גם אני חדשה, ויש לי שאלה קטנה...

../images/Emo13.gifגם אני חדשה, ויש לי שאלה קטנה...

שלום. במקרה זפזפתי השבוע לערוץ 9 בצהריים, וגם אני נכבשתי בקסמה של הסדרה ממבט ראשון... יש הרבה שחקנים, וזיהיתי רק חלק מהשמות של הדמויות. מקריאה בפורום הבנתי שיש קשרי נישואין בין השחקנים, ואשמח מאוד אם תעשו לי קצת "סדר בבלאגן" ותאמרו לי את שמות הדמויות שלא זיהיתי וגם מי נשוי/יוצא עם מי במציאות. תודה רבה! זיהיתי את : קטיה, אנדריי, רומן (החבר של אנדריי), קירה (הארוסה של אנדרי), קוליה (הידיד של קטיה), שורה (המזכירה של רומן) לא זיהיתי את: רוב צוות הבנות-חברות של קטיה: 1. האישה הקשישה 2 החברה של השליח והשליח עצמו (מילקי, קוראים לו?) 3. כהת-העור הקוראת בקלפים 4. החברה השמנמנה (בפרק שראיתי הן אכלו במסעדה והיא הזמינה כמה קינוחים), 5. שומר הראש בכניסה (קצת שמנמן עם שיער קצוץ) 6. המזכירה-החברה של קירה, שהיא יפה ורעבה ללחם 7. אח של קירה (בפרק שראיתי הוא ניסה להתחיל עם המזכירה העניה שתיתין לו את גופה בתמורה לאוכל) 8. המעצב ההומו ואולי שכחתי מישהו... ותודה רבה רבה...

ושאלה נוספת

אני רואה את הסדרה מ-15:00 עד 17:00. האם זו העונה הראשונה, או שהם משדרים ברצף את הכל? תודה

white angels

New member
אני אעשה לך קצת סדר בבלאגן../images/Emo13.gif

דבר ראשון-ברוכה הבאה..נחמד לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את הסדרה ומתעניינים בה
לגבי השאלה שלך-מה שאת רואה עכשיו זה שידורים חוזרים..זה כבר שודר..אני לא יודעת להגיד לך אם זה עונה ראשונה כי פשוט עד לפני חודשיים משהו כזה היו משדרים כל יום פרק ב20:00 רק שבסוף יוני הם עצרו את השידורים וממה שהבנתי יחזירו לשדר אותם כשיגיעו לפרק שעצרו אז..יענו 169 והנה השמות של הדמויות: . האישה הקשישה -אולגה ויצ'אסלבנה,העוזרת של המעצב ההומו מילקו.. 2 החברה של השליח והשליח עצמו (מילקי, קוראים לו?)-זה לא מילקי חחח..לשליח קוראים פדיה וחברה שלו שהיא פקידת הקבלה קוראים לה מאשה. 3. כהת-העור הקוראת בקלפים-אמורה,המזכירה של קירה (הארוסה של אנדריי) 4. החברה השמנמנה (בפרק שראיתי הן אכלו במסעדה והיא הזמינה כמה קינוחים), -טטיאנה או בקיצור טניה,המזכירה של מנהל כוח אדם 5. שומר הראש בכניסה (קצת שמנמן עם שיער קצוץ)-סרגיי סריגייביץ' אבל כולם קוראים לו פטפקין 6. המזכירה-החברה של קירה, שהיא יפה ורעבה ללחם-ויקה 7. אח של קירה (בפרק שראיתי הוא ניסה להתחיל עם המזכירה העניה שתיתין לו את גופה בתמורה לאוכל)-אלכסנדר או בקיצור סשה 8 . המעצב ההומו-מילקו ואולי שכחתי מישהו...הממ אלה הדמויות העיקריות.. יש גם את ההורים של קטיה-ולרי וילנה וההורים של אנדריי-פבל ומרגריטה ..וגם את יוליאנה שאחראית לעשות את היחסי ציבור בחברה.. מקווה שעזרתי

white angels

New member
אה ויש גם את..

סבטה שהיא המזכירה עם השיער הבלונדיני קצוץ והמשקפיים..היא המזכירה של המנהל הפיננסי(בינתיים קטיה) לגבי מי נשוי למי אז ככה: קטיה-לא זוכרת למי היא נשואה..יש מצב למפיק של הסדרה..אני לא בטוחה לגבי זה אנדריי-יוצא עם זו שמשחקת את ויקה במציאות,לא מזמן נולד להם בן.. רומן-נשוי לזו ששיחקה דוגמנית והייתה המאהבת של אנדריי(איזוטובה) קירה-נשואה לאיזשהוא שחקן או מפיק נראה לי.. קוליה-ממה שידוע לי הוא יוצא או שיצא עם זו שמשחקת את מאשה אלה הזוגות שאני יודעת..

m2love

New member
ברוכית../images/Emo3.gif

מקווה שתשארי איתנו ותהני ..
ופנינית .. מה היינו עושים בלעדיך ?

ושאלונת אחרונה...באיזה פרק אנחנו כעת?../images/Emo9.gif

כי פנינית אמרה שאלו שידורים חוזרים, ורק מפרק 169 יתחילו לשדר את מה שהיה חסר... אז... אם הבנתי נכון... מפרק זה השידורים יחזרו לשעה הרגילה, 8 בערב...? תודה מראש

ויקוסקה

New member
ברוכה הבאה ועל השאלה הזאת אני מומכית..חח

אז היום הולכים לשדר את פרק 103 104 אז אני חושבת שעוד מאט באמת יתחילו לשדר את הפרקים החדשים..! שוב ברוכה הבאה לפורום..!!!

white angels

New member
אלת השמש-שמחתי לעזור../images/Emo13.gif

נמ..אם בכל שבוע שמים 14 פרקים ועכשיו הם ב105..אז עוד חודש וחצי זה חוזר..בסביבות אוקטובר.. חחח איזה קטע..הסדרה התחילה ב25 באוקטובר שנה שעברה
עברה כמעט שנה..

למעלה