ההודעה לפרטי

shiran1232

New member
../images/Emo13.gifההודעה לפרטי

אני שלחתי את ההודעה לפרטי...סורי שעשיתי קצת בעיות עם זה :) אוקיי, אז קודם כל קוראים לי שירן, נעים מאוד.... קראתי שכתבת שציון מזכיר את ג'וני דפ, ורציתי להגיד לך שגם אני שמתי לב לזה, ואני שמחה שאני לא היחידה! ואז קראתי שמישהי כתבה שציון הוא דגם משופר של ג'וני דפ, כי ג'וני זקן בן 42...אז קודם כל, הוא בן 43 (אם אני אהיה מהקטנוניים...) ודבר שני...אם כל הכבוד לציון, ויש הרבה הרבה כבוד, אין על ג'וני! (זהו, הייתי חייבת להגיב, פשוט אני מעריצה שרופה של ג'וני דפ...:) )

אני זוכרת שציון אמר...........

בגיא פינס שהוא מעריץץץץץץץ את הלבוש של ג'וני דפפ

shiran1232

New member
ציון אמר את זה??

באמת? זה היה בזמן האחרון? את יודעת אולי באיזה תוכנית זה היה ואם יש להזמין את זה בוי או די??

shiran1232

New member
ציון וג'וני דפ

באמת שמתי לב שציון לובש הרבה בגדים שמזכירים את הבגדים של ג'וני דפ, וגם הוא שם כובעים דומים לשלו :)

כנסי......

זה היה בעונה הקודמת של גיא פינס אז כבר לא תוכלי לראות את זה בוי או די
ציון ברוך יראה טוב בכול מה שהוא ילבשש חחחחחחחחחחח אבל מזה מחמיא לו כול הכובעים האלה שהוא חובש..... זה עושה אותו ילדון כזה באשווה לג'וני דפ....פחחחח ג'וני דפ הוא כבר זקן

shiran1232

New member
ציון

היי! ג'וני דפ לא זקן בכלל!!! הוא.. קצת מבוגר....אממ...בעל ניסיון חיים רב...זה הכל! וכן, הכובעים של ציון (שהוא העתיק מג'וני דפ :) ) מאוד מחמיאים לו, בכלל הוא מתלבש מאוד יפה. (מעניין למה..) ודרך אגב, תודה על המידע :)

חחחח חמודה :]]

תגידו מישהו ראה את הסרט שהיה היום אמממ.. "זהות אחרת" או משהו כזה בערוץ 13? =] סרט ממש יפפפפה !@#$R%^&*

HaDaRoSh

New member
כן חחחחחחח ../images/Emo6.gif סרט חזק ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למעלה