי ל"תבל דיגיטל" מפני שהוא עשה לנו בעיות ולכן לא יכולתי לראות את הפרקים החוזרים ב"ביפ" . Anyway, הפסקתי לכתוב בפורום לפני חצי שנה וקצת מפני שלא היה לי על מה לדבר יותר על הסידרה ועל שחקניה כי כבר ידעתי הכול (אפילו את כול השאלונים ב- Xena.com כבר פתרתי את כולם בגיל 12) . ככה, שאם אני יכתוב כאן אני ירגיש בדיכאון שאתם מדברים ורואים את הסידרה ואני לא ... אני שם
שאפילו מנהלי- הפורום התחלפו (
מ ז ל ט ו ב
לחדשים
) Well, פשוט רציתי להגיד לכם/ן שאם תרצו לדבר או אולי אני יחזור לפורום כתבו לי במסרים ואפילו כאן, אני ישמח לכתוב . הפסקולים של "זינה : הנסיכה הלוחמת" הינם מדהימים
כולנו מודעים לכך
פשוט בכול חנויות המוסיקה, חיפשתי במשך שנים את הפסקולים של Volumes 3/5 כלומר : The Bitter Suite : A Musical Odyssay והפסקול החמישי Lyre, Lyre, Hearts of Fire . הפסקולים האלו הם אמורים להיות הכי יפים מפני שאלו הפסקולים שבהם השחקנים שרים . ויש לי את הפסקולים Volumes 1/2/4/6 - אמא שלי נסעה לפני יומיים לברצלונה, ספרד עם דודה שלי (אחותה) והיא אמרה לי היום כי היא מצאה לי את הפסקולים . אני ממש בעננים
. מי שיכנס לי לכרטיס אישי . יראה שאני לומד ב- "תלמה ילין" במגמת המחול עם מלגה שנה הבאה לניו- יורק ואני רוקד בלט- קלאסי ומחול מודרני . אני חושב לשים את המוסיקה של זינה כחלק מן הבגרות שלי במחול המודרני, זה יוסיף מאוד ... אז למי מכולם יש את הפסקולים של Volumes 3/5 ? שיאמור לי ויגיב כיצד הם
ובנוסף תגיבו לי על מה שכול כתבתי ...

gabrielle

New member
הייי בןבן...

אני זוכרת אותך אל תדאג לא שוכחים פה אנשים כל כך מהר...:) גם לי יש את כל הפסקולים חות מ-3,5 ואני אהיה ב*לונדון* הקיץ אז אני מקווה שימכרו שם... כיף לך שאמא שלך מצאה אותם... לעשות ריקוד עם הפסקולים נשמע מגניב זאת אכן מוזיקה מדהימה... סחטיין על זה שאתה רוקד בלט קלאסי.. גם אני רקדתי 7 שנים והפסקתי מסיבות שלא היו בשליטתי.. בכל מקרה... כיף לראות שאתה רושם ועדיין זוכר... ירדן.

*neta*

New member
בהחלט לא שוכחים...../images/Emo13.gif

ורק רציתי להגיד שגם לי אין ממש איך לראות את הסדרה בטלוויזיה, מה לעשות אין לי ערוץ סטאר וביפ..אבל תמיד תמיד אפשר לראות פרקים מוקלטים/צרובים או וואטאבר

shanyz

New member
היי בן!../images/Emo13.gifאני יחסית (יחסית../images/Emo13.gif) חדשה

אממ נראה לי לפני כמה חודשים הצטרפתי, כך שלא יצא לי להכיר אותך!
קוראים לי שני... אני רואה שאתה ממש זינאי בדם!!
אממ.. אני מקווה שתצטרף! בטח יש לך הרבה מה לתרום
תתחדש על הפסקולים שאמא שלך קנתה לך בברצלונה!!! אגב, בקשר לזה שאנחנו רואים את הסידרה.. יש לך פתרון
אמממ הורדות...קזאה...אסור לדבר על זה פה
בכל אופן, נעים מאוד!!

