היי סי

../images/Emo13.gif היי סי

הרבה זמן לא דיברנו ואפילו יש בלבי ספק שתזכרי אותי אבל אתן לך מס´ רמזים, אולי תיזכרי... בזמן התכנית שלך ברדיו תקשרנו פעמים רבות לפני כמה שנים, בהופעה שלך בבית לסין, נתתי לך קלסר עם כל השירים שלי ולעיתים גם הקראת חלקם ברדיו... מאז, נעלמו עקבותיך (או שכנראה לא חיפשתי היטב..) וחיפשתי אותך על מנת לשלוח אליך את הספר שירים שהוצאתי - גם בזכותך... ועכשיו שוב גיליתי אותך והכל טוב.!!! אז.... מה העניינים?! נטע קורן

ט י נ ה

New member
ווא נטע איזה פלששששששששששש

אני כל כך שמחה שהפורום הזה נתן מקום לכל מי שחיפש אותי למצוא אותי כי הנה אני כאן. קודם כל נטע יקרה לא נעלמתי כלל נהפוך הוא כנראה לא ידעת היכן למצוא או לחפשני. נכון כמו הימים של הרדיו זה לא עכשיו שכל שני ושישי יכולת לשמוע אותי ולדעת שאת מגיעה לרדיו ומוצאת אותי עם סיגריה קפה וקרואסון ביד והכל ביחד מול המיקרופון ....... ואוא איזה ימים אז הלוואי שהיה עכשיו רדיו אבל הוא כבר אפילו לא שם וכל האופנה כל כך השתנתה אבל אני מאמינה שעוד יחזרו אלי ימי הרדיו העליזים שלי הלוואי אמן בנתיים אשמח אם תעבירי לי ספר השירה שלך ובואי הצטרפתי לפורום המקסים הזה ולהופעות שלך סי יהודה מכבי 69 קומה א משרדי היימן הפקות

מגניבבבבבבבבב

אם זה באמת ככה ואת אכן זוכרת אותי (?!) - מגניבבבב לאלללללהה.!!! א) אני אשמח להעביר לך את ספר השירים שלי - לכבוד הוא לי.! האמת היא שהשירים שנכתבו לאחר הוצאת הספר (לדעתי) טובים פי מיליון מאלו שבספר, אבל בינתיים אין לי כסף להוציא לאור ספר נוסף אז... ב) אשמח להצטרף לפורום השמח והמפרגן הזה.! ג) לא ידעתי שאת מגיעה לשידור עם קפה+קרואסון+סיגריה - נשמע חיובי ביותר ד) מגניב לשמוע ממך שוב... זהו לעכשיו שיהיה לנו רק טוב חברי הפורום היקרים - אתם מקסימיםםםםםםםםםםםם

actress

New member
../images/Emo24.gifאז ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפי התמונה ראיתי שיכול להיות שאת ראשלצית?

איך ידעת?!

אנחנו אמורות להכיר או שמא את מנחשת מקצועית?!. אם כך, לדעתי את צריכה ללכת למלא לוטו במהירות... בכל אופן - נעים מאוד...

actress

New member
אממ... ראיתי את האספרסו בר../images/Emo8.gif

ונעים מאוד גם כן

סיסקה היקרה

דרך אגב, יש לך ד"ש מ-נטי, בעלת המזנון לשעבר בצוותא... אמרה שהיא מתגעגעת אליך ואל כל הוויית צוותא והחברותא...

למעלה