היי לכולם!

אילנה3

New member
../images/Emo13.gifהיי לכולם!

היי לכולם! שמי אילנה,ואני חדשה בפורום. לפני מספר חודשים חליתי במחלת הודצ´קין לימפומה.כיום אני עוברת טיפולים כימוטרפיים.הייתי מאוד רוצה להכיר אנשים מהפורום. מקווה לשמוע מכם בהקדם. תודה,אילנה

אילנה יקרה,ברוכה הבאה

כמובן שתמיד עצוב לשמוע על עוד חולה חדשה, אך אם לקית בה, אני שמחה שמצאת את דרכך אלינו. אני עצמי חדשה בעולם הסרטן, רק 3 חודשים, הצטרפתי לפורום לפני כשלושה שבועות, והאהבה והחיבה שקבלתי כאן, ממש מופלאים ועוזרים לעבור את היום יום. אני לקיתי בסרטן ברחם, עברתי ניתוח להסרתו, ועברתי הקרנות, היום בעצם אני חוגגת את סיום הטיפול. כן, כן, זה חולף.... אני אשמח מאוד אם תוכלי לשתף אותנו קצת בסיפור האישי שלך. אם כואב לך ואם סקרן לך ואם יש שאלות, זה המקום, כאן האנשים המופלאים. שולחת לך חיבוק איילת האביב

rubber duck

New member
היי אילנה ../images/Emo24.gif

ראשית אני שמח לראות את ה
בתחילת ההודעה
הוא אומר המון
אני החלמתי מהודג´קין לפני 4 וחצי שנים לערך ולמרות שכרגע זה נראה לא הכי נעים הרי שהיי בטוחה שתחלימי
אנחנו איתך בכאב ובשמחה מחזקים את ידייך
המון בריאות ואושר
שרון

אילנה יקרה, שוב אני פה../images/Emo39.gif

את רואה, נכנסת כל ערב לראות מה שלום החברה.. עניתי לך במסרים האישייים. תמשיכי לבקר כאן לקבל אהבה וחום ותשובות חמודה. ביי איילת האביב

lital_helmer

New member
היי אילנה!!

מה שלומך...? איך המרגש? קודם כל אני שמחה לראות שהודעתך אכן כן מופיעה כאן (תודה שוב לשרון) ברוכה הבאה לפורום! אני מאוד מקווה שתכירי את חברי הפורום ותשמחי לגלות שיש כאן אוזן קשבת, תמיכה ועצות מועילות וטובות. המון
לך ולכולם. ליטל

ברוכה הבאה אילנה ../images/Emo42.gif

שמחה שמצאת את דרכך אלינו ונשמח עוד יותר אם תמצאי פה את מה שאת זקוקה לו בימים הלא קלים שאת עוברת כרגע. אנחנו כאן בשביל להקשיב, להשיב ואולי גם קצת מעבר לזה. תרגישי חופשיה לשאול ולשתף, ודעי שאת לא לבד. אני גם כן עברתי כימו בעבור הודג´קינס לפני כ-3 שנים וטפו טפו טפו מאז אני נטולת גידולים. תרגישי טוב!! גלי

../images/Emo9.gifשלום אילנה

ברוכה הבאה לפורום
אני לא באמת שף, רק אוהב לבשל לגבי העירום, נו, אשאיר זאת לדימיון נרפאתי מנון הוצ´קינס לימפומה לפני שבע שנים מתמקד היום מלהנות מהחיים זאת מתנה שקיבלתי בתמורה להחלמה... ספרי קצת על הטיפולים, מעשיך, הרגשתך כולם כאן ישמחו לשמוע, לשתף ולעזור

אחשל

New member
מה, זה פורום ההודג´קינים פה???../images/Emo3.gif

ומה איתנו, כל האחרים???? סתאאאאאאאאאם, בצחוק... בורכה הבאה לפורום. לתשומת ליבך - כאן אין חולי סרטן!!! כולם כאן "מבריאי סרטן"
, בשלב כזה או אחר של החיים...
ניר

blg

New member
ואני הייתי בטוחה שאתה משלנו - אנשי

ההודג´קינס. לא כך הוא?

blg

New member
ואני הייתי בטוחה שאתה משלנו - אנשי

ההודג´קינס.

i wish 2

New member
היי אילנה!

גם אני מבריאת הודג´קין טריה (3 חודשים אחרי),ויכולה לבשר לך יש חיים אחרי... אמת התקופה לא קלה אך זה עובר!!! מנסיון רוצה להגיד לך כי אנשי הפורום עזרו לי מאד בכל שלבי הטיפול שעברתי.וזאת אולי ההזדמנות להודות לכם. אז הרגישי חופשי אנחנו כאן וכל הזמן להקשיב לתת עצה למשענת ובכלל. המון בריאות ו

תלתליתתתת!!!! מתגעגעת אליך!! ../images/Emo39.gif

תגידי... למה לא נראה אותך מחר בים? הא?!?

הזולא של "יוצאים לחיים" ../images/Emo78.gif

חוגגת לילה אחרון אחרי שהיתה פתוחה על החוף לכולם. תהיה הופעה ומוסיקה לרקוד וג´אגלינג ועוד .. לא זוכרת. מה דעתך???

i wish 2

New member
נשמע מגניב...

אולי באמת אצליח להגיע. יש לי איזו שהיא התחייבות משפחתית לפנות ערב כך שאם יהיו לי מספיק אנרגיות לנסיעה- זה בשדות ים נכון? אני אגיע וניפגש. ואם מישהו צריך טרמפ אפשר להשאיר לי הודעה בתיבת המסרים. להתראות

נאן

New member
לאילנה

טוב נשברתי.מה אומרים חברים ברוכה הבאה? אז גם אני אגיד ברוכה הבאה כי כל מצטרף ושלא תבינו אני לא סנובית אבל מכאיב לגלות שעוד ועוד אנשים חולים. לך אני אגיד בהצלחה והלואי שהכל יהיה מאחוריך. נאנוש

blg

New member
יש פה רוב להודג´קינים (?)

גם אני פוסט הודג´קינס, סיימתי ההקרנות ביולי שעבר, מאז הכל טפו טפו בסדר. אצלי הגוש היה בבית החזה, כתוצאה מההקרנות הפגעה בלוטת התריס ואני בהיפו מקבלת אלתרוקסין ובבדיקה האחרונה (בדיוק שנה אחרי) הגעתי לאיזון של הבלוטה. במובנים רבים הסרטן יצר איזה שינוי / תנועה בכיוון חדש בחיי כך שאני לא מצטערת עליו. ובעניין טכני לחלוטין, הידעת כי את זכאית להטבות כלכליות שונות? אם הפסקת לעבוד זה עשוי לעזור. יש שירשור המתייחס להטבות. שיהיה לך רק טוב.

למעלה