בשורות משמחות

שירי71

New member
צור משה - מקסים שם!

מאד התלהבתי מהבנייה של א דורי שם יש שם בתים מדהימים! איזה טעם!

tamar111

New member
גם אנחנו מאוד אהבנו ...

רצינו לקנות בהתחלה באור יהודה בשכונה חדשה שבונים ליד נווה סביון. כבר חתמנו על זכרון דברים, וא ראיתי את המודעה של צור משה , הלכנו לראות ונדלקנו. זה היה הרבה מעל התקציב המתוכנן וגם מתרחקים מההורים (מהמרכז לשרון) אבל החלטנו שזה שווה את החיים במושב. מצפים בכליון עיניים להכנס כבר! נ.ב. איזה כיף לבחור דברים לבית, נכון?

tamar111

New member
זה תלוי איזה סוג של בניה

יש שם דירות גג גן וקוטג´ים. זה נע בין 215 ל 300 אלף דולר. אבל המחיר שלהם הוא בשקלים ככה ששער הדולר שלפיו הם חישבו הוא הרבה יותר נמוך משל היום, אז זה יוצא פחות. בכל מקרה אפשר להתמקח (כמו בכל מקום) ולהגיע להרבה פחות. אנחנו הלכנו על דירת גג שהיא הכי זולה, אבל עדיין נחשבת סטנדרט יפה מאוד לזוג צעיר. 4 חדרים, עם 3 מרפסות גדולות, זה מבנים של 4 משפחות (2 גג ו2 גן) הסוכנת כירות מקסימה ובכלל הלכו לקראתנו ונתנו לנן הרגשה ממש טובה. יש להם אתר: http://www.dori.co.il/heb/index.htm אנחנו כבר מפנטזים על הכלב שניקח :)

JustMarried

New member
קודם כל תודה

דבר שני, כמה זמן לוקח לנסוע משם לפתח תקווה או לתל אביב?

tamar111

New member
זה נמצא ליד פרדסיה, אז משהו כמו

חצי שעה בערך. אנחנו עכשיו ברעננה ולוקח לנו 20 דקות להגיע לשם. זה די קרוב לאבן יהודה, פרדסיה, קדימה והמושבים של השרון. ההורים שלי בחולון, ואני מקווה שיהיה בסדר עם הנסיעות (עכשיו זה לוקח 20 דקות, אז ייקח לנו חצי שעה, לא נורא) אתם רוצים לקנות בית?

שירי71

New member
הדירת גג מקסימה!

למרות שאני הייתי בעד בית עם חדר, הדירת גג היתה עם תכנית הכי טובה מכל השלוש, ויש שם את המרפסת מהחדר שינה שזה פשוט מדהים!

tamar111

New member
הי שירי, נראה שאת ממש מעורה...

הלכתם לראות והחלטתם על מקום אחר או משהו כזה? תעדכני אותי... אולי נהיה שכנות?

שירי71

New member
נכון נכון שכייף רק שעדיין לא ממש הת

נסיתי בזה - זה נשמע כייף! אנוחנו עם הדברים מהדירה השכורה ולא נראה לי שבקרוב נוכל להרשות לעצמנו לקנות דברים חדשים. אה, כן, קנינו בשבת מלחיה מעץ וזה מה-זה שימח אותנו!

מיה :)

New member
../images/Emo49.gif איזה יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה נורא מרגש, הא?! אני עדיין מחכה להתחיל עם כל הפרוצדורה....

הילית*

New member
מזל טוב, איזה בשורות משמחות...

שיהיה לכם המון כייף בבית החדש. שהבית יהיה מלא אור, אהבה, שמחה, התרגשות והרבה...
קולולולו

J-סיקה

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif

באמת מרגש לאלללה מקווה שהכל ילך לכם כמו שאתם רוצים פיזרתם מלח עשיתם טפו טפו ושאר ירקות ???? צוחקת שיהיה במזל

למעלה