בואו נראה אתכם משרשרים בקשות ל"טיסת לילה"

hilagilady

New member
../images/Emo13.gif בואו נראה אתכם משרשרים בקשות ל"טיסת לילה"

לא מבטיחה שאשדר הכל, אבל מבטיחה להשתדל מאד... שחקו אותה...

שירים של דנה ברגר

כל הקליפים של דנה ברגר ובמיוחד "היום זה אנחנו" שנראה לי שלא שודר אף פעם... ובכללל תגידי איזה קליפים יש לדנה בערוץ....

השירשור

-היום זה אנחנו -חרותי -בומביי -בא והולך -יש בזה טעם/לא בוכה -עד הקצה -מקום בשמש של דנה ברגר תעלי לפחות 2 מהם פליז.....

Funky Giraffe

New member
הדג נחש - המכונה של הגרוב

שב"ק ס' - אימפריה יוני רכטר - עוגן הרם אריק אינשטיין - פסק זמן יוני בלוך - נעים בחוץ ברי סחרוף - ניצוצות שאנן סטריט - הסערה אביתר בנאי - תתחנני אליי מוניקה סקס - גשם חזק אלה הדברים שהייתי רוצה לראות בלילה.

../images/Emo13.gif

היהודים - You've got to believe me הדג נחש, לא משנה מה מוקי - עוקף מלמעלה הדורבנים - לבדוק לך ת'מנוע ברי סחרוף ואינ]קטד מאשרום - יומולדת פורטיסחרוף - חדשות מהירח שוטי הנבואי ואיזבו - הוא איזבו - Cook me יוני בלוך - אחריות (הגירסא השנייה..אם יש) שייגעצ - ניו יורק רפיח

dsol

New member
אממממ_../images/Emo189.gif

אממ לא זוכר איפה אבל ראיתי באיזו כתבה על הבנות נחמה "לקוח מערוץ 24" וזה היה קליפ של הבנות נחמה מתוך הופעה ! מעולם לא ראיתי את הקטע המלא... אז אני בהחלט אשמח לראות אותו
אם אפשר לא רק בטיסת לילה חיים צינוביץ' - לך עם הכעס (למרות שהוא כבר היה כמה פעמים..) שייגעצ - שפר פגר/עושה ביד/ניו יורק רפיח זה מה שעולה לי לראש כרגע

נר2

New member
בלאקפילד

בלאקפילד - hello, blackfield, once שלום חנוך - כל שיר יהודה פוליקר - חיילי עופרת ירמי קפלן - המשוגע הזה תמוז תיסלם - מהופעת האיחוד האחרון יזהר אשדות - מתוך ההופעה בהרד רוק קפה חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי וזה שהוא יושב בחלון ראוה של חנות.. איפה הילד - כל שיר

למעלה