הודעה משמחת מדנה אינטרנשיונל

../images/Emo13.gifהודעה משמחת מדנה אינטרנשיונל../images/Emo13.gif

לדנה יש חברה אחת שהיא הכי קרבה אליה בשם ענת,ואני וענת חברות קרובות מאוד התקשרתי לשאול לשלומה של דנה בשמי ובשם כל החברים בפורום דנה מרגישה טוב מאוד,עם מצב רוח מרומם דנה מודעת לכל מה שאנחנו עושים למענה. אני ביקשתי מענת שתיתקשר לדנה ותאשר לי פגישה אישית ליום שישי,בע"ה מחר אני אקבל תשובה באיזו שעה יהיה נח לדנה להיפגש איתי. אני אגיע עם זר פרחים שלא יבייש את הפורום בשם כל החברים ביקשתי מענת שתימסור לדנה: כל החברים בפורום מחבקים את דנה באהבה,וכולנו נאמנים והולכים איתה עד סוף הזמן.. כולנו מתאמצים ועושים עבודה נאמנה ,שולחים איימלים לערוץ 24 ונוזפים בהם על הדחתה של דנה מהערוץ אנחנו מבקשים מדנה שתישאר חזקה, חשבתי על רעיון שמחר אני אפתח איימל וכל אחד יוכל ליכתוב מסר אישי לדנה אני יעביר את הכתובת לדנה עם הקוד כך יהיה לפורום איימל שמקשר אותנו לדנה כמו במצב זה שאנחנו נימצאים,וכולנו רוצים לישלח אהבה וחיבוק לדנה ואין לנו אפשרות מה אתם אומרים בקשר לזה?

RoNNy770

New member
עלה לי חיוך על הפנים ../images/Emo13.gif

שטוב לה והיא במצב רוח מרומם - ככה אני רוצה אותה! אין לי מה להגיד לה אישית, רק תני לה חיבוק ענקי וחם, מגיע לה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif אין אין אין עלייך!!!

את ענקית פשוט :) רעיון נהדר.

נונה, רעיון גדוללל

שמח שדנה מרגישה טוב, ובמצב רוח מרומם ! אני גם חושב לא צריך לעשות מכל זה סיפור גדול, כי דנה לא דואגת כרגע. אין למה לדאוג. זה שאין אותה בערוץ 24? אוייששש ההפסד כולו של הערוץ! אנחנו מצידנו יכולים לצפות בקליפים שלה דרך האתר הרשמי שלה. וגם לצפות אתר יוטיוב. באמת לא חסר מקומות לראות את זה. אני מבין שזה חלאה של אדם (קוטנר), ולא מגיע לאחד כמוהו לשלוט במצב של זמרת כמו דנה, אבל זה המצב שנוצר, ויהיה טוב ! רציתי להגיד לכם, שביקרתי בכמה חנויות מוסיקה בבאר שבע ואשקלון, וראיתי שהדיסקים אזלו... של דנה עולה 29.90 לכל מי שרוצה לקנות.

קיבלתי תשובה חיובית

ענת מסרה לי בפון שדנה שמחה להפגש איתי ביום שישי,ובכייף ללא בעיה <<<<דנה אמרה :מה זאת אומרת שלא להפגש עמנואלה תמיד רצויה חוץ מזה תמיד תמיד>>>>> דנה ביום שישי תיקבע איתי שעה לשעות אחר הצהריים ואני מגיעה בשם הפורום בלבד כשליחה

עמנואלה מתה עליייייייך ../images/Emo13.gif ..

רעיון ממש טוב
כל הכבוד לך מאמיייייי אה ושכחתי להגיד לך אתמול שהיה מזה כיף לדבר איתך חחח מתה עלייך
..

תמיד מזאת אומרת כולנו משפ' אינטרנשיונל

גם לי ותמיד כייף לדבר ובימיוחד בכל מה שנוגע לאהבה האין סופית שלנו לדנה אינטרנשיונל פורום דנה אינטרנשיונל=משפ' אינטרנשיונל

למעלה