גולשים יקרים,יש שם פורום חדש

drtrip

New member
../images/Emo13.gifגולשים יקרים,יש שם פורום חדש../images/Emo70.gif

לאחר התלבטויות רבות, מאחר וכל השמות שהצעתם היו יפים, הוחלט על שם הפורום החדש והוא: צ י מ ר י ם ח ו פ ש ו כ י ף ב י ש ר א ל ! והזוכה: DALITDS. תודה מכל הלב לכל מי ששיתף איתנו פעולה והציע לנו שם לפורום. כל אחד מהגולשים אשר הציע שם, אנא רשמו לי במייל הפנימי את שמכם המלא וכתובתכם על מנת לקבל פרס ניחומים כמו שהבטחנו.

drtrip

New member
../images/Emo140.gifוהפרסים הם...../images/Emo140.gif

לזוכה המאושר/ת, ערכת נופש הכוללת: ספר הצימרים נופש וחופש בישראל בשווי 79 ש"ח. (נמכר ברשת סטימצקי) הספר כולל מידע שימושי ו-36 כניסות חינם לאטרקציות ברחבי הארץ ורשימת אתרים בכניסה חופשית. שובר ספא ליום פינוק עם ארוחת בוקר במחיר מיוחד. שובר אירוח לאירוח קיבוצי/כפרי במחיר מיוחד. לגולשים שהציעו שמות לפורום: כיופון- חוברת המכילה 60 כניסות חינם לאטרקציות ברחבי הארץ! ושוב, תודה לכולם על ההשתתפות והנכונות...

נו? שם חדש יש,אז למה לא מחליפים?

אגב מה קרה שבזמן האחרון כל פעם שאני רוצה להגיב ,אני מתבקש להקיש שם וסיסמא? עד לפני שבוע זה לא היה כך

arikbaron

New member
אם רוצים לדקדק!!!!!

המילה הנכונה היא חופשה או חופשות. חופש זה יפה אך לא מבטא נכונה את הכוונה ל vacation

drtrip

New member
תודה על ההערה,אך יש לנו הגבלה

במספר האותיות... ואנחנו בדיוק במספר המקסימלי!!!

dalitds

New member
הופתעתי ושמחתי לקרוא כי השם שהצעתי

התקבל בתחרות. רציתי להוסיף שאני נהנית מאד לקרוא את הערות ותגובות הגולשים השונים, וכקוראה סמויה אני מפיקה מהתגובות תובנות והחלטות לגבי חופשות. להשתמע בשמחות ובריאות לכולם

למעלה