היי חבר'ה אני חדשה כאן...

s h u b i

New member
../images/Emo13.gifהיי חבר'ה אני חדשה כאן...

כבר לפני יובלות סיימתי לראות את השלישית והמצוינת (!) של אליאס וכמו כולם כוססת ציפורניים מרוב מתח לעונה הרביעית שתהיה לצערי ולצערכם רק בינואר :(. אבל אני מתנחמת בעובדה שיש עוד כמה פריקים של אליאס בארץ חוץ ממני... :). ו..אגב, בקשר לדיבורים על כך שזו העונה האחרונה קראתי באיזה מקום (לא זוכרת איפה) שג'ניפר חתמה איתם על חוזה עד 2008.. אני מקווה שזה עדיין תקף.. ואם לא אני אשמח לדעת פרטים!

varty

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

כולנו מחכים לעונה הרביעית ומקווה שתהיה טובה ושיהייה בה הרבה ווהן וגם וייז שדי מזניחים אותו

rifkin1

New member
../images/Emo24.gifהיי, וברוכים הבאים לפורום

זה אחלה פורום והאהבה למייקל ווארטן פה היא עצומה אז בלי קטילות. תני לי להזהירך: יש ריב בין שתי חברות פורום בשם מווותק וקרלוצה. זה עניין דיי מלוכלך ועצתי היא לא להתערב. ניסינו לעשות סולחה ונפלנו חזק אז... בקשר לחוזה של ג'ניפר עם אליאס, מבחינתה של ג'ניפר היא מחוייבת לסידדרה עד 2008 אבל כעיקרון זה תלוי באדם אחד ושמו JJ אברמס (יוצר הסידרה) והכל תלוי בו. הוא זה שיחליט אם אליאס מסתיימת אחרי העונה ה - 4 (מה שנראה לי שיקרה) או אם היא ממשיכה לעוד 4 עונות.

aliasBOY

New member
ברוכה הבאההההההההה

אחת מהשתיים שמוזכרות לעיל היא גם מסוכנת.. אז לא לבטוח באף אחת מהו אם היא מציעה לך סוכריה ולבוא איתה הביתה... דרך אגב... אני איתי ברוכה הבאה

RenanaD

New member
ברוכה הבאה!!

אני רננה, 16, לקראת אמצע העונה השלישית. מקווה שתהני פה כמונו! ד"א-אם את כותבת הודעות על העונה השניה והלאה, את צריכה לשים
בכותרת, כדי שאנשים שלא ראו את העונות האלה יידעו לא לפתוח את ההודעות. אוקיי?

gilmorefreak

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

אני איילת, 17, אמצע עונה שלישית
וכן כבר העירו לך שזה לא משנה עד מתי היא חתומה..מבחינתה היא מחוייבת השאלה היא האם תיהייה עוד תוכנית ב2008..
אני ,כמובן, מאוד מקווה שהיא לא תרד.. ואממ..כן...אנחנו לא הרבה [נאמר בהקשר לפריקים של אליאס בארץ] אבל אנחנו קיימים..! גם אני שמחתי לגלות..

קרלוצה

New member
ברוכה הבאה לפורום......./images/Emo13.gif

ואני באמת מקווה שהסדרה תימשך עד 2008 ויותר
מה שעוד הייתי שמחה לשמוע זה שמייקל חתם עד השנה הזאת

למעלה