דברים שגברים אומרים

../images/Emo13.gif דברים שגברים אומרים ../images/Emo13.gif

אני רעב = אני רעב אני ישנוני = אני ישנוני אני עייף = אני עייף את רוצה ללכת לסרט? = בסופו של דבר אנחנו נגיע למיטה אני יכול לקחת אותך לארוחת ערב? = אני יודע שבסופו של דבר אנחנו נגיע למיטה אני יכול להתקשר אלייך מתישהו? = תיסמכי עליי אנחנו נגיע למיטה תתני לי את הריקוד הזה? = אנחנו נגיע תאמיני לי אנחנו נגיע שמלה יפה = ציצים יפים את נראית מתוחה, תני לי לעשות לך מסאז' = אני רוצה ללטף אותך מה קרה? = אני לא מבין למה את עושה 'ביג דיל' מזה מה קרה? = איזה סבל עצמי וטראומה פסיכולוגית חסרת משמעות את עוברת? מה קרה? = אני מניח שסקס הערב לא בא בחשבון משעמם לי = רוצה סקס? אני אוהב אותך = בואי נעשה סקס עכשיו ! גם אני אוהב אותך = אוקיי! אמרתי את זה! חסר לך שלא נעשה סקס עכשיו ! כן, אני אוהב את התיספורת שלך = אהבתי את התיספורת הקודמת יותר כן, אני אוהב את התיספורת שלך = 200 ש"ח וזה לא נראה ממש שונה, בואי נדבר = אני מנסה להרשים אותך ע"י כך שאני מראה לך איזה חכם אינטלגנטי ועמוק אני ואולי אז תרצי לעשות איתי סקס תתחתני איתי? = אני רוצה להפוך סקס עם אנשים אחרים לבלתי חוקי בשבילך אני אוהב את ההיא יותר (בזמן הקניות) = קחי מה שבראש שלך ובואי נלך כבר !!! את אוהבת את התוכנית הזאת בכלל?=אוף שתעביר את האנטונלה הזו כבר תראי לי את החדר שלך=סוף סוף נוכל להיות לבד בלי האחים ה"חמודים" שלך אני לא בנוי לקשר רציני כרגע = בטח שלא איתך, סקס מספיק לי שמלה יפה = יופי של מחשוף אני עסוק עכשיו= תעזבי אותי את ממש קרציה אתה רעב? לא זה בסדר = מתאים לי איזה סטייק עכשיו ! כאשר אני אומר לא = אני מתכוון לכך ... מה השעה? = יו איזה קרציה, שיגמר כבר הערב! אני אתקשר אליך מחר = תחכי ליד הטלפון כל היום ואולי תקבלי איזה צילצול יו איך אני מתגעגע לדנה=אני רוצה שתקנאי ושתחשבי שיש לי עוד בנות חוץ ממך את היחידה בישבילי = היחידה היום את הבחורה הכי יפה שראיתי = בשלוש שניות האחרונות אני רוצה להיות איתך כל החיים שלי = אני רוצה להיות אצלך הלילה נתראה מתישהו=בחלומות אני אחשוב על זה=נראה לי שלא, בעצם, ממש לא אני צריך את הפרטיות שלי=עופי מפה קרציה בואי נעשה משהו מעניין = בואי נתחרמן נדלקתי עליך=כוסייייייייית שטויות=אין לי כוח לדבר על זה, בואי נעשה סקס כן... גם אני חושב שהיא זונה = איפה לעזאזל שמתי את הטלפון שלה ? רוצה ללמוד ביחד למבחן? = רוצה להתמזמז כל היום ליד המחברות והספרים אני אוהב אותך = בלה בלה בלה אני לא מסתכל עליה! = בטח שאני מסתכל עליה את כל כך דפוקה! = אולי עכשיו אני אקבל קצת תשומת לב אין לי כסף = אני מנצל אותך שוב את לא חייבת להתקשר כ"כ הרבה זה יקר = את לא חייבת להתקשר כ"כ הרבה את מציקה לי בטח שהבנתי! = מה אמרת שמלה יפה= אפשר להוריד אותה? כן בטח גם אני פמיניסט= אז מה נסגר את משלמת עליי? בא לך לקפוץ אלי לאיזה ספל קפה= בא לך לקפוץ איתי למיטה מאד נהניתי הערב=אני מת לנשק אותך, אבל מתבייש ,מחכה לסימן. מה אתן אומרות בנות? ומה אתם בנים להגנתכם?

חחחח.....ע-נ-ק!!!אהבתי.....

בעיקר שהכל זה "נגיע למיטה"... אלוהים זה נראה לי כלכך נכון ברוב המיקרים....

fireblue1

New member
פששש גדול...

אהבתי את זה וזה דווקה נכון לחלק מהבנים... זה מזכיר לי כל מיני דברים חחחח

O Boy

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

חשפו אותנו... חחח, סתאאאם

מאיה1983

New member
חמוד. חוץ מהקטע של האנטולנה...

מה לעזאזל?!?!?! זה נכתב כאילו בתקופת הדינוזאורים? לפחות ירשמו משהו עדכני.... חחח ובקשר לתוכן, בנים הם כזה עם רדוד לפעמים... שכדאי פשוט להמנע מהם..

וואי גנבת!!!!!

זה של האתר של האהבה של ישראל הזכויות שמורות! למה סתם לפרסם למה

dark eyes

New member
מה שנכון נכון

ולמה אנחנו תריכים להגן על עצמנו... כאילו אתן יצורים כאלה שלא חושבות על סקס בכלל!!

למעלה