היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

Athaclena

New member
היום: אשפוז

שמישהו יקרא לאנשים הנחמדים... אם התפוז הזה לא מפסיק לתקוע פה הודעות כל שעה, אני אצטרך אשפוז בחדר מרופד כזה ובחולצה עם שרוולים נורא ארוכים. אני מעדיפה שאת התפוז יאשפזו במקומי, ככה יוקל על כולנו (ואני גם אוכל להשאר פה בפורום במקום לדבר עם פסיכולוגים כל הזמן)

Maladict

New member
יא יא יא

הנה הגידי לי בבקשה למה את מתחיל לצרוח ולמשוך בשער כל פעם שאת רואה תפוז?

bokonon

New member
אני מציע

שבשביל שרחל יקירתנו לא תזדקק לאשפוז, הבן אדם הראשון שנכנס לפורום ורואה הודעה חדשה של תפוז יגיב לכל ההודעות בעמוד ולהודעה אחת בעמוד הקודם וככה כל ההודעות יוקפצו והתפוז יעלם (ואיתו האשפוז). התגובות שיוגבו עקב כך לא חייבות להיות חכמות במיוחד, בעלות תוכן או בעלות קשר כלשהו למציאות.

bokonon

New member
אופס

לא חשבתי על זה שבעצם כתיבת ההודעה אני עושה בדיוק את ההפך מתוכנה.

The Mad Hatter

New member
אגב,

אאל"ט (איך שאני אוהבת את הראשי-תיבות האלה), אם לא מגיבים להודעות של תפוז, הן נעלמות תוך זמן מסוים. מין סוג של מנגנון להשמדה עצמית, כנראה. אז פשוט צריך לא להגיב. P:

מ א ג ר ט

New member
מה הקשר?

אנשי פורום האבקות, שאני מאמינה כמובן שהם האנשים הכי אינטיליגנטים בעולם, וכל מה שהם תריכים זה תלושים לסטימצקי. מילא בפורום ספרות או משהו אבל המ הקשר בין קריאה להאבקות?

למעלה