גברים במטבח - מאצ'ואיזם

../images/Emo13.gifגברים במטבח - מאצ'ואיזם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מאמר מהיום ב- YNET: גבר שר אצלי במטבח "הגברים פולשים למטבחים, וגם את זה הם עושים במצ'ואיזם: כלי עבודה מגודלים ויוקרתיים, עיצובים מוחצנים ושריריים, וכמובן, אינסוף גאדג'טים קטנים, בדרגות הולכות ועולות של חוסר חיוניות לציבור הרחב (כלומר, לנשים). גברים, סירים וסכינים – תכירו את הטרנד." בתור גבר בשלן, אני יכול לסכים בחיוך עם מרבית הנאמר בכתבה, למרות שלדעתי יש בה לא מעט הקצנה של דברים
. אני אישית לא מוותר על מטחנת פלפל, ומרבה להשתמש בסכיני שף (אבל 6 ו-8 אינץ' "בלבד"), ובוצ'ר עדיין אין לי במטבח. על החיבה לבשרים אין צורך להרחיב, (השם מדבר לבד, לא
), ואין לי נטייה דווקא לתבשילים מורכבים במיוחד
. בקיצור - מאצ'ואיזם
מואה
אני מזמין את גברברי הפורום (יש כאלה, נכון
) לקרוא ולחוות דעה. (נשות הפורום יעשו זאת ממילא, גם בלי הזמנה
) רוSטביף

Vdrums

New member
לבשל זה כיף, זו תרפיה מצויינת

ולאכול זה עוד יותר כיף. אבל הכי הכי כיף זה לראות אנשים מתענגים על מה שבישלת. עשית לי חשק לאיזה נתח בשר משובח...

ghatto

New member
בהחלט

למרות שבזמן הלימודים בגלל קוצר זמן אני מבשל אוכל פשוט יותר.אוכל שניתן לבשל בכמות גדולה ולצרוך לאורך כמה ימים ולהקפיא חלק.או דברים שהבישול שלהם פשוט,אבל תמיד מקפיד על שמוש בחומרי גלם טריים או יבשים בלבד. וריבות.אני אוכל רק ריבות תוצרת בית.

בתור אישה אני חייבת להתפרץ

אני בעד גבר שיבשל לי איזה סטייק במטבח, מאצ'ו או לא מאצ'ו. חבר שלי יודע שמבחנתי הוא כל להפוך את כל המטבח לחדרו הפרטי או לחילופין הוא יכול לקחת את הסיכון ולאכול אוכל שאני ניסיתי להכין (התוצאות על אחריותו בלבד
) אבל האמת שיש משהו בכתבה, זה כמו ארגז הכלים בבית, רוב הסיכויים שהגבר הממוצע מקסימום יוציא משם פטיש ו/או מקדחה פעם ב- 50 שנה , אבל הארגז חייב להכיל כל סוג של מכשיר שאי פעם מישהו טרח להמציא.

duduamar

New member
../images/Emo6.gif

חבל לך על הזמן איזה ארגז כלים לי יש... אין לי מושג איפה הוא קבור האמת...

למעלה