היי... אני חדשה....

היי!../images/Emo13.gif--->כנסי...

וולקאם טו דה אולסן טווינז באסט פורום אבאר!!! מקווה שתהני כאן
אני שרון, בת 12+, מרעננה...

!!!--->ניצול שירשור!!!!

התחילה המתקפה על עיראק היום בלילה [4 ומשו], ואני הייתי אמורה ללכת וגם אחותי, אבל אמרתי לאמא שלי שיש לי היום שבע שעות ושאני גם מתפדחת ללכת עם המסכה ביד וזה...ויש גשם...ואז היא הסכימה רק אם אחותי תלך גם, אבל אחותי הייתה חייבת לקבל מבחן כלשהו ולמסור עבודה כלשהי [אאוי נו באמת...מה כ"F חשוב למסור עבודה
אני תמיד מבריזה, מבחן או עבודה
][ אז בקיצור אני עכשיו לבד בבית...מישו נשאר...טוק טו מי!!! קארין?!?! אולי נכנסת לכאן מהעבודה של אמא שלך? אז פליז טוק טו מי... *נואשת* אה..והמפגש הפעם נראה לי הולך להיות מזה כיף! [זה שאת יכולה לארגן בבית שלך]...ואני יכולה להביא את הספיישל של ערוץ E! או כל סרט אחר [חוץ מחופשה בשמש ולהגיע לשם]... :))))))

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

וולקאם! אני קארין, בת 13 וחצי מת"א. מקווה שתהני כאן
אה, אל תתייחסי לשרשור הארוך הזה של הכעסים שפתחתי... אני שפויה בד"כ

RinRan

New member

[יפ, שרונוש, איים היר] אה, מוטי- אם אתה כאן, אני תיכף מורידה מסנג'ר

keds

New member
../images/Emo24.gifהייייייייייייי!!!

מהה מצב?! אני מקווה שתהני פה!!

../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

היי אני שני בת וו וחצי כבר 12
וחוץ מזה יש לי עוד מעט יומולדת

היי כולם!! - קצת עליי

אני חולה על התאומות אולסן המתוקות ובמיוחד על מרי-קייט אני אוהבת את המורדים וגם קטנטנות אני אוהבת להשתתף בפורומים אני חולה על המחשב שלי! אני אוהבת לראות סרטים לרכוב על סוסים - ד"כ יש לי סוס משלי שקראתי לו סטאר! יש לי גם כלבה ואוגרות סיביריות קטנות !! אני נורא אוהבת להתעמל אני בחוג ג'אז ובזמן הפנוי שלי אני שוחה בברכה שבחצר שלנו או רוכבת על סטאר, מסתכלת טלוויזיה או קוראת.... ושכחתי - משתתפת בפורומים!!!! אני מקווה להנות בפורום הזה שלכם באהבה מרי-קייט הפ33ה ד"כ - יש לי רעיון לשירשור תמונות - בואו נשרשר את התמונות הכי מוזרות של התאומות כלומר שלא יצאו להן טוב... יכולים להיות מלא צחוקים !! שילחו לי תגובות על הרעיון וד"כ אני גם נשארתי בבית היום!!!

RinRan

New member

שאלה- קראת לסוסה שלך סטאר על שם הסוסה של מרי קייט? וכשאת כותבת- ד"כ. את מתכוונת ל-דרך אגב, נכון? אז זהו- שהר"ת של זה זה- ד"א [דרך אגב]. או וול...

אופס!! רשמתי ד"כ !! התקבנתי ל - ד"א

סליחה!!!! אני קצת מטורללת וכן קראתי בשם סטאר את הסוסה שלי בגלל שגם מרי-קייט קראה לה סטאר...

Bagit

New member
את נכנסת לפורום 382../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אני אלונה בת(או דו מינית, שניהם נכונים...) וו, מקיבות כל שהו בדרום. כל יום שישי יש שרשור של תמונות.

למעלה