הייי אני חדשה פהה קוראים לי נופר ואני מתתתה על באסטד כבר מלא זמןן! איזה כיף שיש פורום!
נ נופר36 New member 30/7/04 #1 ../images/Emo13.gifהייי אני חדשה פהה קוראים לי נופר ואני מתתתה על באסטד כבר מלא זמןן! איזה כיף שיש פורום!
../images/Emo13.gifהייי אני חדשה פהה קוראים לי נופר ואני מתתתה על באסטד כבר מלא זמןן! איזה כיף שיש פורום!
D DesertRose7 New member 30/7/04 #3 ברוכה הבאה לפורמנו הקט! מקווה שתהני פה!! אני שחר.. בת 16.. צרלי / דאגי/ הארי הם בפייבוריטים!
D dani 182 New member 31/7/04 #4 ../images/Emo13.gifוולקאםםם!! ברוכה הבאה אני דנה בת 14 בחצי מחיפה מקווה שתהני לך פה..
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 1/8/04 #5 ../images/Emo41.gif היי נופר../images/Emo8.gif אני גלו'ש/גלושית/גלי בת 15 וחצי. תהני
1 13 u S t 3 D New member 1/8/04 #6 שחרררררררררר דאגי לא קשור! זה באסטד פהההההההההה היי לך נופר! אני קלר ואני בת 15-14-13-12 מחולון [זאת נופוש-מאזור ???... ]
שחרררררררררר דאגי לא קשור! זה באסטד פהההההההההה היי לך נופר! אני קלר ואני בת 15-14-13-12 מחולון [זאת נופוש-מאזור ???... ]
F fight star New member 4/8/04 #8 הייי לך!!! אני דניאל וסורי על האיחור פשוט עברתי דירה -סוףסוף- ולקח למפגרים מבזק זמן לחבר אותנו..חחחח תהני!
הייי לך!!! אני דניאל וסורי על האיחור פשוט עברתי דירה -סוףסוף- ולקח למפגרים מבזק זמן לחבר אותנו..חחחח תהני!