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo25.gif תודה רבה כ"כ ../images/Emo23.gif

שלום חברים , וואו
תודה רבה כל- כך על קבלת הפנים החמה מכם, מהישנים ואף מן החדשים . ירדן, חברתי משכבר הימים (Gabrielle) היינו חברים ממש טובים, ודיברנו המון . אני ממש ישמח לחדש עימך את הקשר . ול- Neta וShiri_b האם הכרנו מהפורום מלפני חצי שנה- שנה ויותר
אם כן, אז שלום
אני ישמח לחזור איתכם לקשר . ואם לא, אז תודה רבה על קבלת הפנים הנעימה (אתם מנהלות פורום
ס ו ף ה ד ר ך
) . ולשני (Shanyz) אני ישמח להכיר אותך, כי את חדשה יחסית בפורום
נראה לי, שאני באמת מעכשיו מתחיל לחזור לפורום גם מבלי לראות את הסידרה בכדי להחזיר ולהוסיף לי חברים חדשים ולהזכיר לי את הסידרה של "זינה : הנסיכה הלוחמת", וכמובן את כול שאר הכנופיה האהובה : גבריאל, קליסטו, ארס, ג'וקסר, אוטוליקס, איב וכול שאר החבר'ה . By the Way, מי שלא זוכר או ידע : הדמות האהובה עליי הינה
ק ל י ס ט ו
, הודסון לייק היפהפה והכישרונית . למרות שמאוד אהבתי כמובן את
א י ב
, אדריאן אטקינסון המרהיבה והכוסית . דרך- אגב, שלא יהיו מחשבות אני לחלוטין סטרייט למרות שאני רוקד בלט- קלאסי, חברה שלי היא במגמה של האומנות הפלסטית . אז תמשיכו, לכתוב לי ובפורום

shanyz

New member
חהה זה מעניין שאתה לומד בלט../images/Emo13.gif

יפה כאילו, הרבה בנים חושבים שזה להומואים, אבל זה לא!! :) כל הכבוד!!! אמממ קליסטו? מעצבנת...
ואני גם אשמח להכיר אותך!!

shiri_b

New member
אם אתה רוצה יש בעמוד

של הפורום קישור להודעה שאדראין התארחה בפורום
וכן היינו בפורום בתקופה שכתבת, ונראה לי שכולנו אוהבים את האדסון (רובינו..)

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo68.gif ג ב ר י א ל ../images/Emo70.gif

לצערי הרב, אין לי ICQ
אני ניסיתי להוריד אותו וקצת יצרתי בעיות, מה שגרם לכך שכמעט כול המחשב שלי קרס והרס לי את כול מה שבתוכו . המחשב שלי כולל : עבודות, ש.ב., חומר וסיכומים למבחנים, תמונות של כול מה שאני אוהב, אינטרנט, דואר אלקטרוני (Outlook Express - E Mail), ו- PowerPoint, Kazza, Quick Player, Windows Media Player, Word ועוד ... והתוצאה של כול זה נאבד לי יוצר דבר אחד ...
ה ת א ב ד ו ת
ככה שלצערי לא יהיה לי אף פעם ICQ, אבל אם את רוצה להחליף טלפונים וכתובות אי. מייל (וכול מי שרוצה ...) שיכתוב לי במסרים

*neta*

New member
כמובן שהכרנו, שירי ואני פה כבר שנה

ו7-8 חודשים...
ואמרת שאתה אוהב לכתוב מאמרים, אז אם יש לך חשק לרענן מעט את מלאי המאמרים של הפורום,אתה יודע מה לעשות

niv_204

New member
בן, את כל הפסקולים כולל BS אתה יכול

להוריד מהלינק הבא: http://www.geocities.com/Hollywood/Hills/2275/xenasoundtrackmp3s.html

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo163.gif תודה אבל ... ../images/Emo10.gif

האתר איננו נותן גישה לפסקול מס' 3 - "The Bitter Suite : A Musical Oddysay", ובפסקול מס' 5 - "Lyre, Lyre, Hearts of Fire" נותן אך ורק חמישה שירים מכול ה- 30 שירים (Total) בדיסק, ככה שהוא איננו מועיל לי כ"כ, כי חשוב לי שיהיה לי את כול הפסקולים כאוסף בדיסקים אמיתיים (
אפילו לא מזויפים
; אני יודע שאני חולה נפש
) . אז בכול זאת, ממש- ממש- ממש ת ו ד ה

למעלה