הודעה ושאלת התייעצות גם

joyjoy

New member
../images/Emo13.gif הודעה ושאלת התייעצות גם ../images/Emo187.gif

קודם כל המחשב שלי מת לאחר גסיסה ממושכת וכעת הוא במעבדת מחשבים לא ברור מה מצבו , בינתיים אני גולשת מכל מיני מחשבים אחרים אז לא תמיד אני בסביבה איתכם הסליחה גם על הימים האחרונים
בינתיים יש לי התלבטות קטנה ואשמח אם יש פה מישהו בסביבה שיכול לומר לי את דעתו. כידוע או לא , לאחר שלוש שנים בפנימייה עם הילדים [בגילאי 7-13] אני נפרדת . בחודשים האחרונים הייתי בחופשת לידה ובזמן זה הצטרפה לילדים ילדה חדשה. אני מכינה לילדים בימים אלו מתנות למזכרת שמבוססות על כל מיני דברים מהשנים שעברו והחוויות שהיו ואני מתלבטת כי הרי ברור שאין לי חוויות משותפות איתה וגם לא תמונות שלה אז אני לא יכולה להכין לה בדיוק אותו דבר מצד שני אני יכולה להביא לה משהו סמלי ככה בשביל הכייף ושלא תרגיש מוזנחת מה דעתכם ? האם עדיין זה עלול לפגוע בה? מישהו אמר לי שאולי כדאי לתת לילדים משהו פחות אישי כדי שהיא לא תרגיש אאוטסיידרית אבל זה מרגיש לי לא כל כך נכון....

שמעי כלום את לא יכולה לא לתת לה

אז לדעתי תתני לה משהו קטן סמלי כזה כדי שהיא לא תתבאס לגמרי. אני בטוחה שהיא תבין שהקשר שיש לך איתה הוא שונה מהקשר שיש לך עם שאר הילדים שאיתם את מצאת כבר 3 שנים .

ג שם

New member
את אותו הדבר אי אפשר, זה ברור

אבל אולי אפשר איזו ווריאציה ממנו. הייתי מעדיפה את זה על פני משהו סמלי שלא קשור בכלל. אין לי מושג מה את מכינה אבל אני מנסה לחשוב על משהו כמו אלבום עם תמונות משותפות, כתיבה וכו'. ונניח שאת מותירה בסוף כמה דפים נוספים להמשכיות- גם אם זה לא יהיה איתך אלא עם המדריכה הבאה, תמונות עם הבית וכו'. אז בחוברת שלה הפרופורציה תהייה שונה, תהייה פחות כתיבה על מה שהיה אלא על מה שהיא היתה רוצה שיהיה, יהיו פחות תמונות מצולמות ויותר איורים שלך. כמו שיש ווריאציה שונה לכל אחד מהילדים, כך תהיה גם לה ווריאציה שונה. בהצלחה.

my sTar

New member
תביאי לה משהו סימלי

הרי היא בעצמה לא מרגישה קשורה אלייך, ויודעת שאין ולא היה לכם קשר או חוויות משותפות, מצד שני היא תעלב אם היא לא תקבל כלום ולכל השאר יהיה משהו. זיעו. וגם, התגעגעתי..

joyjoy

New member
../images/Emo140.gif תודה על כל העצות

והמחשב שלי חזר לתפקוד מלא
שיהיה שבוע טוב לכולם

למעלה