בוקר טוב

gils33

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב

סוף שבוע הגיע,סוף סוף מנוחה אחרי שבוע מטורף, היום בערב נלך למסעדה כי שבוע הבא בישולים יהיו והרבה לכבוד החג. מחר קצת לטייל בארץ. איך אתם מעבירים את השבת? נחים? בבית? מבשלים או שלא? ואם כן מה מבשלים? קצת קולינריות לא תזיק לפורום הזה נכון? חוץ מזה אני רוצה לעשות את השאלה הזו לפינה קבועה שלנו בכל סוף שבוע. מה דעתכם? נ.ב עדיין לא למדתי איך נועצים הודעות אז עוד קצת סבלנות, אנחנו נבנה את הפורום שלנו לתפארת מדינת "תפוז"

Master Stav

New member
סופ"ש ....

התחלתי בלנקות את הבית .....כון גם יפה וגם מנקה
הוצאתי להפשרה איטית במקרר ( כמו שלמדנו ) קילו בשר בקר וקילו בשר קוקוריקו אני הולך לעשות קציצות ברוטב אדום וליד כנראה אורז עם הפתעות בצהריים היום נלך כנראה לים חוף מכמורת קורא לנו ובשבת ....לא ידוע בטח ננוח ...יש לי הזמנות לחג ל4 ארוחות סה"כ יש לי שם 68 מנות וקינוחים .....(התחלתי לעשת פרייבט שף ) לגבי נעיצה .. נכנסים לממשק האדמין של הפורום נכנסים לדף הפורום פותחים את ההודעה הרצויה יש בבר התחתון שלה נעיצה - לוחצים ניפתח חלון מסמנים 24048-72 שעות ל פי בחירתך ווואלה זה נעוץ

gils33

New member
תודה תודה

בהצלחה עם האוכל והקינוחים! אני נח קצת השבת.

peleggil1

New member
שבת שלום

השבת נערך את חמי לארוחת ערב---האישה (שלו) חולה... בתכנון קציצות ברוטב עגבניות, תפו"א ברוטב, אורז, אפונה מבושלת, ובקבוק יין משובח מחר... השקמה ב0530 והלאה לחברים עד הצהריים שבת מנוחה...

היתה לנו אורחת לארוחת ערב,

מחר בבוקר לבריכה ובערב אני מופיעה. בישולים? היו קציצות ושניצלים ותירס ואורז ומרק וכדורי שוקולד שהילדים הכינו (ואמא ניקתה אחריהם)וסלט ירקות.

schlomitsmile

Member
מנהל
שיהיה בכייף ובהצלחה בהופעה!../images/Emo203.gif מותר לשאול איפה את מופיעה? איזו הצגה? תפקיד?

akavishon

New member
שישי בבוקר פתחנו בבית קפה

עם עוד זוג חברים והילדה הגדולה שלנו, כי יום שישי לא לומדים אצלינו. לארוחת ערב אחלנו שאריות כי לא היה לי כח וחשק לבשל. בד"כ סוף שבוע מנוצל למנוחה, טיולים וביקורי משפחה (וברוך השם, יש הרבה...) ואחרי הרבה זמן של פדלאות חזרתי לרוץ ומסתבר שאני יכול לנהל ישיבות וועד של הגן בריצה, כי עוד שתי אמהות שרצות איתי הן בוועד של הגן ושלשתינו מהווים רוב
אז אחרי איזה ארבעה חודשים שרצתי בהם פעמיים, רצתי אתמול שבעה ק"מ ושרדתי לספר.

gils33

New member
השבת עוברת לנו לאיטה

אתמול קצת השתגענו ונסענו לצפת בשלוש בצהריים רק כדי לתת מחשב לאחי שנמצא שם. בוקר היום - רק התעוררתי,עוד לא מתוכנן.

MrCheff

New member
שבוע טוב..

שבת הייתה קשה
לקטנטונת היה חום (נמוך) כל השבת. היא שיחקה ונהנתה, אבל הייתה קצת עייפה וגראמפי. הייתה צריכה חיבוקים כל הזמן.. ולקח המון זמן להרדים אותה. היום אשתי לוקחת אותה לרופאה.. היא משתעלת המון והקול שלה נורא צרוד... מקווים שזה כלום והיא תחזור לגן מהר.. בד"כ לקראת שבת מבשלים
ונשאר לכל השבוע והפעם: עוף בתנור ברוטב הסודי http://amirskitchen.wordpress.com/2009/04/16/chicken-in-the-oven/ קציצות עוף והודו ברוטב אדום עם אפונה http://amirskitchen.wordpress.com/2009/08/30/meatballs-rice-and-peas/ אורז לבן פשוט אנטיפסטי ירקות מוטרף (כל הירקות האפשריים נכנסו לתנור) ארבעס ממרח פסטו הבית http://amirskitchen.wordpress.com/2009/08/09/pesto-sauce/ עוגת גזר עם הפתעות חטיפי באונטי תוצרת בית (ותודה לטל - akavishon) על המתכון... הפעם, יצא עשר! --הורדתי קצת את כמות הסוכר
זהו
שיהיה אחלה שבוע והרבה בריאות!

gils33

New member
שבוע מצויין לכם

דבר ראשון - שהילדה תרגיש טוב. לכבי המתכונים - העוף שלך מזכיר את שלי. נקרא שהייתה אחלה ארוכה. להמשך יום מעולה ותודה על השיתוף.

למעלה