היי לכולם

../images/Emo13.gif היי לכולם

לא כ"כ ברורה לי ההגדרה של הא-מיניות, ואודה למי שיוכל לחדד את הבנתי בנושא. אף פעם אין לכם חשק באורגזמה? בין אם בעזרת פרטנר ובין אם באוננות? משיכה לאחרים, אין בכלל? מה עם נשיקות והתכרבלויות? לילה שקט למדינתנו הבוערת, מיצ.

Limbonic Art

New member
ההגדרה

הי, למען האמת באתי להפנות אותך לשאלות הנפוצות של הפורום , להפתעתי לא קיימת אחת השאלות הבסיסיות והנפוצות שם
א-מיני/ אסקסואל- זהו אדם אשר נטייתו (או בעצם אי נטייתו) המינית, היא לא להמשך מינית לאדם אחר (ללא הבדל גזע , לאום , מין וכו') בעיניין השני של אורגזמה, אני חושבת שהרוב מסכים כי להגיע לזה בעזרת פרטנר - זה לא דבר שיהיה לא-מיני חשק אליו לגבי אוננות - ישנם א- מינית שאכן מאוננים - זה לא סותר א-מיניות לפי ההגדרה (מאחר וזה עם עצמו ולא עם אדם נוסף) לגבי משיכה לאחרים , יכול להיות בהחלט א- מיני שהתאהב וימצא עצמו נמשך לאחר - רק לא מבחינה מינית , יכול למצוא חן בעינו מישהו או מישהי , אבל זה לא כולל רצון בקיום יחסים (לא בגלל מחלה או הפרעה נפשית אלא מחוסר נטייה/ משיכה מינית) ולגבי נשיקות והתכרבלות- קצת קשה לי לענות על כך מה שבטוח -חיבוק זהו לא דבר הסותר א- מיניות שבוע טוב!

לגבי החיבוקים

התכוונתי לחיבוקים שמלווים ליטופים ונישוקים. ברור שחיבוק כשלעצמו לא סותר. אני לא בטוחה אם אני א-מינית או לא. אין לי ניסיון, אבל אני לא יודעת אם לשייך את זה לא-מיניות או למשהו אחר ועל כן אני שואלת. תודה על התשובה!

Limbonic Art

New member
תלוי

כפי שרשמתי לגבי הנושא הזה קצת קשה לי לענות אני חושבת שזה עיניין מאוד אינדבדואלי, יכול מאוד להיות אדם א- מיני שנהנה מנשיקות וליטופים ורואה בזה מעין קירבה של חום בין זוגיות מה שמקשה עלי לענות לך באופן מדויק זה העובדה, שלדעתי אני רואה בליטופים ונשיקות משהו כן מיני שכן קשור למשיכה מינית (יכול להיות שאני טועה, פשוט גם זה לא ממש מושך אותי) עלתה כאן בעבר השאלה הזו וצירפו אותה לעיניין של רומנטיות או א-רומנטיות - ככה שייתכן וזה לא קשור לא-מינית אלא לנושא הרומנטיות. בכל מקרה אם את מתלבטת - את מוזמנת להצטרף בפורום , לענות על התלבטויות להביע התלבטות ומה שלא יהיה
חוץ מזה - לפי הפרטים שלך רואים שאת בת 26 - אני חושבת שבגיל כזה כבר יש יותר כיוון מה את מרגישה למי את נמשכת , כמה ומאיזו בחינה תנסי לעלות על כל אלה בכתב ובטוח בסופו של דבר תכירי את עצמך טוב יותר

התכרבלות

למען האמת שבאמת זה עניין אינדיבידואלי לגבי כל אחד מאיתנו, אני יכולה להגיד לך שאני ממש אוהבת להתכרבל וגם זה למען האמת במידה מאוד מסוימת שאחרי זה מתחיל מאוד להפריע לי... אבל שוב כל אחד והעדפות שלו, כמו שתלמדי פה נורא מהר, אין פה משהו נורא חותך וחד - משמעי... כל אחד יש לו את הסגנון והעדפות שלו.

את האמת

גם אני הייתי סקפטית לגבי זה בהתחלה, אבל תקשיבי, זה כבר כמה שנים ככה, ורק לאחרונה נתנו לזה הגדרה, וזה פשוט קלע. וכמו שאמרתי לך, א-מיני זה לא משהו חד - משמעי, סתם דוגמא הכי קטנה יש כאן כאלה שגם להתנשק אצלהם לא בא בחשבון ויש כאלה שזה אחלה מבחינתם. כל אחד מוצא את הנישה שלו בזה. ועל כן , בגיל 19, אני יכולה להגיד ביותר ממאה אחוז שאני א-מינית, שהבנתי מי אני. והרבה בזכות הפורום הזה... :)

עכשיו זה בשאלות הנפוצות../images/Emo203.gif

אם יש לך עוד שאלות ותשובות, הן לסקרנים והן לאסקס שרוצים לדעת עוד, תכתבי לי אותן, בפורום או במסר, ואשים אותן במקום. גם שאר חברי הפורום יכולים.

Limbonic Art

New member
יופי../images/Emo13.gif

רק באמת עדיף שאחרים יענו על שאלות כאלה , כי הניסוחים שלי לא משהו

Limbonic Art

New member
ובכדי למנוע שאלות איך זה אפשרי

אני מוסיפה קישור לשרשור שהתפתח כאן בעבר , רק חבל שכמעט אף אחד לא השתתף בו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1493&msgid=78408055

למעלה