בשורות משמחות

אתי@

New member
אז תראי את החיובי בזה - יש לכם

הרבה זמן לחסוך כסף לכל ההוצאות הבאות הכרוכות בדירה (רהיטים יפים, למשל...).

יעלי2

New member
מזל טוב!! גם אנחנו מחולון

אנחנו גרים בדירה גדולה ומרווחת ליד רח´ שנקר. הדיר ותיקה בת 50, אך בעלת פוטנציאל אדיר. כבר זרקנו לבעלי הדירה שאנחנו מעונינים אם הם מוכרים, וזה היה לפני שהחלטנו להינשא מתוך מחשבה קדימה. אבל הם לא מזכירים את הנושא. בכל אופן המון מזל טוב על הצעד החשוב באחת הערים היפות בארץ. איפה בחולון?

סיגל2

New member
אוי, זה לא רחוק מהיכן שאני גרתי

בחולון. אני גרתי ברחוב אילת עד שעברתי לגור בתל אביב.

שרונס

New member
מזל טוב! איזה יופי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

אני כולי אכולת קנאה... אנחנו רחוקים מרחק הגלות מלקנות דירה ובינתיים אנחנו עוברים בשבוע הבא לדירה השכורה "החדשה" שלנו. כל מה שנותר לנו לעשות הוא לטייל ברחובות ירושלים ולפנטז על רכישת כל מיני בתים ערבים יפהפיים... בן זוגי אפילו התקשר למתווך שהיה רשום על בית יפה במיוחד ושאל מה המחיר. המחיר היה מיליון דולר עגול ויפה. טוב, לא שחשבנו שזה רלוונטי, סתם בשביל הקטע. אז לזוג השטרודלים, תתחדשו ותחגגו על הבית! (אוף, נעלמו האייקונים, אז רציתי שיהיה מצורף כאן אייקון של בית ושל לב וחמסה, סתם בשביל הפרוטוקול). שרון.

אתי@

New member
המון תודה, ושיהיה לכם בהצלחה ../images/Emo39.gif

בסוף זה יגיע - אל דאגה. תדעי לך שאנחנו משכנו ודחינו את החתונה הרבה מאוד זמן כדי שנוכל להתחתן ולהתבסס ביחד. זה לא בא בקלות - אבל בסוף כולם עושים את זה, לא

שרונס

New member
בטח! אני לא דואגת, רק מקנאה... ../images/Emo8.gif

אנחנו לא משכנו את החתונה, למעשה כשנתחתן עדיין לא נהיה שנתיים ביחד. בן זוגי הוא עולה חדש ואני לא ממשפחה ששוחה בכסף. אין לי ספק שיום אחד תהיה לנו דירה, אך עוד חזון למועד. אני פשוט מדמיינת לי אותכם נכנסים לבית מבהיק וחדש וקונים בטירוף רהיטים חדשים וכל מיני שמונצעס קטנים לבית וזה נראה לי כיף לא נורמלי! ולכן כשאני מאחלת לכם שתחגגו על הבית, זה מכל הלב! שרון.

אתי@

New member
כל כך תודה לך שאת שמחה בשמחתנו

הבית שלנו הוא ממש לא חדש, הבנין בן 30 שנה כמעט, אבל אנחנו משפצים ומחדשים. אחרי השיפוץ הבית יהיה ממש פיצוץ
אני מקוה...

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif

תעשו חיים בדירתכם החדשה ושיהיה לכם רק טוב

אתי@

New member
../images/Emo99.gif אכן, אין לך מושג כמה

אנחנו חולמים על הבית הזה (ועל מערכת קולנוע ביתית שנשים בו...
)

עוד לא ברור, לאור החדשות משבוע שעבר

יתכן ונדחה את העיניינים לבינתיים. האמת שאנחנו מחפשים עוד, ולא סגרנו כלום בינתיים, אז נראה לי שיש עוד מלא זמן... אבל מזל טוב לך עד לב השמיים.

למעלה